Târgul Național Imobiliar - TNI

19-21 mai / 29 septembrie - 01octombrie 2017 - Palatul Parlamentului - Sala Unirea

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare; 10 RON

Marketing imobiliar eficient!

Târgul Național Imobiliar (TNI) reunește profesioniștii din domeniile imobiliar, financiar-bancar și construcții pe care îi conectează cu potențiali parteneri, investitori, presa de specialitate și end-useri pe durata a trei zile de eveniment.

Edițiile TNI programate în anul 2017: 19-21 mai și 29 septembrie- 1 octombrie la Palatul Parlamentului sunt așteptate cu nerăbdare de către comunitatea de business, ce este interesată de cele mai noi știri și tendințe din domeniu.

“Ne bucurăm de încrederea pe care ne-o oferă expozanții noștri și de fidelitatea de care dau  dovadă de la ediție la ediție și în schimb le mulțumim prin organizarea de manifestări de succes ale Târgului Național Imobiliar, prin care să poată obține rezultatele scontate. Companiile care ni se alătura pentru prima dată primesc și acestea o atenție sporită din partea noastră, suport și consultanță gratuite pentru lansarea de produse și o gamă variată de servicii de mediatizare, atât în timpul expoziției, cât mai ales înainte de eveniment”, a declarat Cristina BERCEA, PR Manager al Târgului Național Imobiliar TNI.

Continue Reading

Tot mai mulți români își investesc economiile în apartamente și case de vacanță pe Valea Prahovei. Cât costă metrul pătrat construit

Valea Prahovei redevine atractivă nu doar pentru vacanțe și pârtii de schi, ci și pentru tranzacții imobiliare. Tot mai mulți români își investesc economiile în case de vacanță, pe care le introduc apoi în circuitul turistic.

Piața locuințelor în stațiunile consacrate a crescut spectaculos în ultimul an, iar prognozele arată că oamenii au toate șansele să își amortizeze cheltuielile, în scurt timp.

Așezat la poalele masivului Bucegi cu o priveliște unică spre munte, Bușteniul este pe cale să devină El Dorado-ul imobiliarelor de pe Valea Prahovei. Cartierul Piatra Arsă, ridicat în ultimii zece ani, este un șantier continuu.

Cristian Stratan, dezvoltator imobiliar: “Este o zonă nouă, recent construită, în dezvoltare, foarte multe case de vacanță, dar și foarte multe case în care lumea s-a mutat.”

Continue Reading

Tagor a tras linie după un 2016 de succes, cu rezultate foarte bune în vânzări

Dezvoltatorul rezidențial Tagor a vândut, în anul 2016, 130 de apartamente în toate proiectele rezidențiale dezvoltate în București, Timișoara și Arad și a început faza a doua de dezvoltare a proiectelor din Arad, Bragadiru și Timișoara.

Lucrările pentru cea de-a doua fază din cadrul proiectului rezidențial din Bragadiru, Adora Urban Village, cuprinzând două noi blocuri cu un total de 94 de apartamente, a început în august 2016, pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat şi aglomerat extraordinar de mult în ultimii 3-4 ani. Prima fază din cadrul proiectului Adora Urban Village a fost vândută în totalitate.

Continue Reading

Programul ”Prima Casǎ” continuǎ și în 2017

Peste 175 milioane lei sunt disponibili pentru acordarea de garanții în cadrul Programului “Prima Casǎ” în prima parte a anului 2017.

“Din plafonul de 2,94 miliarde de lei alocat în 2016 programului ‘Prima Casă’ au rămas neutilizați 175,5 milioane lei, disponibili pentru emiterea de garanții în anul 2017.

Continue Reading

Studiouri moderne și spațioase la 50.500 EURO TVA inclus în Metropolitan City!

Ansamblul rezidențial Metropolitan City este situat în zona Titan – Policolor, în imediata vecinătate a stației de metrou Nicolae Teclu și oferă clienților locuințe spațioase și atent finisate la un preț avantajos.

Studiourile ce au o suprafață utilă de 54 mp sunt accesibil la prețul de 50.500 EURO, apartamentele cu două camere ce au o suprafață utilă de 64mp costă doar 56.000 EURO, iar apartamente cu 3 camere, 83mp utili, pot fi cumpărate cu prețul de 74.000 EURO.

Ansamblul se bazează pe crearea unui ambient cât mai destins, liber și plăcut, unde fiecare să-și poată petrece timpul liber cât mai confortabil și relaxat.

Continue Reading

Oportunitate! Vilă de vânzare în centrul Bucureștiului.

Vila este situată în centrul Bucureștiului, în Piața Alba Iulia și are o suprafață de 210 mp, fiind formată din demisol, parter, etaj si mansarda. Parterul are o suprafață de 90 mp, fiind compus dintr-un living spațios, două dormitoare, bucătărie și două băi. La demisol sunt două camere ce au o suprafață totală 29 mp.

Continue Reading

Vile antiseismice construite pe stil canadian de la 68.000 EURO

Complexul rezidențial "La Prairie" este format din 20 de vile antiseismice al căror preț de vânzare inițial este acum redus cu 6.000 EURO, de la 74.000 EURO la 68.000!

Ansamblul se află în nordul capitalei, în Căciulați, Moara Vlăsiei, la 20 de minute distanță față de Arcul de Triumf, la 7 minute față de Aeroportul Internațional Otopeni, la 10 minute distanță față de Băneasa Shopping City, la 3 minute de DN1 și 2 minute de autostrada București-Ploiești.

Vilele din "La Prairie" au o arhitectură inspirată din stilul Barnhouse și stilul tradițional canadian, cu structură de fier beton și cărămidă, acestea îmbinând confortul și utilitatea cu frumusețea unui design modern.

Clientul are posibilitatea de a alege din trei tipuri de imobile:

Continue Reading

Prețurile locuințelor au crescut în ianuarie

Prețul mediu solicitat la nivel național de către vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 1,3% în ianuarie, de la un nivel de 1.050 de euro pe metru pătrat util, valabil la finele lui decembrie 2016, până la 1.064 de euro pe metru pătrat, potrivit indicelui Imobiliare.ro.

Valoarea actuală este mai mare cu 9,6% decât cea consemnată în perioada similară a anului precedent, respectiv 971 de euro pe metru pătrat. Bucureștiul ocupă în momentul de față prima poziție în clasamentul scumpirilor la 12 luni, surclasând astfel Cluj-Napoca și Timișoara.  

Continue Reading

INVESTIŢIILE IMOBILIARE, ÎN CREȘTERE CU 34% ÎN 2016

Volumul investiţiilor imobiliare din România a ajuns anul trecut la 890 de milioane de euro, în creștere cu 34% faţă de 2015 când fuseseră investite 663 de milioane de euro. Numărul tranzacţiilor a fost unul mai mic în 2016 ceea ce înseamnă că volumul mediu al unei tranzacţii a crescut. Aproximativ 70% din totalul tranzacţiilor s-au realizat în București, cifra mai mică decât în 2015 arătând evoluţia investiţiilor în orașele secundare.

Continue Reading

Apartamente premium lângă parcul Tineretului la doar 71.000 EURO

Având o foarte bună amplasare pe harta capitalei, la cca 2,5 km de Piața Unirii și la doar 500 m de Parcul Tineretului, ansamblul Southgarden Vitan va include 84 de apartamente cu 2 și 3 camere, decomandate, spațioase, cu finisaje premium.

Imobilul va avea 2 scări și un regim de înălțime D+P+6E. Southgarden Vitan este amplasat pe Splaiul Unirii, la doar 300 de m de stația de metrou Mihai Bravu, oferind acces rapid către centre comerciale importante, școli, grădinițe șiparc .

Apartamentele cu 2 camere au suprafețe utile între 49 și 66 mp, iar prețul de pornire este 70.905 EURO TVA inclus. Apartamentele cu 3 camere au o suprafață utilă de 84 mp și pot fi cumpărate cu prețul de 121.500 EURO TVA inclus.

Continue Reading

Formular de contact

Contact

Nume(*)
Please let us know your name.

Email(*)
Please let us know your email address.

Subiect(*)
Please write a subject for your message.

Mesaj(*)
Please let us know your message.

(*)

RefreshInvalid Input

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro