fbpx

Habitat Group Estate aduce la TNI oferte imbatabile din cele mai importante ansambluri rezidențiale din București

Compania imobiliară cu cea mai mare crestere din Zona de Sud, Habitat Group Estate, va fi prezentă la ediția de primăvară a Târgului Imobiliar Național (TNI), care va avea loc la Palatul Parlamentului, în perioada 24-26 Mai, oferindu-vă oportunitatea de a descoperi cele mai atractive proiecte imobiliare din Zona de Nord a Capitalei, sectoarele 3 si 4, din Popești Leordeni si Comuna Berceni.

Vizitând standurile noastre, veți avea oportunitatea de a explora și de a rezerva apartamente în cele mai exclusive ansambluri rezidențiale din aceste zone și garantat veți găsi cele mai bune prețuri și opțiuni imobiliare.

Curs Broker Imobiliar cu 50% reducere pentru Expozantii TNI

ABI este cea mai mare asociație profesională din domeniul imobiliar, cu cel mai mare număr de membri activi care lucrează atât în sistem deschis de intermediere, cât și în sistem de intermediere exclusivă (EXCLUSIVITATE sau REPREZENTARE).

ABI a lansat în anul 2010 prima școală acreditată de brokeri imobiliari din România și își concentrează activitatea pe educația agenților imobiliari, în spiritul eticii profesionale și al respectului față de consumatorii de servicii imobiliare și față de toți colegii din imobiliare.

“TNI" este PRIMA APLICAȚIE MOBILĂ dedicată unui eveniment imobiliar

PARTICIPA ACTIV LA EVENIMENTUL TAU IMOBILIAR!
TNI-ul este evenimentul imobiliar al anului. Aducem pentru tine toată oferta imobiliară și financiară într-un singur loc. La TNI găsești cele mai bune companii imobiliare, principalele instituții financiare, oferte de case, apartamente, noi sau vechi, proprietăți în programul Prima Casă, case de vacanță, terenuri, spații de birouri și spații comerciale de închiriat sau de vânzare, oportunități de investiții, servicii complete de consultanță și management, etc.

InteRo Property Development demarează în acest an investiții de peste 170 de milioane de euro în nordul Bucureștiului

Dezvoltatorul a vândut deja 20% din proiectul Smart Home de lux Pajurei 3 Residence și 25% din proiectul nZEB SunLight Residence.

InteRo Property Development, deținut de familia canadiană de investitori Topolinski, a primit autorizația de construcție pentru proiectul rezidențial de lux Smart Home, Pajurei 3 Residence, urmând să demareze lucrările în următoarele săptămâni. Dezvoltatorul așteaptă, de asemenea, să primească în următoarele luni și autorizația de construcție pentru SunLight Residence, un proiect rezidențial nZEB ce promite investitorilor randamente atractive la închiriere.

În paralel, InteRo Property Development va finaliza curând și achiziția unui teren de 4,5 hectare din zona Otopeni, care are și PUZ. Aici va fi dezvoltat în următorii ani MoonLight Meadows, un proiectul rezidențial de anvergură cu peste 400 de apartamente, valoarea investiției fiind estimată la peste 80 de milioane de euro.

Redefinirea investițiilor imobiliare: modul în care MetaWealth schimbă peisajul imobiliar cu ajutorul tokenizării

Imobiliarele, una dintre cele mai profitabile clase de active, au fost inaccesibile pentru majoritatea oamenilor din cauza documentelor legale complexe, a managementului, a procesului de selecție și, cel mai important, a capitalului necesar. Toate acestea s-ar putea schimba pe măsură ce două tehnologii mai puțin cunoscute, tokenizarea și investiția fracționată, se vor generaliza. Echipa MetaWealth a confirmat prezența în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului, oferindu-vă acces rapid la active imobiliare tokenizate.

