Heritage Estates prezintă North One la TNI

Pornind de la sloganul "Enhancing lifestyles", ne-am propus să dezvoltăm proiecte rezidențiale care să transforme viața cotidiană a clienților noștri.

Construim case cu care să ai "chimie" de la prima vizită. Ai venit, ai văzut, ți-a plăcut prea mult ca să îți dorești să mai pleci.

Dezvoltăm un nou concept de case în Nordul Capitalei. North One este un complex rezidențial de vile în Balotești, un spațiu în care designul și atenția la detalii întâlnește nevoile tale, dorința de spațiu și confort. Un loc numit acasă pentru tine și familia ta.

Alege să locuiești într-un complex rezidențial nou, într-o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași valori, apreciază confortul și își doresc un stil de viață echilibrat, departe de agitația și zgomotul orașului. 

Spațiile generoase, lumina și bucuria timpului petrecut în aer liber sunt detalii care definesc acest proiect rezidențial. North One înseamnă case de tip duplex cu 3 dormitoare, curte și 2 locuri de parcare, pază și teren de joacă pentru copii.

Pentru că știm cât de important este ca atunci când deschizi ușa casei să te simți cu adevărat acasă, să te bucuri de spațiul din jur și de toate facilitățile sale, am creat case moderne, în care designul este perfect îmbinat cu cele mai noi tehnici de construcție și amenajare.

Prețul pentru o vilă ce are suprafața utilă de 121 mp este de 89.900 EURO+ TVA 5 %.

Vă invităm la standul Heritate Estates din cadrul Târgului Național Imobiliar ce se desfășoară până duminică, 1 octombrie la Palatul Parlamentului- Sala Unirea.