TVA Zero la vilele din Flamingo Park

Flamingo Park dezvolta un cartier rezidential aflat in Corbeanca, la o distanta de 15 min de Mall Baneasa. 

Primul proiect cu urbanism American din Romania se afla intr-o zona inconjurata de paduri si este un mare parc natural, cu sute de pasari.

Carte de vizita: Flamingo Gardens, primul nostru proiect, format din 36 de vile a fost construit in perioada 2007-2008.

Proiectul Flamingo Park se va derula pe o perioada de 10 ani, are in plan +500 de case, facilitati interne de tip centru comercial, shuttle express, loc de joaca pentru copii etc.

Prima faza care se afla in constructie are 64 case individuale si 72 de townhouses, dezvoltate pe o zona de 10,6 hectare.

Corbeanca poate fi considerat un “Bevery Hills” al capitalei:

Ce are Corbeanca mai special, pentru a justifica plasarea privilegiata pentru o investitie imobiliara, in raport cu alte zone din zona metropolitan a Bucurestiului ? Si cum abordam o astfel de decizie, cu implicatii majore de lifestyle ?

Datorita concentrarii de birouri din cartierele nordice ale Bucurestiului, in special Pipera, cerea de apartamente/case in zona de nord cunoaste o crestere exploziva. 

In acelasi timp infrastructura buna si in continua dezvoltare, impinsa de la spate de aeroportul care cere un acces rapid spre oras, faciliteaza mutarea zonelor de interes pe directia DN1.

In Corbeanca se ajunge si prin eliminarea altor zone din nord: Otopeni, Buftea, Stefanesti, Mogosoaia au un character preponderent industrial. Pipera, Straulesti sunt prea apropiate de Bucuresti. Cu un pret al terenului peste €100 dezvoltarile sunt fortate sa se dezvolte pe inaltime, blocurile creand un alt tip de urbanism.

Singura zona care concentreaza un numar suficient de familii cu venituri peste medie este Corbeanca si acest lucru dezvolta serviciile din zona. Cererea naturala incurajeaza businessuri legate de necesarul unei familii care se muta la casa cu curte.

Cu un pret al terenului care permite unui lot normal de min 500mp sa se incadreze intr-un buget de €30.000, Corbeanca este favorizata de cresterea mare a cererii din ultimul an. 

Cele 700.000 de apartamente construite inainte de 1989 din oras isi schimba locatarii, ajutate de finantarea prin Prima Casa. Pentru unii este o ocazie istorica, ‘once in a life time’, ce nu trebuie ratata.

In proximitatea unei capitale Europene poti inca gasi o casa cu gradina de 500mp incepand de la €85.000.  Corbeanca  ramane cea mai buna zona pentru vile, cu un potential investitional mare pe urmatorii 2-3 ani.

Cu ocazia targului TNI ce are loc in perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului- Sala Unirea, dezvoltatorul Flamingo Park Corbeanca ofera TVA Zero, promotie valabila pana la 31 mai 2017. Rezervarea pe perioada targului beneficiaza de un Voucher suplimentar de €1000 pentru amenajarea casei si a gradinii. 

Cel mai mic pret la o casa cu gradina, deschidere la parc si o suprafata dubla ca un apartament are pretul de €75.000. Din faza 1 a proiectului sunt disponibile ultimele 15 loturi individuale de 500-680mp pentru vile personalizate incepand de la €85000 si 8 vile de tip townhouse cu deschidere la Parc la €75000 si €95000.

In segmentul premium, Vila San Francisco se laseaza in premiera la TNI si aduce ca si noutate o arhitectura tip Victorian modern, cu o suprafata de teren de minim 1000mp, suprafata casa de 400mp si un target de pret de €290.000.

Va asteptam sa ne cunoastem in cadrul TNI: 19-21 mai, Palatul Parlamentului, Sala Unirea!