Cel mai mare eveniment imobiliar din România este ACUM și mai MARE!

Înscrierile la edițiile Târgului Național Imobiliar 2018 au început din luna septembrie și primele 15 companii au confirmat deja participarea. Evenimentele se vor desfășura în perioadele 18-20 mai și respectiv 28- 30 septembrie la Palatul Parlamentului. Cu o experiență de 12 ani în organizarea de evenimente imobiliare de succes, Târgul Național Imobiliar este manifestarea cu cel mai mare flux de CLIENȚI TARGETAȚI, fiind unica expoziție de profil ce beneficiază de o campanie de promovare la nivel NAȚIONAL pe un MIX DE CANALE MEDIA DE IMPACT timp de 12 luni calendaristice.

La ediția anterioară ce a avut loc în perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2017 au fost prezente 110 companii imobiliare ce au prezentat vizitatorilor evenimentului și presei de specialitate aproximativ 15.000 de oferte de locuinte noi, din care 3.000 au fost lansate în premieră în cadrul TNI.

"În calitate de organizatori ai Târgului Național Imobiliar TNI suntem entuziasmați să anunțăm că cel mai mare eveniment de profil din România ACUM este și mai mare! În urma cererilor numeroase de participare la eveniment și a rezultatelor foarte bune obținute de expozanți la edițiile TNI 2017 mărim spațiul expozițional! Edițiile Târgului Național Imobiliar TNI din anul 2018 ce vor avea loc în perioadele        18-20 mai și respectiv 28-30 septembrie se vor desfășura atât în Sala Unirea, spațiul consacrat al evenimentului, cât și în Sala Tache Ionescu, mărind astfel spațiul expozițional cu încă 1.200 de metri pătrați. În momentul de față sunt companii imobiliare de renume care, fiind mulțumite de rezultatele târgului de toamnă, au ales să se înscrie de acum la TNI 2018 pentru a-și alege standuri preferențiale și a beneficia de promoția valabilă până la finalul lunii noiembrie- DOAR 20% AVANS necesar rezervării! "mărturisește Cristina BERCEA- PR Manager al Târgului Național Imobiliar TNI.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri la Târgul Național Imobiliar TNI puteți contacta echipa organizatoare la numărul de telefon 0734.344.350 sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri: Imobiliare.ro; Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții (ARACO), Uniunea Arhitecților din România (UAR); Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România (AAECR); Asociația Română a Electricienilor (AREL); Romania Green Building Council (ROGBC).

Eveniment susținut de: HomeZZ.ro

Mediatizare: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul Național; Casa Lux; Casa de vacanță; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Știrile Imobiliare.ro; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Construcțiilor; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.