Dinamic City prezent la TNI

Ansamblul rezidențial Dinamic City iese în evidență prin designul îndrăzneț, prin materialele de calitate excepțională pe care le folosește, dar și prin poziționarea strategică pe care o are.

Amplasat în zona de nord, adiacent Bulevardului Barbu Văcărescu, complexul oferă acces facil către multiple zone de interes : zona comercială și de birouri din Aviației/Pipera/Băneasa, dar și către centrul orașului. În imediata vecinătate a complexului se găsește clubul Pescariu, Mall Promenada, metrou Aurel Vlaicu, Parcul Verdi etc.

Dinamic City este un ansamblu de locuințe ce va include 166 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, în cele 2 tronsoane pe înălțimea a 10 nivele, ce urmează a fi dat în folosiță în luna Octombrie 2017

Apartamentele beneficiază de o compartimentare funcțională și eficientă, finisaje premium, dar și de un design modern și confortabil. Din categoria finisajelor, ne asociem cu producători de renume cum ar fi :

  • Procelanosa pentru gresie și faianță,
  • Filomuro pentru ușile interioare,
  • Roca Design pentru obiectele sanitare,
  • Egger pentru parchet,
  • Immergas pentru centrala termică, etc.

Poziționarea excepțională pe care o are ansamblul Dinamic City, este ideală atât pentru a achiziționa un apartament pentru investiție, dar și pentru achiziția locuinței dumneavoastră. Toate acestea oferă căminului dumneavoastră o amprentă unică, oferindu-vă astfel nu o casă, ci căminul dumneavoastră.

Pentru a beneficia de întâietate în rezervarea căminului dorit și pentru a afla despre ofertele imbatabile de preț pe care le avem exclusiv în perioada 29 septembrie- 1 octombrie, vă asteptăm la standul nostru din cadrul Târgului Natțional Imobiliar TNI ce are loc la Palatul Parlamentului- Sala Unirea.