Olympus Piața Iancului, un complex gândit pe fiecare centimetru pătrat!

Povestea Olympus Residence continuă.

Succesul primului proiect din Sud ne-a ambiționat să trecem la următorul nivel de dezvoltare: la cel urban, din zonele semicentrale. Premier a demarat, astfel, al doilea mare proiect Olympus Residence într-una dintre cele mai râvnite locații din București: Piața Iancului.

Olympus Residence este un ansamblu construit pentru populația activă a Capitalei, în imediata apropiere a celei mai vibrante zone din oraș, Centrul vechi. Este construit pentru cei care se identifică, pe lângă confortul și liniștea căminului lor, cu exigențele unei lumi în continuă mișcare, amplasamentul oferind acces facil și eficient către centrul Capitalei, dar și către zonele aferente. Locația este perfectă și pentru cei care lucrează în zonele de corporații din nord, oferind acces la avantajele orașului. În același timp, Olympus îți oferă șansa de a evada din tumultul specific unei metropole prin însuși amplasamentul ales, zonă preponderent cu construcții cochete și reduse ca înălțime.  

Complexul rezidențial Olympus este un proiect gândit centimetru cu centimetru, pentru viitor. Cea mai importantă caracteristică fiind durabilitatea. Pentru că suntem responsabili și ne asumăm această responsabilitate față de clienții noștri, vrem să le oferim acestora un viitor sigur. Atât din punct de vedere ale siguranței construcției, cât și al investiției. Din această perspectivă, apartamentele Olympus vor reprezenta oricând o investiție sigură pentru tine și familia ta.

Și tocmai pentru că am pus preț pe detaliu și pe calitatea construcției, a nivelului de finisare și opționare, am ales să colaborăm cu unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din piață, Forward Engineering, companie a cărei misiune se identifică cu principiile și așteptările noastre: „Orice construcție generează sau modifică un sens al locului și al oamenilor acelui loc. Orice construcție este într-un dialog tăcut și permanent cu vecinătatea. De asemenea, fiecare mic amănunt al interiorului unei clădiri, fiecare nuanță și fiecare material folosit împlinesc rolul construcției. De aceea, în mod paradoxal, în știința noastră, a construcției, nu operăm cu amănunte, ci cu semnificații pentru clienți.”   

Ce aduce nou pe piața rezidențială Olympus? Un edificiu care conjugă experiența noastră de peste 24 de ani în domeniul imobiliar cu expertiza constructorului în proiecte de anvergură. Modern, echipat cu cele mai inovative materiale, cu un design avangardist, marca Olympus s-a făcut deja cunoscut în piață drept un simbol al noii dinamici rezidențiale. Noutatea constă și în modalitatea de abordare a sistemului de parcaj. Astfel, am optat pentru implementarea, pe parter, a sistemului hidraulic de parcare Klaus, unul dintre cele mai confortabile și sigure din piață. Iar pentru că niciun complex rezidențial nu este complet fără un sistem de termoizolație performant, am optat pentru vata minerală bazaltică, material ce contribuie la obținerea climatului potrivit fiecărui sezon: iarna-căldură, vara-răcoare, astfel construcției i se permite să respire, în timp ce costurile de mentenanță ale proprietăților sunt reduse semnificativ.

Mai multe informații despre complexul Olympus Residence puteți afla accesând acest link: http://olympus-residence.ro/.

Ansamblul Olympus Residence este prezent în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI din perioada 29 septembrie- 1 octombrie la Palatul Parlamentului- Sala Unirea.