Chairmony- soluția relaxării rapide

Chairmony este un brand revoluționar pe piața fotoliilor de masaj din România datorită multitudinii de funcționalități încorporate în programele produselor noastre, dar și al design-ului de o eleganță și finețe cu totul speciale.

Viziunea Chairmony este o lume în care îmbunătățirea stării de spirit într-un mod luxos și calitativ este parte din rutina zilnică a persoanelor. O viață echilibrată și relaxată este, de asemenea, productivă și creativă și ne dorim să fim mereu susținători activi al acestui crez. 

Misiunea Chairmony este de a oferi produse de înaltă calitate, cu un design deosebit, care să întrunească toate funcționalitățile de care o persoană are nevoie pentru a beneficia de confort și relaxare de înaltă clasă chiar la ea acasă.

Fotoliul de masaj Chairmony poate fi folosit de orice persoană care își dorește un stil de viață sănătos. Indiferent dacă ai sau nu vreo afecțiune, masajul trebuie să facă parte din viața ta pentru că beneficiile sale sunt numeroase. Dacă în cazul persoanelor care suferă de diferite afecțiuni putem vorbi de ameliorarea sau chiar vindecarea acestora prin masaj, pentru cei care sunt sănătoși acest tip de terapie previne și combate îmbolnăvirea cauzată de acumularea oboselii, fizică și intelectuală.

Fotoliile noastre sunt o soluție de relaxare rapidă, la îndemână, care determină o creștere a bunei dispoziții și a productivității celui care le folosește.

Vă invităm să testați fotoliile de masaj Chairmony în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului- Sala Unirea.