top1i.png

Vile antiseismice construite pe stil canadian de la 68.000 EURO

Complexul rezidențial "La Prairie" este format din 20 de vile antiseismice al căror preț de vânzare inițial este acum redus cu 6.000 EURO, de la 74.000 EURO la 68.000!

Ansamblul se află în nordul capitalei, în Căciulați, Moara Vlăsiei, la 20 de minute distanță față de Arcul de Triumf, la 7 minute față de Aeroportul Internațional Otopeni, la 10 minute distanță față de Băneasa Shopping City, la 3 minute de DN1 și 2 minute de autostrada București-Ploiești.

Vilele din "La Prairie" au o arhitectură inspirată din stilul Barnhouse și stilul tradițional canadian, cu structură de fier beton și cărămidă, acestea îmbinând confortul și utilitatea cu frumusețea unui design modern.

Clientul are posibilitatea de a alege din trei tipuri de imobile:

-CASA ALBERTA - desfășurată pe un singur nivel, include: living, două dormitoare, bucătărie, două săli de baie, hol, spații de depozitare și o terasă;

-CASA LABRADOR - desfășurată pe două niveluri, aceasta include: living, două dormitoare, dressing, bucătărie, trei săli de baie, două holuri, o logie și două terase, la parter și etaj;

-CASA QUEBEC - desfășurată pe două niveluri, cuprinde: living, 3 dormitoare, dressing, bucătărie, trei săli de baie, două holuri, o logie la etaj, și o terasă, la parter. Fiecare dintre aceste vile este amplasată pe un lot de teren cu suprafață de 440 mp, unde vă puteți amenaja, după bunul plac, grădina mult visată. Veți regăsi aici liniștea unui cămin, departe de agitația orașului!

Ansamblul rezidențial "La Prairie" este promovat de agenția imobiliară Westmount Group în cadrul TNI- Târgului Național Imobiliar, ediția de primăvară din perioada 19-21 mai organizată la Palatul Parlamentului.

Pentru mai multe detalii despre vilele disponibile din "La Prairie" vă invităm să accesați websiteul: WESTMOUNT GROUP

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro

Aboneaza-te la newsletter si fii la curent cu ultimele noutati legate de piata imobiliara.