Bureau Veritas recertifică Timpuri Noi Square pentru măsurile de prevenție Coronavirus

Clădirile de birouri Timpuri Noi Square, au obținut anul acesta recertificarea Safe Guard, în urma auditului efectuat de Bureau Veritas, care atestă siguranța măsurilor sanitare implementate în contextul actual al pandemiei, oferind astfel sprijin chiriașilor în procesul de revenire la birou. Bureau Veritas a desfășurat auditul inițial de certificare Safe Guard pentru Timpuri Noi Square, în vara anului 2020, iar proiectul Vastint România a obținut și atunci conformitate sută la sută pentru măsurile de prevenție împotriva noului virus.

Unul dintre cele mai moderne și dinamice poluri urbane din capitală – Timpuri Noi Square și-a reconsolidat colaborarea cu Bureau Veritas, lider mondial în testare, inspecție și certificare în vederea reconfirmării bunei desfășurări a procedurilor de siguranță și a protocoalelor de curățenie și dezinfecție adecvate, în perimetrul spațiului comun funcțional.

Proiectul mixt, Timpuri Noi Square, și-a propus încă de la bun început atingerea unor obiective importante precum: asigurarea securității și siguranței angajaților în mediul interior de lucru, dar și a caracteristicilor necesare în contextul nevoii de reîntoarcere la birou a acestora.

Antoniu Panait, Managing Director Vastint România, declară: “Timpuri Noi Square oferă un mediu interior de lucru sănătos și primitor, dispune de toate caracteristicile favorabile contextului reîntoarcerii la birou. Detalii tehnice precum aer condiționat sănătos și sistem de ventilație superior, care oferă 100% aer proaspăt, combinate cu înălțimile standard Vastint de 3m al etajelor, echipamente electrice cu economie de energie și iluminare cu LED contribuie împreună cu măsurile de igienă suplimentare implementate la un mediu propice reîntoarcerii la birou, asigurând în același timp distanțarea socială. Suntem încântați să fim pionieri în această acțiune cu Bureau Veritas și să ii asigurăm încă o dată pe chiriașii noștri că birourile reprezintă un loc sigur pentru desfășurarea activitătii zilnice.”

“Misiunea Bureau Veritas este, de 200 de ani, să modelăm o lume a încrederii. Eticheta Safe Guard răspunde exigențelor noii normalități a societății în care trăim, în ceea ce privește sănătatea, siguranța și igiena. Acest serviciu se înscrie în inițiativa noastră globală, Restart your Business with BV, o suită de soluții care asigură reluarea în siguranță a activității in toate domeniile de business.”, a declarat, de asemenea, Alexandru Vidu, CEO Bureau Veritas România.

Recertificarea efectuată de Bureau Veritas acoperă zonele comune, precum recepțiile și lobby-urile lifturilor și restabilește standardele sanitare aplicabile întregii suprafețe comerciale de 53.000 , formată din cele 3 clădiri date spre folosință până în prezent.

Principalele atuu-uri ale Grupului Bureau Veritas sunt: existența unei reţele internaționale eficiente, cunoștințe asupra regulamentelor & standardelor, portofoliul vast de servicii, expertiza tehnică recunoscută și personalul calificat, dar și echipamentele & laboratoarele de primă clasă. În portofoliul vast și echilibrat de servicii se regăsesc: industrie, inspecții & verificări in-service, construcții, certificare, commodities, produse de consum, servicii guvernamentale & comerț internațional, marină & offshore.

 

Bureau Veritas în cifre

  • 77.000 de angajaţi în toată lumea
  • birouri deschise în peste 140 de țări
  • peste 400.000 de companii în portofoliu
  • peste 130.000 de certificate emise.