Vile în Otopeni în zonă exclusivistă

Proiectul rezidențial este localizat pe strada George Enescu nr. 48 în orașul Otopeni, într-o zonă exclusivistă de reședințe premium, cu acces foarte rapid la zona comercială Băneasa Shopping City, aeroportul Otopeni și zona de business din nordul Bucureștiului. Accesul către strada George Enescu se poate face atât din Șoseaua Odăi, cât și din DN1.

În prima fază de dezvoltare a proiectului se vor construi 3 vile duplex (P+1+ pod circulabil) pe un teren cu suprafața totală de 1500 mp, împărțit în trei loturi egale de 500 mp fiecare (din care 12% revine drumului de acces). Fiecare duplex conține 2 case unifamiliale în oglindă, ce se predau finisate la cheie cu finisaje la alegere dintr-o gamă variantă.

Fiecare casa unifamiliara are o suprafață utilă de 128 mp + 23.5 mp (terase) + un pod circulabil în suprafață de 60 mp unde pot fi amenajate o sală de fitness, sală de relaxare, loc de joacă pentru copii, o sală pentru petrecerile târzii cu prietenii, etc. Curtea aferentă fiecărei case este de aproximativ 120 mp, fiecărei case unifamiliare fiindu-i alocat un lot de 220 mp.

Costul fiecărei vile este de 115.000 Euro la care se adaugă TVA, iar termenul de finalizare este martie 2018.

Proiectul rezidențial este promovat de către agenția Cityland Consulting ce va fi prezentă în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce se desfășoară în perioada 18-20 mai 2018 la Palatul Parlamentului.