Luxuria Domenii Residence obține certificarea BREEAM Excellent

Impact Developer & Contractor, cu aproape 30 de ani de activitate pe piața imobiliară românească, este o companie pe acțiuni, care se aliniază standardelor internaționale de afaceri și standardelor de responsabilitate socială corporativă.

Sustenabilitatea este prioritară în dezvoltarea proiectelor companiei Impact, iar ansamblurile rezidențiale emblematice sunt dovada acestui fapt. Corelarea celor 3 „P” ai sustenabilității, care au un impact puternic asupra afacerii, este o practică obișnuită, deoarece planeta, oamenii și profitul sunt active esențiale pentru Impact.

Potrivit Build Green, liderul pieței locale de consultanță în domeniul proiectării, dezvoltării și certificării construcțiilor durabile, în acest moment, în București, un singur proiect rezidențial corespunde criteriilor BREEAM, cu ratingul Excellent: Luxuria Domenii Residence.

Proiectat pentru a se potrivi categoriei energetice A și clădirilor verzi, Luxuria este primul proiect premium al dezvoltatorului Impact și, de asemenea, prima dezvoltare rezidențială la scară mare care a primit această certificare.