Palladium Residence și poți spune #SuntACASA

Ansamblul rezidențial Palladium Residence se află în zona Theodor Pallady și este format din 8 imobile înconjurate de spații verzi, locuri de joacă și facilități diverse, ce vor asigura confortul și starea de bine a locatarilor.

Variantele de compartimentare a apartamentelor sunt variate, de la garsoniere și până la apartamente cu 3 camere, astfel încât oricine poate găsi la noi ceea ce își dorește.

De curând, am inaugurat parcarea subterană din cadrul ansamblului, o parcare la cele mai înalte standarde de calitate, ce respectă toate criteriile PSI și legislația în vigoare.

Un plus major al proiectului este faptul că se află la 700 metri de toate mijloacele de transport în comun: tramvai, autobuz și metrou. În plus, ansamblul rezidențial Palladium Residence are acces direct la o zonă diversificată de centre comerciale de interes zilnic. Acest lucru înseamnă o foarte bună mobilitate, dar și mai puțin timp petrecut pe drum.

Echipa noastră își dorește ca toți clienții noștri să se simtă ACASĂ în Palladium Residence. De aceea, facem tot posibilul pentru a-i ajuta în acest sens. De la amplasarea ansamblului rezidențial și până la întâlnirile cu consultanții noștri de vânzări,  totul este gândit să fie în avantajul clientului.

Reprezentanții Palladium Residence participă la cel mai mare târg imobiliar al primăverii, TNI, ce are loc în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului.

Pentru detalii suplimentare contactați echipa de vânzări la numărul de telefon 0759.111.123.