IN 2019: Cover Grup a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de un milion de euro

Cover Grup a înregistrat, în 2019, o cifră de afaceri consolidată de un milion de euro, cu 50%, mai mare faţă de 2018, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Florin Pană, Administrator al Cover Grup Construct, afirmă: "Pentru a face faţă tuturor cererilor care vin, anul trecut, am mărit echipa de montatori, care a ajuns la un număr de peste 20 de profesionişti specializaţi şi acreditaţi în montare de acoperişuri.

Cover Grup a înregistrat, în 2019, o cifră de afaceri consolidată de un milion de euro, cu 50%, mai mare faţă de 2018, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Florin Pană, Administrator al Cover Grup Construct, afirmă: "Pentru a face faţă tuturor cererilor care vin, anul trecut, am mărit echipa de montatori, care a ajuns la un număr de peste 20 de profesionişti specializaţi şi acreditaţi în montare de acoperişuri. Pentru noi, este foarte important ca cei pe care îi avem în echipă să înţeleagă importanţa unui colectiv unit, astfel încât, în perioadele aglomerate, să ne bazăm unii pe alţii şi să reuşim să ducem proiectele la bun sfârşit."

Potrivit sursei citate, anul 2019 a adus clienţi cu aşteptări din ce în ce mai mari, cu preponderenţă din segmentul rezidenţial.

Florin Pană a mai adăugat: "La Cover Grup Construct, punem accent nu doar pe calitatea serviciilor noastre, ci şi pe comunicarea cu clienţii noştri, atât la începutul demarării proiectului, cât şi pe tot parcursul implementării acestuia.

Link Original:

https://www.constructiibursa.ro/in-2019-cover-grup-a-inregistrat-o-cifra-de-afaceri-consolidata-de-un-milion-de-euro-8422929