Care sunt cele mai apreciate orașe și cartiere evaluate de românii din toată țara

Orașele Sibiu, Brașov și Arad sunt cel mai bine clasate orașe din România, din punctul de vedere al standardelor de locuit, în timp ce la capitolul cartierelor, cel mai bine evaluate sunt cartierele: „Băncilor” din Arad, „Valea Aurie” și „Trei Stejari” din Sibiu. Datele sunt obținute din Vocea Cartierelor, a doua etapă de dezvoltare a indicelui T.R.A.I., realizat de Storia - platforma cu anunțuri imobiliare lansată de OLX, cu scopul de a oferi tuturor celor care sunt în căutarea unei locuințe, cele mai relevante opinii despre orașele și cartierele în care urmează să locuiască. Indexul se află în a doua sa etapă de dezvoltare, în care, sub conceptul „Vocea Cartierelor”, oferă românilor care accesează platforma trai.storia.ro și o evaluare subiectivă a cartierelor și orașelor populare din România, pe baza părerilor obținute de la locuitorii din fiecare zonă selectată.

HILS Development, compania care finalizează 1 apartament la fiecare 2 ore lucrătoare, prezentă la TNI

HILS Development, compania de dezvoltări imobiliare, fondată de către Ionuț Negoiță în anul 2018, completează lista de prezență la Târgul Național Imobiliar organizat în perioada 24-26 mai, la Palatul Parlamentului.

Cu o experiență de peste 19 ani în imobiliare și numeroase proiecte rezidențiale construite sub brandurile RIN, Domus, Trend Residence, Confort și Palladium, Ionuț Negoiță a conturat viziunea de dezvoltare a estului Capitalei în noul brand HILS Development. Compania se concentrează pe dezvoltarea proiectelor rezidențiale și mixed use, de mari dimensiuni și promovează un trai de calitate accesibil, remarcându-se pe piață cu un standard de eficiență în construcții de peste 1.000 de apartamente finalizate anual, ceea ce înseamnă 1 apartament finalizat la fiecare 2 ore lucrătoare. În vara anului 2023, compania a înregistrat 10.000 de locuințe construite și vândute, iar în prezent, se îndreaptă către borna de 11.000 de locuințe, cu 2.800 de apartamente în lucru și circa 5.000 în curs de autorizare.

Cel mai nou proiect rezidențial de lux al grupului InteRo este prezent la TNI

InteRo Property Development va fi prezent la Târgul Național Imobiliar între 24-26 MAI, unde va întâmpina oaspeții cu șampanie și va oferi vizitatorilor o experiență captivantă discutând despre cel mai nou proiect de lux din zona Pajura, Bucureștii Noi, numit Pajurei 3 Residence.

Fondată de familia Topolinki (tatăl Michael și cei trei copii ai săi - Michael, Tyler și Ashton), InteRo Property Development este prezentă în România de peste 15 ani, contribuind la stimularea creșterii generale a pieței imobiliare locale în ceea ce privește standardele și responsabilitatea socială corporativă (CSR).

Ultima șansă de înscriere a EXPOZANȚILOR la târgul imobiliar al primăverii!

Au mai rămas 6 săptămâni până la cel mai mare târg imobiliar al primăverii 2024, iar spațiile sunt aproape epuizate!

Cel mai așteptat eveniment imobiliar se va desfășura în București în perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului, iar acum sunt ultimele standuri disponibile!

Târgul Național Imobiliar TNI  este evenimentul de referință al sectorului imobiliar rezidențial ce asigură cadrul ideal prin care profesioniștii din domeniu: dezvoltatori, agenții imobiliare și constructori pot cunoaște și interacționa direct și într-un singur loc cu publicul interesat de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu. Prin participarea la TNI în calitate de expozanți, companiile își pot îndeplini minim 7 obiective de business: brand awareness, creșterea vânzărilor, studierea competiției, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact, demonstrarea performanțelor, lansarea de proiecte și servicii noi într-un cadru business dedicat. În plus, expozanții TNI beneficiază de campanii de promovare pe canalele media ale evenimentului pe o durată extinsă dincolo de cele 3 zile de expoziție și lobby pentru acordarea de interviuri jurnaliștilor ce deja și-au anunțat prezența în cadrul târgului.

Noi reglementări europene pentru închirierea de locuințe de termen scurt

Consiliul European a adoptat regulamentul privind colectarea și schimbul de date pentru serviciile de închiriere de locuințe pe termen scurt. Scopul acestui act legislativ este de a spori transparența în domeniul închirierilor de locuințe pe termen scurt și sprijinirea autoritățile publice să reglementeze această parte tot mai importantă a sectorului turismului.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI