Susținem tranzacțiile imobiliare!

TNI susține tranzacțiile imobiliare. În actualul context în care promovarea este foarte importantă, punem la dispoziția vânzătorilor de proprietăți imobiliare o NOUĂ PLATFORMĂ de ANUNȚURI. Agenții imobiliari, dezvoltatorii, promotorii de proprietăți imobiliare, dar și persoanele fizice pot posta anunțurile specifice direct în portalul TNI:  www.targulnationalimobiliar.ro  

Noua platformă TNI Anunțuri are în acest moment următoarele rubrici: apartamente, case, vile, terenuri, spații de birouri, case de vacanță și spații comerciale. Platforma TNI Anunțuri este configurată să susțină anunțuri imobiliare din toată țara, dar și din Grecia, Spania și Cipru.

Îndemnăm pe toti cei interesați să posteze cât mai multe și cât mai repede anunțurile proprii. Până la data de 30 APRILIE 2021 postarea anunțurilor se poate face GRATUIT! Anunțurile Expozanților TNI vor fi promovate inclusiv pe toate canalele de mediatizare și platformele de social media pe care le gestionăm, ca organizatori al celui mai mare și important eveniment imobiliar.

Postați ACUM anunțurile proprii :  www.targulnationalimobiliar.ro/imobiliare