Apartamente noi, spațioase, finisaje premium, zonă ultracentrală, și aproape de parc! Află care este ansamblul unde îți găsești locuința mult visată!

Amplasat la doar 1,4 km de Piața Unirii, între Parcul Carol și Parcul Tineretului, Carol Park Apartments  este alegerea perfectă pentru cei care nu doresc să facă nici un compromis în alegerea locuinței.

Imobilul va avea un regim de înălțime S+P+4E+5R și va include 30 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere cu suprafețe generoase.

Datorită locației centrale și a finisajelor premium, vânzările de locuințe în ansamblul Carol Park Vuetului 12 se desfășoară în ritm alert, iar în momentul de față apartamentele de două camere pornesc de la prețul de 86.335 EURO, apartamentele de trei camere pot fi cumpărate începând cu suma de 111.200 EURO, iar apartamentele cu 4 camere costă 191.270 la care se adaugă TVA.

Imobilul va avea fundație tip radier și structura în cadre și grinzi din beton armat.Compartimentările, atât cele exterioare, cât și cele din apartamente, se vor realiza din cărămidă Porotherm. Izolația exterioară se va realiza cu polistiren de 10 cm și vată minerală, în timp ce balcoanele vor fi realizate cu balustrade metalice și sticlă.Tâmplăria exterioară va fi realizată din profile Salamander, culoare imitație lemn și geam tripan.

Finisajele interioare vor fi premium și vor include pardoseli din gresie și parchet, vopsele lavabile,faianță,uși de interior, obiecte sanitare.

Imobilul este prevăzut cu lift hidraulic de ultimă generație.

Lucrările de constructie au început în ianuarie 2017 și se vor finaliza în luna mai a anului următor.

Ansamblul Carol Park Vuetului 12 este promovat de agenția Cityland ce participă în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI din perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului- Sala Unirea.

Pentru detalii suplimentare vă invităm să accesați websiteul: http://Cityland.ro/