Arcadia Apartments Domenii - Partenerul edițiilor Târgului Național Imobiliar din 2018

Primul ansamblu rezidențial de anvergură din zona Domenii a Capitalei, Arcadia Apartments Domenii, este PARTENER al celor mai importante expoziții imobiliare de anul viitor- TNI 2018.  Evenimentele marca Târgul Național Imobiliar se vor desfășura în perioada 18-20 mai și respectiv 28-30 septembrie 2018 la Palatul Parlamentului, în cadrul cărora Arcadia Apartaments Domenii va ocupa standul central, numărul 1.

Situat într-una dintre cele mai frumoase și prestigioase zone ale Bucureștiului, Arcadia Apartments Domenii reprezintă o insulă de fericire într-o mare de neliniște. Aici ai posibilitatea de a îmbina două stiluri de viață diferite, trecând oricând de la relaxarea din cadrul complexului și a zonei la dinamica vieții sociale din centrul și nordul orașului și viceversa. Complexul va totaliza 800 de apartamente, care vor fi livrate în trei faze, pe durata a trei ani. Prima fază a fost demarată în august 2017 și constă într-o clădire cu 193 de apartamente dispuse pe 4 scări și 240 de locuri de parcare aflate în totalitate subteran.

Complexul rezindențial îți oferă mixul ideal de locuire: este înconjurat de foarte multe spații verzi, case și vile construite în perioada interbelică, dar și de toate facilitățile necesare. În maximum 5 minute de mers pe jos poți ajunge la stația de metrou Grivița. La o distanță de 5-15 minute de mers pe jos se află mai multe grădinițe, școli și spații unde au loc ateliere pentru copii. Din Arcadia Apartments Domenii poți ajunge rapid în zonele de birouri din Floreasca-Barbu Văcărescu, la birourile, restaurantele și muzeele din Victoriei, la cafenelele și restaurantele selecte din Kiseleff-Aviatorilor, la Arcul de Triumf sau în Parcul Herăstrău, cel mai mare parc din București. Toate punctele de interes sunt chiar lângă tine, astfel că poți avea mai mult timp pentru activitățile care-ți fac plăcere și mai mult timp pentru familia ta!

“Împreună cu partenerii mei, ne-am îndrăgostit de această locație de la prima vizionare. Un teren mare, de aproape 3 hectare, cu o localizare excelentă în zona Domenii, cu acces la cinci străzi diferite, o zonă civilizată, verde, liniștită. Conceptul pe care l-am dezvoltat ține cont de toate aceste avantaje și creează premisele unei insule de liniște și fericire în mijlocul unui oraș zbuciumat, tot așa cum în Grecia antică ARCADIA era tărâmul fericirii într-o mare de războaie. Proiectul pe care îl propunem livrează indubitabil valoare și pentru oricine se familiarizează cu el devine de nerefuzat.”

Dan Șucu, investitor în proiect

Concept

Întregul ansamblu va fi construit în trei faze, cu scopul de a dezvolta o comunitate fericită pentru aproximativ 800 de familii.

  • Prima fază a fost demarată la sfârșitul lunii august 2017 și constă într-o clădire 2S+P+5E+6-7R cu 193 de apartamente dispuse pe 4 scări și 240 de locuri de parcare dispuse în totalitate subteran.
  • A doua fază va fi demarată în prima parte a anului 2018 și prespune construcția a două blocuri 2S+P+5E+6-7R cu 235 de apartamente și 300 de locuri de parcare dispuse în totalitate subteran.
  • Demararea celei de-a treia faze de dezvoltare va avea loc către finalul anului 2018 și va include clădiri de apartamente și spații comerciale.

Conceptul Arcadia Apartments Domenii respectă câteva caracteristici importante pentru calitatea locuirii:

  • 30% din întreaga suprafață desfășurată a complexului constă în spații verzi amenajate.
  • Parcarea auto este dispusă în totalitate subteran.
  • Fiecare apartament este poziționat astfel încât să beneficieze de multă lumină naturală.

Sistemul de colectare selectivă a deșeurilor este de tip hidraulic și situat în afara clădirilor.