Oportunități de investiții: Peste 60.000 de proprietăți pe Costa Del Sol

Prime Realty Marbella este o agenție imobiliară de tip boutique cu sediul în Marbella, Spania. Ne concentrăm pe proprietăți selective, suntem susținuți de un portofoliu puternic și, de asemenea, o echipă cu experiență, care trăiește în Marbella de mulți ani.
Prime Realty Marbella se mândrește foarte mult cu furnizarea unui serviciu profesional foarte personal, non-agresiv și în protejarea intereselor clienților noștri, atât pentru cei care doresc să locuiască aici, cât și pentru cei care caută o investiție puternică.

Lucrând cu informații actualizate constant și cu ACCES LA TOATE PROPRIETĂȚILE DIN COSTA DEL SOL (peste 60.000 de proprietăți) și folosind rețeaua noastră locală de contacte pentru consultanță legală, financiară, în domeniul construcțiilor și alți membri ai industriei, echipa noastră profesională este capabilă să ofere clienților noștri cele mai potrivite proprietăți pentru nevoile lor.

Portofoliul nostru de vânzare este compus din vile, case in mediul urban și apartamente în zona Marbella: Estepona, The New Golden Mile, Benahavis, San Pedro de Alcántara, Nueva Andalucía, Puerto Banús, The Golden Mile, Marbella și East Marbella Coast.

PRIME REALTY MARBELLA este alcătuită dintr-o echipă tânără, plină de energie, cu persoane cu experiență în industria de vânzări și imobiliare.

Ne mândrim cu faptul că oferim un serviciu foarte personal, non-agresiv, profesional și protejăm interesele clienților noștri, atât a celor care doresc să locuiască aici, cât și a celor care doresc o investiție puternică.

Prime Realty Marbella oferă, de asemenea, evaluarea soluțiilor de proprietate și finanțe, consultanță pentru asigurarea de proprietăți, consultanță pentru administrarea ipotecilor și pregătirea tuturor documentelor legale.


Prime Realty Marbella: unde un serviciu profesional devine un serviciu personal.