Rebreanu Residence: Apartamente pentru oameni cu spirit tânăr

REBREANU RESIDENCE, proiect dezvoltat de MediaCity în zona Titan este un ansamblu modern, construit pentru oamenii cu spirit tânăr, ce oferă locuințe confortabile, sigure și eficient compartimentate. Situat pe Bd. Liviu Rebreanu, ansamblul rezidențial propune un stil de viață plăcut și elegant, dispunând de numeroase avantaje de amplasare.

Suprafețe și prețuri: Proiectul este construit în regim de înălțime S+P+10+11Th, cuprinde un număr de 50 de unități, garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, utilate la standarde înalte, cu dotari și finisaje de cea mai bună calitate. Locuințele au suprafața utilă totală cuprinsă între 42.64 mp și 102.73 mp, iar prețurile pornesc de la 47.702 Euro fără TVA.

Complexul oferă spații generoase, cu balcoane sau terase mari, există locuri de parcare pentru rezidenții ansamblului, planul cuprinzând un număr de 6 spații amenajate în acest sens.

Facilități: Proximitate față de centrul comercial Auchan Titan, de stație metrou Titan, parcuri Alexandru Ioan Cuza și Titan. Gândit și construit pentru persoanele active, moderne, ansamblul asigură un stil de viață liniștit și plin de culoare. Apartamentele vă oferă spațiul necesar pentru activitățile moderne, bucurându-vă deopotrivă de intimitatea și libertatea propriului cămin.

Pentru detalii, accesați site-ul www.rebreanuresidence.ro

Rebreanu Residence este dezvoltat și promovat de MediaCity care participă în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI desfășurat în perioada 29 septembrie - 1 octombrie la Palatul Parlamentului - Sala Unirea.