Apartamente cu vedere la Lacul Morii de la 49.900 EURO!

Novum Invest este unul dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Bucureşti, cu o experienţă de 7 ani pe piaţa din România şi principalul ajutor pentru cei care sunt în cautarea unui cămin mult visat. Cu 326 de apartamente locuite, 8 proiecte finalizate şi 4 in lucru, Novum Invest are o oferta variată de locuinţe, de la garsoniere noi şi până la apartamente decomandate, de 2 şi 3 camere, în diverse zone ale capitalei.

Pentru că suntem tot timpul în căutare de zone şi amplasări care să ofere clienţilor facilităţi de transport, dar în acelaşi timp şi confortul unui cămin liniştit, am ales o nouă locaţie în cartierul Militari, în apropierea Bulevardului Uverturii. Construcţia dispune de o privelişte unică, orientarea acesteia făcând ca majoritatea apartamentelor să aiba vedere spre Lacul Morii.

Locuințele au prețuri accesibile, apartamentele de 2 camere cu suprafața utilă de 55mp au prețul de pornire de 49.900 EURO TVA inclus, iar apartamentele de 3 camere costă 66.900 EURO TVA inclus, având 70 mp utili.

Pentru că suntem renumiţi pentru profesionalism, nici acum nu am facut rabat în privinţa calităţii materialelor folosite.

Conform legii în construcţii, ansamblul Novum Invest Lacul Morii, se încadrează pe partea de rezistenţă în domeniul de exigent A1,A2 - rezistenţă şi stabilitate la solicitari statice şi dinamice, inclusiv cele seismic.

Structura este alcătuită din cadre de beton armat C 25 - 30 în placa si stâlpi, conlucrând cu pereţi structurali din beton armat monolit. Fundaţia este radier general din beton armat, zidăriile exterioare sunt realizare din cărămidă tip Porotherm de 25 cm, tencuite la interior şi izolate exterior  cu termosistem de 10 cm şi tencuială decorativă;

Compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă tip Porotherm, 20 cm între apartamente şi 11,5 în interiorul apartamentelor, tencuială, glet şi vopsea lavabilă în 3 straturi;

Tâmplăria exterioară este PVC Salamander 6 camere cu geam tripan;

Apartamentele vin complet finisate, cu gresie, faianţă în băi, bucătării, holuri marca Saloni, parchet laminat 10 mm clasa A+ trafic intens Kronopol, uşi de interior Pinum, uşi exterioare metalice placate cu mdf marca Megadoor, obiecte sanitare în  baie Roca;

Încălzirea fiecărui apartament se face cu centrală termică proprie, Immergas;

Fiecare scară de bloc dispune de 2 lifturi.

Termen de finalizare : august 2017

Starea curenta : compartimentari interioare, instalatii

Dezvoltatorul imobiliar Novum Invest va fi prezent în cadrul celui mai important eveniment imobiliar din România, Târgul Național Imobiliar TNI, din perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului Sala Unirea cu oferte atractive la imobilele din portofoliu.

Pentru mai multe informații și stabilirea de vizionări vă invităm să accesați  http://www.novuminvest.ro/