top1i.png

Primul ansamblu rezidențial BOUTIQUE este prezent la TNI

La GLOIRE Pipera Vlad Țepeș 4-6 este primul concept rezidențial boutique din România prin care demonstrăm că se pot face locuințe bune, spațioase și frumoase, în același timp foarte accesibile. Complexul rezidențial boutique se află pe Strada Vlad Țepeș nr. 4-6, Pipera, Voluntari.

Ansamblul La GLOIRE Pipera este amplasat în zonă de vile liniștită, sigură, verde, la cațiva metri distanță de stația de autobuz, de Carrefour Pipera și de BRD Pipera. Cuprinde 31 de apartamente confortabile cu suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, cu parcare subterană și două lifturi, cu grădini private la parter și cu terase foarte mari, utilizând în mod inteligent spațiul verde adiacent, care reprezintă peste 50% din suprafata ansamblului, fiind adaptat stilului de viaţă modern.

Poziția excepțională, în zona de nord a capitalei este un avantaj important, fiind extrem de aproape de toate obiectivele importante din nordul Bucureștiului (Zona de Birouri Aviației, Promenada, Zona de Birouri Pompeiu, Zona Birouri Nord, Mall Băneasa, Aeroportul Otopeni, etc.), zonă în proces de dezvoltare continuu, care va deveni în viitorul apropiat cea mai mare arie comercială din sud-estul Europei.

Accesul către ansamblul rezidențial se face pe Bulevardul Pipera, care face legătura cu aeroportul și cu centrul orașului.

Suprafața desfășurată totală a ansamblului este 4032,60 metri pătrați și este compus din:

  • 17 apartamente de 2 camere
  • 13 apartamente de 3 camere
  • 1 apartament de 4 camere

Proiectul nostru boutique se remarcă prin design de la prima vedere și regimul mic de înalțime îl integrează mai degrabă în arhitectura caselor de lux, excluzându-l din rândul construcțiilor înalte tip bloc, conferind un plus de intimitate, liniște și de confort, numărul de locuitori fiind cu mult mai restrâns.

Fiecare apartament este prevăzut cu terase foarte mari, cu suprafețe variabile între 15 metri pătrați si 103 metri pătrați, acestea cu siguranță vor fi spațiile ideale, unde veți putea savura micul-dejun, cafeaua sau veți putea citi cartea preferată.

Terasele fiind atât de ample, se pot amenaja cu flori, plante, arbuști, mobilier de grădină, aducând aerul curat și mai aproape de locuința dvs.

La parter, un avantaj pentru locuințele de tip apartament, sunt grădinile private foarte mari, care ajung chiar și la 150 metri pătrați, devenind astfel case în toată regula, dar beneficiind de costuri de întreținere reduse. Cu siguranță, grădinile vor fi un remediu garantat de relaxare, locul în care vă veți bucura de prospețimea și de verdele crud al ierbii, de culorile vii ale plantelor si veți vedea cum de la un anotimp la altul, curtea dumneavoastră devine locul de creație a naturii.

Pentru a păstra cât mai liberă și verde împrejmuirea imobilului, parcarea auto este concepută complet subteran, astfel, autoturismele dvs. vor fi mai curate, mai protejate de praf, de soarele arzător, de ploi sau de ninsori, și cel mai important accesul se face direct din parcare cu cele două lifturi către locuință, iar în curtea ansamblulului veți beneficia de mult spațiu verde și de cât mai mult aer curat.

Confortul fiecărui apartament este asigurat de finisaje de cea mai bună calitate și de toate facilitățile unei locuințe durabile, moderne și ușor de întreținut. Toate dispun de centrală termică proprie și încălzire în pardoseală, ceea ce le face foarte eficiente energetic. Contoarele pentru toate utilitățile sunt individuale, pentru a cunoaște cu precizie nivelul real de consum în orice moment.

Fiecare dormitor și living este dotat cu parchet stratificat de stejar, iar în fiecare baie și bucătărie strălucirea este dată de calitatea premium a obiectelor sanitare și a gresiei și a faianței, de proveniență spaniolă și italiană. Ușile interioare precum și cele de acces sunt de calitate italiană și întreaga tâmplărie exterioară este termopan PVC, calitate germană.

Aparatajul electrocasnic și întreaga instalație electrică prezintă siguranță absolută, echipamentele instalate fiind de ultimă generație, iar un alt avantaj sunt videointerfoanele cu monitorizare și sistem de alarmă.

Spațiile comune exterioare sunt iluminate cu sisteme tip led, cele două ascensoare sunt extrem de silențioase, parcarea subterană este echipată cu sistem de ventilație, rampa de acces auto fiind degivrată.

Arhitectura modernă și funcțională, structura de rezistență antiseismică, preechiparea cu console pentru aparatele de aer condiționat sunt facilități premium pe care le-am gândit încă din faza de proiectare pentru ca dumneavoastră să beneficiați de ele și să vă ofere satisfacție deplină. Termenul de finalizare este octombrie 2018.

Reprezentanții ansamblului La GLOIRE Pipera vor fi prezenți în perioada 18-20 mai la cel mai important eveniment imobiliar din București- Târgul Național Imobiliar TNI-  ce se desfășoară la Palatul Parlamentului.

 

Pentru detalii despre ansamblul La GLOIRE Pipera și stabilirea de vizionări vă invităm să sunați la numărul de telefon 021.33.111.00 sau să scrieți la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro