top1i.png

Au început lucrările la Metropolitan Residence Metalurgiei!

Mergând pe principiul "Calitatea nu e un lux" vă prezentăm proiectul nostru METROPOLITAN RESIDENCE  METALURGIEI  localizat în zona de  Sud  a Bucureștiului,  în apropierea stației de Metrou.

Construcția este realizată din cadre de beton, cărămidă, FAȚADĂ VENTILATĂ. Dioxidul de titan cu care este tratată fațada este un fotocatalizator care aplicat pe suprafața plăcilor de ceramică în timpul coacerii acestora, conferă plăcilor multiple proprietăți. Sub influența luminii, plăcile tratate cu dioxid de titan produc oxigen activ, care prin oxidare distruge bacteriile și virusurile, germenii de microorganisme, mușchi și licheni, descompune noxele și distruge mirosurile urâte din încăperi.

Gresia și faianța provin de la Porcelanosa, un brand renumit printre arhitecții și designerii de interior.

Prețurile locuințelor pornesc de la suma de 58.000 EURO pentru un studio cu suprafața utilă de 55 mp, 62.000 EURO pentru un apartament cu două camere și respectiv 81.000 EURO pentru un apartament cu trei camere.

Locuințele din Metropolitan Residence Metalurigiei pot fi achiziționate prin creditul "Prima Casă", creditul ipotecar cât și plată cash.

Proiectul Metropolitan Residence Metalurgiei va fi prezent la cel mai mare târg imobiliar al toamnei, Târgul Național Imobiliar TNI,  în perioada 29 septembrie- 1 octombrie la Palatul Parlamentului, Sala Unirea.

Vă ținem la curent cu evoluția lucrărilor și vă invităm să rezervați apartamentul dorit, pentru a vă asigura o poziționare privilegiată în cadrul complexului.

Pentru mai multe detalii, vizionări și rezervări nu ezitati să ne contactați la numărul de telefon: 0721.805.158

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro