Preferințele actuale ale cumpărătorilor de locuințe

A doua zi a Târgului Național Imobiliar TNI, ediția aniversară 15 ani, a început, iar vizitatorii sunt invitați la eveniment să profite de ofertele cu reduceri speciale pregătite de participanții la expoziție.

”Piața imobiliară din România se situează pe un trend ascendent și observăm cum, în ultima perioadă, atenția clienților se îndreaptă către brandul de dezvoltator. Un brand puternic le oferă certitudinea că investiția lor este sigură. Această evoluție a pieței se reflectă și în sfera preferințelor clienților: locația (la mare căutare sunt zonele centrale, ultracentrale și zona de nord a orașului), calitatea construcției și a finisajelor, alături de facilitățile de care pot dispune în proximitatea viitoarei lor locuințe sunt primele repere care se regăsesc pe lista scurtă a clienților.

Cumpărătorii preferă, de asemenea, apartamente cu două și trei camere cu grădini sau terase proprii, dar există interes și pentru unitățile de tip duplex sau penthouse. “  a declarat  Ana-Maria Pop, COO Hagag Development Europe

În cadrul târgului imobiliar din acest weekend Hagag Development Europe prezintă cele mai noi proiecte rezidențiale pe care le dezvoltă în România.