Apartamente de nota 10 la prețuri excelente!

Situat pe strada Fabricii Nr. 53, ansamblul rezidențial Exigent Two beneficiază de o poziție privilegiată, cu foarte mult spațiu verde și o priveliște neobturată de alte constucții, situat la numai 3 minute de stația de tramvai 41, autobuz 178 și 7 minute de stația de metrou. Cu acces la una din principalele căi de circulație ale Municipiului, care traversează vestul orașului de la nord la sud, Exigent Two este avantajat și de distanțele mici față de centre comerciale mari ale orașului, piețe agro-alimentare, școli, grădinițe, parcuri, ștrand, lac.

Cu suprafețe cuprinse între 47.9 m² si 63.35 m², apartamentele din complexul Exigent Two au prețuri ce pornesc de la 54.000 EURO și merg până la 68.000 EURO, fiind potrivite tinerilor ce se află la început de drum personal și profesional, care vor să fie aproape de birou, de campusul universitar sau de mijloace de transport în comun cu care pot ajunge în orice zonă a Bucureștiului.

Proiectul rezidențial Exigent Two participă la cel mai mare târg imobiliar,TNI- Târgul Național Imobiliar în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului, Sala Unirea.

Pentru informații suplimentare și stabilirea de vizionări vă invităm să accesați pagina de internet: http://www.exigent-two.ro/