top1i.png

Al doilea concept rezidențial BOUTIQUE accesibil din România

La GLOIRE Pipera Toma Caragiu nr. 23 este al doilea concept rezidențial boutique din România prin care demonstrăm că se pot face locuințe bune, frumoase și în același timp accesibile. 
Ansamblul rezidențial este situat pe strada Toma Caragiu nr. 23, Pipera, Voluntari.

Fiecare proiect imobiliar în care ne implicăm poartă amprenta calității și nu vom face niciodată rabat de la criteriile care ne-au motivat în demararea conceptului rezidențial boutique: apartamente confortabile, compartimentări moderne si dotări premium, parcare subterană, grădini private la parter și terase spațioase pentru apartamentele de la etaj, toate la un preț accesibil.

Am urmărit cu mare atenție solicitările dumneavoastră și ale clienților cu care ne-am întâlnit pentru Ansamblul rezidențial La GLOIRE situat pe Strada Vlad Țepeș nr. 4-6 din Pipera și de aceea am proiectat ansamblul rezidențial La GLOIRE Pipera Toma Caragiu nr. 23 astfel încât să satisfacă cât mai multe dintre aceste dorințe.

Una dintre solicitările care s-a regăsit în multe dintre cereri, a fost aceea de maximizare a suprafeței spațiului verde. Suntem foarte bucuroși că 60% din suprafața ansamblului rezidențial La GLOIRE Pipera Toma Caragiu nr. 23 este verde și la apartamentele amplasate la parter veți avea grădini private cu suprafețe cuprinse între 11 și 138 metri pătrați. Aceste grădini vă permit să petreceți momente de relaxare cu întreaga famile în aer liber și totodată să beneficiați de costuri de întreținere reduse.

La apartamentele situate la etaj, veți beneficia de terase spațioase, similare grădinilor, având între 14 și 112 metri pătrați, care se pot amenaja cu flori, plante, arbuști, mobilier de grădină și unde veți putea savura micul-dejun, cafeaua sau veți putea petrece un moment de relaxare după o zi de muncă.

Suprafața desfășurată totală a ansamblului este 4284 metri pătrați pe 4 nivele și este compus din 39 de apartamente cu urmatoarea structură:
•    1 apartament de 4 camere
•    16 apartamente de 3 camere
•    21 apartamente de 2 camere
•    1 garsonieră
•    47 de locuri în parcarea subterană

Ansamblul rezidențial este amplasat într-o zonă de vile liniștită, sigură, verde, având o poziție excepțională, la aproximativ 900 m de intersecția dintre Bulevardul Pipera cu strada Emil Racovită și cu șoseaua Bucuresti Nord, astfel încât veți avea acces rapid către centrul orașului, către zona de birouri Pipera sau aeroport.

Ansamblul rezidențial La GLOIRE Pipera Toma Caragiu nr. 23 este situat la o distanță de maxim 5 minute de mers cu mașina sau 10 minute cu bicicleta, de toate zonele importante de birouri din nordul Bucureștiului (Zona de Birouri Aviației, Promenada, Zona de Birouri Pompeiu, Zona Birouri Nord) și are în apropiere numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber: Mall Baneasa, Mall Promenada, Shoping Mall Pipera Plaza. Stația de autobuz este la 100 metri.

Confortul fiecărui apartament este asigurat de finisaje de cea mai bună calitate și de toate facilitățile unei locuințe durabile, moderne și ușor de întreținut. Toate dispun de centrală termică proprie și încălzire în pardoseală, ceea ce le face foarte eficiente energetic. Contoarele pentru toate utilitățile sunt individuale, pentru a cunoaște cu precizie nivelul real de consum în orice moment.

Fiecare dormitor și living este dotat cu parchet stratificat de stejar, iar în fiecare baie și bucătărie strălucirea este dată de calitatea premium a obiectelor sanitare și a gresiei și a faianței, de proveniență spaniolă și italiană. Ușile interioare precum și cele de acces sunt de calitate italiană și întreaga tâmplărie exterioară este termopan PVC de calitate germană cu geam tripan.

Aparatajul electrocasnic și întreaga instalație electrică prezintă siguranță absolută, echipamentele instalate fiind de ultimă generație, iar un alt avantaj sunt videointerfoanele cu monitorizare și sistem de alarmă.

Spațiile comune exterioare sunt iluminate cu sisteme tip led, ascensorul este extrem de silențios, parcarea subterană este echipată cu sistem de ventilație, rampa de acces auto fiind degivrată.

Pentru a păstra cât mai liberă și verde împrejmuirea imobilului, parcarea auto este concepută complet subteran, astfel, autoturismele dvs. vor fi protejate de praf, de soarele arzător, de ploi sau de ninsori, și cel mai important accesul se face direct din parcare cu liftul direct către locuință, iar în curtea ansamblulului veți beneficia de mult spațiu verde și de cât mai mult aer curat.

Arhitectura modernă și funcțională, structura de rezistență antiseismică, preechiparea cu console pentru aparatele de aer condiționat sunt facilități premium pe care le-am gândit încă din faza de proiectare pentru ca dumneavoastră să beneficiați de ele și să vă ofere satisfacție deplină. Termenul de finalizare este mai 2019.

Ansamblul rezidențial La GLOIRE Pipera Toma Caragiu nr. 23 va fi prezent în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce se desfășoară în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului.

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro