Building Ștefan - locuințe de vacanță cu vedere la Marea Neagră

Ansamblul rezidenţial Building Ștefan Mamaia Nord este cel mai nou proiect imobiliar dezvoltat sub emblema companiei noastre, prin intermediul căruia ne propunem să venim în întâmpinarea clienţilor care îşi doresc un cămin sau o reşedinţă de vacanţă aproape de malul mării.

Ansamblul rezidenţial Building Stefan Mamaia Nord cuprinde 78 de apartamente şi garsoniere "la alb", situate în cea mai căutată zonă a litoralului românesc, ceea ce le face ideale atât pentru escapade de week-end la malul mării, cât şi pentru o locuinţă trainică, confortabilă şi sigură.

Apartamentele din cadrul ansamblului Building Ștefan sunt spaţioase, luminoase şi bine compartimentate, păstrând standardul ridicat de calitate în construcţii cu care v-am obişnuit. Fiecare apartament este predat la alb şi vă oferă la un preţ corect avantajul unei locaţii premium.

Pentru un confort sporit, ansamblul rezidenţial Building Ștefan Mamaia Nord este prevăzut cu lift de ultimă generaţie, parcare supraterana şi subterană, sisteme de supraveghere video şi spaţiu verde care amplifică aerul ingrijit şi modern al întregului complex.

Ansamblul Building Ștefan Mamaia Nord va fi prezent în cadrul celui mai mare eveniment imobiliar al anului viitor - Târgul Național Imobiliar TNI 18-20 MAI 2018.

Între timp vă invităm să contactați echipa de vânzări la numărul de telefon 0765.800.600 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..