Alaturi de STAGE 2 SELL, puteti vinde proprietatea dumneavoastra Mai Repede si la o Valoare Mai Mare

Home Staging, conform definitiei data de catre RESA® - Real Estate Staging Association, cea mai mare retea de profesionisti in Home Staging dedicata promovarii profesionalismului si excelentei in industria de Home Staging, reprezinta procesul prin care o proprietate, rezidentiala sau comerciala, este pregătita si prezentata pe piata imobiliara in vederea vanzarii, implicand o metodologie sistematică și coordonată în care sunt imbinate cunoștinte privind piata imobiliara, amenajari interioare si principii de design creativ, pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti potentiali.

Indiferent dacă proprietatea este ocupată de catre proprietar sau este vacantă, activitatile de Home Staging sunt recomandate înainte de listarea unei proprietăți pe piata, insa pot fi la fel de eficiente și după ce o proprietate a fost listata pentru o perioadă mai lungă de timp.

Beneficii atat pentru Cumparatorii cat si Vanzatorii de proprietati

Profesonistii implicati in Home Staging sunt de acord că apelarea la astfel de servicii aduce beneficii tuturor celor implicați în vânzarea și cumpărarea acesteia.


Prin Home Staging, cumpărătorul poate vizualiza adevăratul potențial al proprietății. Mai mult decat atat, cumpărătorii nu detin deseori resursele financiare pentru a cumpăra o locuință și pentru a aloca sume suplimentare in vederea executarii lucrarilor de modernizare sau renovare. Cumpărătorii constientizeaza și apreciază astfel avantajele achiziționării unei proprietăți pregatite si prezentate atractiv in vederea vanzarii.

Proprietățile care apeleaza la Home Staging au mai multe sanse de a fi vandute mai repede în comparație cu cele care sunt oferite in stadiul in care se regasesc atunci cand se ia decizia de a fi vandute. Prin Home Staging, se diminueaza intervalul de timp dintre momentul listarii proprietatii pe piata si pana in momentul finalizarii tranzactiei, chiar si pe o piata imobiliara mai putin dinamica.

Intr-o piata imobiliara dinamica, proprietatea care face obiectul unui proces de Home Staging poate primi dupa listare mai multe oferte de cumparare si la un pret mai mare comparativ cu proprietatile care prezinta caracteristici similare.

Cumpărătorii percep proprietatile care apeleaza la serviciile de Home Staging ca fiind "bine întreținute”, in timp ce agenții cumpărătorilor constientizeeaza ca astfel de proprietati se regasesc in situatia de a fi „gata de locuit” si prin urmare sunt mai tentati sa le oferteze si sa aloce resurse mai mari pentu prmoovarea lor pe piata.

Fotografiile prezentand proprietati care au fost anterior pregatite prin Home Staging sunt mult mai atractive, atat in mediul online cat si in materialele de promovare in format tiparit, astfel incat acestea vor iesi in evidenta si vor fi retinute ca distinctive in mintea potențialilor cumpărători.

Statistici privind impactul serviciilor de Home Staging

Potrivit studiului realizat de catre National Association of REALTORS® si dat publicitatii in luna iulie - 2017 Profile of Home Staging, mai mult de 60% dintre agenții imobiliari reprezentand vânzătorii de proprietati au declarat ca apelarea la servicii de Home Staging reduce timpul in care acestea sunt listate pe piata, in timp ce mai mult de 70% dintre agentii imobiliari reprezentand cumpărătorii de proprietati au declarat că o proprietate care a fost anterior pregatita pentru vanzare prin Home Staging a putut fi perceputa mai usor de catre acestia ca fiind viitoarea lor locuinta, iar 40% dintre acestia sunt mult mai dispuși să vizoneze o proprietate pregatita prin Home Staging pe care au vazut-o intr-o prima faza promovata in mediul online.


Potrivit aceluiași raport, aproape 40% dintre agenții cumpărătorilor au afirmat că prin Home Staging este influentata pozitiv valoarea unei locuințe dacă aceasta este amenajata pe gustul cumpărătorului, rezultand implicit ca pregatirea unei proprietati pentru vanzare ar trebui concepută astfel încât să atraga un număr cat mai mare de potențiali cumpărători.
National Association of REALTORS®, "Voice for Real Estate", este cea mai mare asociație profesionala din America, reprezentând peste 1,2 milioane de membri inclusiv societati, asociatii si institutii, implicați direct în toate aspectele care tin de piata de real estate.

