Ofertele de pe HomeZZ.ro sunt prezente la TNI!

Ca în fiecare an, HomeZZ.ro participă la evenimentul anului pe piața imobiliară, la Târgul Național Imobiliar (4-6 Octombrie), cu cele mai bune oferte care cuprind toate segmentele pieței imobiliare atât pentru vânzători, cât și pentru cei care sunt în căutare de case, apartamente, spații comerciale, etc.

Baza de date cu cele mai bune oferte

Cu un portofoliu bogat în anunțuri, la standul nostru veți avea ocazia să descoperiți oferte pentru toate buzunarele, din toate zonele din București, dar și din celelalte județe ale țării.

Pentru a facilita accesul la baza de date HomeZZ.ro, puteți utiliza aplicația pentru mobil care este disponibilă atât pentru IOS, cât și pentru Android.

Printre anunțurile de pe HomeZZ.ro se numără:

Apartamentele cu 2 sau 3 camere în zone precum Drumul Taberei sau Berceni, cu prețuri care încep de la 37.000 euro.

Apartamente cu 3 camere, situate în zona Obor, cu o suprafață cuprinsă între 53 m² și 90 m², amplasate în complexe rezidențiale și care poate fi achiziționate direct de la proprietari.

Apartament cu 6 camere, de vânzare, cu o suprafață de 250 m², situat în zona Dorobanți - 1.400.000 euro. Proprietatea se află la etajul 1 al unei vile superbe, plină de istorie, construită de arhitectul Emil Călinescu în anul 1946.

Apartamente de lux cu 3 sau 4 camere în zona Herăstrău, Aviației, Sisești sau Băneasa. Localizarea, zona liniștită, blocuri noi, cu acces rapid la mijloace de transport care fac legătura cu toate celelalte zone ale Bucureștiului. Toate acestea sunt doar câteva atribute care fac diferența pe piața imobiliară în materie de preț și preferințe.

Prețurile apartamentelor din zona mai sus menționată încep de la 74.000 de euro și pot ajunge până la 1.325.000 euro pentru penthouse-uri.

Ansambluri rezidențiale. Oferta din această categorie este una destul de mare având în vedre că sunt la mare căutare și care, de cele mai multe ori, se vând încă din stadiul de proiect. Indiferent de zona pe care o preferați, pe HomeZZ.ro găsiți apartamente cu 2, 3 sau mai multe camere. Prețurile pornesc de la 46.000 euro pentru un apartament cu 2 camere, cu o suprafață de 53 m².

Agenții/dezvoltatori. Tot pe HomeZZ.ro găsiți sute de anunțuri din București și nu numai, postate de agențiile imobiliare ce dețin un portofoliu impresionant, cu imobile de calitate.

Terenuri. Fie că sunteți în căutarea unei case deja construite, fie că vă doriți doar un teren pe care să vă ridicați casa la care ați visat mereu, pe HomeZZ.ro printre miile de anunțuri veți găsi o varietate de terenuri care să se încadreze în bugetul stabilit, situate în București, dar și în județele de lângă capitală.

 

Oportunități pentru dezvoltatori

Anunțurile de pe site sunt o oportunitate și pentru dezvoltatorii imobiliari care își doresc să găsească cele mai bune variante pentru business-ul lor. Pentru un teren intravilan de 15.500 m², prețul pornește de la 217.000 euro și poate ajunge până la 3.900.000 euro, pentru un teren de peste 13.700 m².

Birouri - Spații comerciale. Dacă ai nevoie de un spațiu pentru business-ul tău, aruncă o privire peste anunțurile dedicate acestui segment. Aici găsești spații pentru saloane de înfrumusețare, spații de birouri, spații pentru centre comerciale, plus multe altele. De exemplu, un spațiu comercial de 37 de m², poate fi achiziționat la prețul de 34.000 de euro, iar pentru un spațiu de peste 200 de m², prețurile pot ajunge până la 480.000 euro, într-o zonă centrală.

 

Acestea sunt doar câteva dintre anunțurile disponibile acum pe site-ul HomeZZ.ro, însă vă așteptăm la Târgul Național Imobiliar, între 4-6 Octombrie, cu mult mai multe anunțuri și oferte!