Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

Piraeus Bank România - salt în topul primelor 4 oferte de credit imobiliar de pe piață

Piraeus Bank România lansează creditul de investiții imobiliare în lei, cu dobândă fixă, de 5.65%, în primii cinci ani și intră în lupta pe un segment extrem de competitiv, dominat de jucători consacrați.

Nivelul redus al dobânzii plasează noul produs în topul primelor 4 oferte disponibile pe piața locală.

Oferta include o puternică componentă de loializare. Dobânda de 5.65% se acordă clienților care încasează venituri în conturi deschise la Piraeus Bank Romania, pentru care avansul minim solicitat este de doar 15%.

Creditul de investiții imobiliare se acordă pe o perioadă de până la 30 ani și este destinat achiziționării, construcției de imobile, sau refinanțării altor credite de investiții imobiliare. Valoarea împrumutului acordat variază și este cuprinsă între echivalentul în lei a 5.000, respectiv 250.000 de Euro.

„Oferta Piraeus Bank România răspunde unor nevoi curente ale consumatorilor de produse bancare din România și anume predictibilitate și costuri de creditare reduse. Acest nou produs este soluția noastră la semnalele primite din partea lor. Susținuți de doi investitori puternici, așa cum sunt J.C. Flowers & Co. și BERD, urmărim să oferim clienților noștri produse și servicii care să-i ajute să-și ducă planurile la bun sfârșit, cu mai multă încredere și cu mai puține griji”, declară Mădălina Otilia Teodorescu, Vicepreședinte Piraeus Bank România

 

Oferta completă și descrierea tuturor condițiilor de acordare a creditului de investiții imobiliare sunt disponibile pe www.piraeusbank.ro

Despre Piraeus Bank România

Cu sediul în București, Piraeus Bank România oferă o serie largă de produse și servicii pentru clienți locali și internaționali, incluzând activități de retail, pentru IMM-uri și corporate banking.

PBR operează prin 99 de unități bancare, angajează 1200 de specialiști și are aproximativ 150.000 de clienți activi. Pentru mai multe informații va invităm pe www.piraeusbank.ro.

 

Despre J.C. Flowers & Co.

J.C. Flowers este unul dintre liderii domeniului de private equity și este dedicat investițiilor globale în industria financiară. Fondat în 1998, J.C. Flowers a investit peste 15 miliarde capital în 53 de companii de portofoliu în 18 țări, într-o gamă largă de subsectoare ale industriei financiare: bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. Cu active de aproximativ 6 miliarde de dolari în management, J.C. Flowers are birouri în New York și Londra. Pentru mai multe informații accesați www.jcfco.com.

Despre BERD

BERD este o bancă multilaterală care promovează dezvoltarea sectorului privat și a inițiativei antreprenoriale în 38 de economii din trei continente. Banca este deținută de 67 de țări, precum  și de Uniunea Europeană si de Banca Europeană de Investiții. Este unul dintre cei mai mari investitori instituționali în România. Până în prezent, în România, Banca a investit aproape 8 miliarde de euro în peste 400 de proiecte. Doar anul trecut, BERD a investit 550 de milioane de euro în România. 93% din această finanțare a fost direcționată către sectorul privat.

Reprezentanții Piraeus Bank România vor fi prezenți în cadrul celui mai important târg imobiliar din România: Târgul Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului.