top1i.png

Studiouri moderne și spațioase la 50.500 EURO TVA inclus în Metropolitan City!

Ansamblul rezidențial Metropolitan City este situat în zona Titan – Policolor, în imediata vecinătate a stației de metrou Nicolae Teclu și oferă clienților locuințe spațioase și atent finisate la un preț avantajos.

Studiourile ce au o suprafață utilă de 54 mp sunt accesibil la prețul de 50.500 EURO, apartamentele cu două camere ce au o suprafață utilă de 64mp costă doar 56.000 EURO, iar apartamente cu 3 camere, 83mp utili, pot fi cumpărate cu prețul de 74.000 EURO.

Ansamblul se bazează pe crearea unui ambient cât mai destins, liber și plăcut, unde fiecare să-și poată petrece timpul liber cât mai confortabil și relaxat.

Locația în care este amplasat face imediata legătura cu zonele comerciale din sectorul 3 și cu mijloacele de transport în comun. Cu spații verzi, blocuri moderne gândite la standarde ridicate de calitate și siguranță pentru a spori confortul și relaxarea, ansamblul Metropolitan Residence – Policolor reprezintă locația perfectă pentru căminul mult dorit.

Viziunea dezvoltatorilor Metropolitan City este aceea de a se diferenția de multitudinea concurenților folosind cele mai moderne abordări și oferind conditii de lux într-un cartier ce dispune de facilităț și accesorii premium.

Lucrările la ansamblul Metropolitan City - Policolor au început, iar termenul de finalizare al primei etape cuprinzând 189 de unități locative va fi în luna iunie 2017.

Ansamblul Metropolitan City este prezent la cel mai important târg de profil din România, Târgul Național Imobiliar TNI,  ediția din 19-21 mai de la Palatul Parlamentului.

Pentru mai multe informatii vă invităm să accesați websiteul ansamblului:  Metropolitan Residence.

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro

Aboneaza-te la newsletter si fii la curent cu ultimele noutati legate de piata imobiliara.