Cumperi o locuință și devii călător pe viață

Niciodată nu a fost mai simplu să ai proprietatea ta la malul mării, pentru totdeauna!

Amplasat la un kilometru de Olimp, pe o suprafață de 72.000 de metri pătrați, complexul  Blaxy Premium Resort cuprinde 3 clădiri cu 540 de apartamente de tip condo, piscine, amenajări peisagistice, restaurant,  baruri, amfiteatru de vară, parcarea și plaja privată au fost finalizate și date în folosință în iulie 2016. Astfel încât, chiar din vara anului 2016 turiștii s-au putut bucura de peste 50 de posibilități de distracție și animație.

Prin colaborarea cu Interval International, cumperi un apartament de vacanță  în Blaxy Premium Resort și ai acces la 3000 de destinații pentru totdeauna.

Toți membrii Blaxy au posibilitatea schimbului de destinaţii de vacanţă cu alte destinaţii afiliate reţelei Interval International.

Dacă în oricare din anii viitori nu doriți să mergeți la condo-ul pe care îl dețineți în Blaxy Premium Resort, vă puteți alege oricare dintre cele 3.000 de locații disponibile în platforma Interval și veți merge gratuit acolo, în schimbul săptămânii de la Blaxy!

Blaxy Premium Resort va fi prezent la cel mai mare eveniment imobiliar al primăverii viitoare:  Târgului Național Imobiliar TNI ce se desfășoară în perioada 18-20 mai 2018.