Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

Cubic 7: Apartamente noi cu 2 și 3 camere perfecte pentru orice familie!

Pentru orice persoană care și-a întemeiat deja, sau dorește să își întemeieze o familie, găsirea unei locuințe corespunzătoare nevoilor tuturor membrilor familiei, poate fi o corvoadă. Lipsa de timp, dar și de resurse financiare, în special în cazul familiilor cu copii mici, sunt principalele motive pentru care cei mai multi oameni renunță la căutări și se mulțumesc să rămână într-o locuință neîncăpătoare, care prezintă numeroase probleme. Acum toate aceste probleme pot fi rezolvate extrem de ușor. Ansamblul rezidențial Cubic 7 vă oferă șansa de a face o investiție pe care nu o veți regreta, achiziționând, în funcție de nevoile pe care le aveți, fie un apartament de 2 camere, fie unul cu 3 camere.

Avantajele achiziționării unui apartament cu 2 sau 3 camere amplasat în zona Prelungirea Ghencea – Bragadiru, în cadrul complexului rezidențial Cubic 7, sunt multe pentru a fi enumerate, însă cele mai importante sunt:

1. Au un preț accesibil pentru orice buget. O familie cu 2 copii, de exemplu, își poate achiziționa un apartament cu 3 camere în complexul rezidential Cubic 7, la același preț ca o garsonieră sau un apartament foarte mic situat în centru, în zonele cele mai aglomerate ale Bucureștiului.

2. Chiar și apartamentele cu două camere pot găzdui o familie. Acestea sunt spațioase, luminoase și aerisite, cu finisaje moderne de ultimă generație, lucruri care lipsesc cu desăvârșire în majoritatea blocurilor bucureștene.

 

3. Se ajunge foarte ușor oriunde. Pe lângă faptul că, dacă aveți mașină personală, puteți ajunge imediat în zone extrem de importante ale Bucureștiului precum Militari, Unirii sau Cotroceni, liniile de autobuz care conectează granița dintre localitatea Bragadiru și toate celelalte zone ale capitalei vă vor spori mobilitatea. Aveți optiunea de a ajunge la locul de munca fie folosind traseul ce trece prin Bulevardul Prelungirea Ghencea, fie alegând Șoseaua Alexandriei, fie utilizând centura Bucureștiului. Astfel, scăpați de aglomerația de zi cu zi.

4.Este mai puțin zgomot și mai puțină poluare. De ce Bragadiru sau Prelungirea Ghencea? Pentru că aceste zone sunt mult mai liniștite, din toate punctele de vedere. Zgomotul mașinilor nu vă mai stresează, iar rumoarea unui trafic crescut de persoane nu vă va mai deranja. Mai mult decât atât, zona unde este amplasat complexul rezidențial Cubic 7, este una plină de spații verzi, care îi vor încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

5. Bragadiru sau Prelungirea Ghencea reprezintă zone sigure. După cum v-ați obișnuit, Cubic Residence pune la dispoziția clienților săi locuințe noi, în clădiri ce respectă toate normele și măsurile de siguranță impuse de lege. Proiectele Cubic Residence, sunt în adevăratul sens al cuvântului ansambluri rezidențiale, fiind protejate și având puncte de acces securizat, astfel accesul este restricționat persoanelor care nu locuiesc, sau care nu sunt invitate în interiorul ansamblului. Apartamentul dumneavoastră va fi protejat de dezastre naturale precum seismele sau furtunile, însă mai există și un alt aspect al siguranței pe care îl oferim: siguranța bunurilor și a copiilor dumneavoastră, prin localizarea departe de zonele cu o criminalitate crescută.

În funcție de nevoile familiei dumneavoastră, un apartament cu doua sau trei camere de vânzare în complexul rezidențial Cubic 7, poate fi exact ce aveați nevoie pentru a începe o nouă viață, una mai liniștită și mai frumoasă, în care copiii să se dezvolte armonios.

Ansamblul rezidențial Cubic 7 participă la ediția de toamnă a Târgului Național Imobiliar TNI din perioada 28-30 septembrie, Palatul Parlamentului.

Pentru mai multe detalii despre Cubic 7 vă invităm să ne contactați la numărul de telefon 0756.088.000 sau la adresa de de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.