Așteptarile dumneavoastra atunci când lucrați cu un profesionist in Home Staging

Un profesionist in Home Staging poate face ca experiența dumneavoastra in procesul de vânzare a proprietatii sa fie MAI PUTIN stresantă. Ei va vor consilia cu privire la aspectele care trebuiesc abordate pentru a vă pregăti corespunzător proprietatea in vederea listarii sale spre vânzare.
 
Dacă dispuneti de un buget, un profesionist in Home Staging vă va putea spune unde sa investiti aceste resurse financiare si sa obtineti cea mai buna rata de rentabilitate. Acesta va putea să facă recomandări privind tot ceea ce tine de pregatirea si prezentarea proprietatii, de exemplu alegerea paletei coloristice pentru renovare, selectarea acelor articole de mobilier si decoratiuni care ar trebui indepartate, repozitionate sau procurate.

Despre STAGE 2 SELL 

Suntem singura companie din Romania specializata in oferirea de servicii de Professional Home Staging & Redesigning, care se adreseaza in principal pietei imobiliare din Bucuresti si zonelor adiacente, fara a se limita insa la acestea. Suntem certificati de catre Home Staging Resource (HSR), primul și unul dintre putinii furnizori de cursuri de formare profesionala acreditat de către Real Estate Staging Association (RESA®) - RESA® Accredited Training Provider, cea mai mare retea de profesionisti in Home Staging dedicata promovarii profesionalismului si excelentei in industria de Home Staging.

Certificarea noastră in Home Staging & Redesigning, impreuna cu certificarea pentru fotografie profesională, sunt menite sa ofere celor implicati in vanzarea unei proprietati mixul de servicii de care este nevoie pentru a crea acea primă impresie de impact pe piata, atât in mediul online cât și pe durata vizionărilor. Este cunoscut faptul ca niciodată nu va mai exista o a doua șansă pentru a face o primă impresie remarcabila. Expertiza noastră in fotografie si Home Staging poate crea acel avantaj competitiv prin care va puteti diferentia chiar din momentul listarii fata de ofertele similare din piata.

Utilizam o abordare in opt etape pentru fiecare zona din interiorul proprietatii, astfel incat nici un detaliu sa nu fie trecut cu vederea in procesul de pregatire a acesteia pentru a fi listata pe piata, pentru ca acesta sa isi gaseasca un cumparator cat mai repede si la cel mai bun pret.

Utilizam arta pozitionarii, pentru a crea puncte de conexiune emotionala intre clientii potentiali si proprietatea dumneavoasta, astfel incat atunci cand pasesc pragul, sa se “simta acasa”, pentru ca doar in acest mod vor decide sa inainteze o oferta de cumparare.

Prin afilierea STAGE 2 SELL la asociatiile profesionale din domeniu, precum RESA® - Real Estate Staging Association, ASHSR – American Society of Home Stagers and Redesigners, Home Staging Resource (HSR) si Stagers Connect, beneficiem de toate resursele si cunostintele necesare, dar si de acces la cele mai noi studii si statistici in domeniu, astfel incat clientii nostri sa poata beneficia de cele mai bune servicii pentru a-si atinge obiectivele.

Analizand ceea ce exista deja in cadrul proprietatii (mobilier, decoratiuni, paleta coloristica, etc), ne-am specializat in transformarea acesteia, fie pentru a atrage un numar cat mai mare de cumparatori potentiali (Home Staging), fie pentru a crea unu ambient in care proprietarii sa se simta cu adevarat acasa si care sa reflecte stilul lor de viata (Redesign).

Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul nostru www.stage2sell.ro sau ne putem intalni pentru a detalia oferta noastra, in cadrul celui mai mare eveniment imobiliar al toamnei - Targul National Imobiliar, 29 septembrie -1 octombrie 2017, Palatul Parlamentului, Sala Unirea. 

 

Vera Sirbu, MBA
Professional Home Stager & Redesigner
Membru:     Real Estate Staging Association RESA®
                  American Society of Home Stagers and Redesigners (ASHSR)
                  Home Staging Resource (HSR)
                  Stagers Connect