S-a dat startul vânzărilor în blocul 5!

Căminul ideal este diferit de la persoană la persoană, dar există câteva chestiuni care sunt cele mai importante pentru oricine. De exemplu, confortul şi siguranţa nu sunt negociabile pentru nimeni. Toţi ne dorim un cămin care să ne ofere senzaţia de relaxare după o zi stresantă la muncă. Vrem ca grijile noastre, problemele de la job, vremea de afară sau orice altceva ce ne menţine într-o stare de încordare să dispară. Ne dorim să avem un locşor al nostru care să înlocuiască stresul cu relaxarea şi starea de bine şi de confort.

Palladium Residence este un ansamblu rezidenţial relativ nou, care îşi doreşte să fie o alternativă plină de culoare şi eleganţă pe piaţa imobiliară bucureşteană. Proiectul se află în zona Theodor Pallady şi va fi compus din 8 imobile.

Proiectul nostru are acces extrem de facil la zone variate comerciale, sală de sport, teren de sport, locuri de joacă pentru copii, spaţii verzi, filiale bancare şi multe alte facilităţi, care vor transforma Palladium Residence în căminul de vis.

Avantajul major al ansamblului este apropierea de mijloacele de transport, aflându-se la doar 700 de metri de staţia de metrou Nicolae Teclu (fosta Policolor), de tramvai şi autobuz.

Faza I

Am lansat proiectul în luna iunie 2015, această fază însemnând 2 blocuri, fiecare cu 2 scări. La acest moment, au fost vândute, rezervate sau sunt în discuţii avansate marea majoritate a acestor apartamente.

Faza a II-a

Începând cu luna septembrie 2015, am dat start vânzărilor în blocul 3, stârnind încă o dată interesul potenţialilor clienţi, lucru ce s-a materializat într-un număr în creştere de vânzări, rezervări şi discuţii avansate.

Faza a III-a

În luna octombrie 2017 am început cu succes vânzările în blocul 5. Şi în această fază de dezvoltare interesului pieţei faţă de ansamblul nostru se menţine într-un trend ascendent. Aceasta se remarcă în numărul din ce în ce mai mare de vânzări, rezervări şi discuţii avansate privind vânzarea.

Proiectul Palladium Residence va avea mai multe faze, fiecare fază urmând a fi anunţată şi promovată, pentru ca fiecare să îşi poată găsi casa ideală, la preţul cel mai convenabil.

Fie că îţi doreşti o investiţie pe termen lung sau îţi cauţi un cămin bine compartimentat şi gândit, Palladium Residence este alegerea evidentă.

Vino să îţi găseşti perechea imobiliară! Vino ACASĂ, în Palladium Residence!

Palladium Residence va fi prezent la cele mai importante evenimente imobiliare de anul viitor: edițiile Târgului Național Imobiliar TNI ce se vor desfășura în perioadele 18-20 mai și respectiv 28-30 septembrie 2018 la Palatul Parlamentului.