Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

MEGA OFERTĂ de înscriere la TNI

Doar 99€ + TVA/mp și 3 mp BONUS la fiecare 6mp contractați. Acum și tu poți fi EXPOZANT TNI !!!

De 15 ani Târgul Național Imobiliar este evenimentul cu IMPACT MAXIM asupra pieței imobiliare românești. Profesionalismul, transparența, seriozitatea și corectitudinea sunt valorile noastre, iar REZULTATELE CONCRETE ale expozanților și VISURILE împlinite ale vizitatorilor TNI ne-au ghidat de-a lungul celor 30 de ediții TNI de succes. Participanții la Târgul Național Imobiliar sunt companii de TOP, MEDIUM și NEW ENTRY din piața de profil și domeniile conexe: dezvoltatori imobiliari, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, investitori strategici și instituționali, presa de specialitate.

În perioada 4-6 OCTOMBRIE 2019, la Palatul Parlamentului, sărbătorim 15 ani de evenimente TNI printr-o EDIȚIE ANIVERSARĂ, pentru care am conceput CEA MAI ATRACTIVĂ ofertă de participare ce va fi valabilă DOAR până pe 24 MAI:

 • 99€+TVA/mp pentru participarea la trei ediții consecutive ale Târgului Național Imobiliar TNI;
 • 109€+TVA/mp pentru participarea la două ediții consecutive ale TNI;
 • 159€+ TVA/mp pentru participarea la editia de toamna 2019 a TNI-ului;

În plus față de această reducere masivă de preț, 3mp sunt oferiți BONUS la fiecare 6mp contractați, 3 mp oferiți cu titlu GRATUIT, indiferent de numărul de ediții la care decizi să fii alături de noi. Și asta nu e tot: avansul necesar rezervării este de doar 20%. Atenție, această oferta este valabila doar până la 24 MAI! Participarea la TNI este o INVESTIȚIE PROFITABILĂ!

 

Beneficiază ACUM de aceasta MEGA OFERTĂ și devino și tu EXPOZANT TNI !!!

De ce ACUM?! Pentru că te promovăm imediat ce devii expozant și beneficiezi de vizibilitate și de imagine pentru companie și pentru proiectele tale imediat, pe tot parcursul anului!

 1. Am inceput DEJA promovarea TNI 2019 și 2020;
 2. Începem ACUM și promovarea TA și a PROIECTELOR tale: 
  • news-letter TNI ( peste 12.000 abonati), 
  • articole, știri (peste 50 de parteneri media, inclusiv homepage TNI), 
  • comunicate de presa (MediaFax, AgerPres, Comunicate Media); 
 3. Poți publica nelimitat și gratuit ANUNȚURI IMOBILIARE în portalul TNI;
 4. Vei beneficia de IMAGINE pe platformele de socializare: Facebook, Twitter, Instagram;
 5. ACUM poți alege standurile de care ai nevoie, ORIUNDE în zona expozițională;
 6. Vei beneficia de contact cu potențialii clienți cu mult timp înainte de EVENIMENT, dar și după cele 3 zile de expoziție;
 7. Crește considerabil notorietatea BRANDULUI de companie și a PROIECTELOR prezentate;
 8. Ai acces la nucleul dur de CLIENȚI, pregătiți și informați corect despre ofertele și promoțiile expozanților;
 9. Participi la evenimentul definitoriu pentru piața imobiliară din ROMÂNIA, TNI-ul fiind târgul care a marcat trendurile pieței de profil încă din anul 2005;
 10. Târgul Național Imobiliar este evenimentul cu cea mai mare vizibilitate media Radio, TV, PRESA SCRISĂ, OUTDOOR, INCLUSIV în MEDIUL ONLINE. Alatura-ti imaginea celui mai MARE si IMPORTANT eveniment IMOBILIAR din ROMANIA !

Profită de MEGA OFERTA valabilă DOAR PÂNĂ PE 24 MAI și rezervă rapid standul de prezentare în cadrul TNI, printr-un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau contactează-ne telefonic la 0734.344.350. Vom începe imediat PROMOVAREA ta. Participarea la TNI este o INVESTIȚIE PROFITABILĂ !

© 2019 Targul National Imobiliar.ro. “Târgul Naţional Imobiliar” - text şi grafică sunt mărci înregistrate prin intermediul Ag.P.I. PIVA, proprietate BDOBC Business Center. Designed by MWD