AQUA CITY- izvorul casei tale

AQUA CITY este un ansamblu rezidențial dezvoltat de Aquacity Development pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren și situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces direct din Calea Giulești.

AQUA CITY va fi format din 6 imobile cu un regim de înalțime S+P+7/10/11 etaje, alături de multiple zone de spații verzi. Proiectul imobiliar va beneficia de un centru SPA, o sală de fitness și kinetoterapie, un centru comercial, spatii comerciale cu diverse funcțiuni, rasteluri pentru biciclete, stații de încărcare pentru vehicule electrice, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis și mini-fotbal și un co-working space.

Dezvoltatorul proiectului imobiliar AQUA CITY este la al doilea proiect de mare anvergură după CARTIERUL SOLAR, primul cartier rezidențial cu energie verde din Romania. Echipa reunește specialiști proprii care vor gestiona un proiect de peste 2.000 de apartamente și peste 200.000 mp construiți pe o suprafață a terenului de peste 7 hectare. Apartamentele din AQUA CITY vor fi construite de companii si cu materiale de construcții de top de la Confrasilvas, Procema, Ytong, Adeplast, Rehau, Gealan, Romstal, Ideal Standard, Cristacer, Dierre.

CARTIERUL SOLAR a fost primul ansamblu rezidențial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde si cel mai mare ansamblu imobiliar din Sud-Estul Europei construit cu o asemenea tehnologie. CARTIERUL SOLAR a devenit un punct de referință pentru piața imobiliară din București, este situat în sectorul 4 al Bucureștiului si s-a dezvoltat pe o suprafață totală de peste 90.000 de metri pătrați construiți. Acesta a inclus 15 clădiri de locuințe în regim de înălțime D+P+5E, cu un număr total de 963 apartamente cu una, două și trei camere și vândute in totalitate in perioada martie 2016 - octombrie 2019.