top1i.png

Vile în Otopeni în zonă exclusivistă

Proiectul rezidențial este localizat pe strada George Enescu nr. 48 în orașul Otopeni, într-o zonă exclusivistă de reședințe premium, cu acces foarte rapid la zona comercială Băneasa Shopping City, aeroportul Otopeni și zona de business din nordul Bucureștiului. Accesul către strada George Enescu se poate face atât din Șoseaua Odăi, cât și din DN1.

În prima fază de dezvoltare a proiectului se vor construi 3 vile duplex (P+1+ pod circulabil) pe un teren cu suprafața totală de 1500 mp, împărțit în trei loturi egale de 500 mp fiecare (din care 12% revine drumului de acces). Fiecare duplex conține 2 case unifamiliale în oglindă, ce se predau finisate la cheie cu finisaje la alegere dintr-o gamă variantă.

Fiecare casa unifamiliara are o suprafață utilă de 128 mp + 23.5 mp (terase) + un pod circulabil în suprafață de 60 mp unde pot fi amenajate o sală de fitness, sală de relaxare, loc de joacă pentru copii, o sală pentru petrecerile târzii cu prietenii, etc. Curtea aferentă fiecărei case este de aproximativ 120 mp, fiecărei case unifamiliare fiindu-i alocat un lot de 220 mp.

Mai mult...

Cumperi o locuință și devii călător pe viață

Niciodată nu a fost mai simplu să ai proprietatea ta la malul mării, pentru totdeauna!

Amplasat la un kilometru de Olimp, pe o suprafață de 72.000 de metri pătrați, complexul  Blaxy Premium Resort cuprinde 3 clădiri cu 540 de apartamente de tip condo, piscine, amenajări peisagistice, restaurant,  baruri, amfiteatru de vară, parcarea și plaja privată au fost finalizate și date în folosință în iulie 2016. Astfel încât, chiar din vara anului 2016 turiștii s-au putut bucura de peste 50 de posibilități de distracție și animație.

Prin colaborarea cu Interval International, cumperi un apartament de vacanță  în Blaxy Premium Resort și ai acces la 3000 de destinații pentru totdeauna.

Toți membrii Blaxy au posibilitatea schimbului de destinaţii de vacanţă cu alte destinaţii afiliate reţelei Interval International.

Mai mult...

S-a dat startul vânzărilor în blocul 5!

Căminul ideal este diferit de la persoană la persoană, dar există câteva chestiuni care sunt cele mai importante pentru oricine. De exemplu, confortul şi siguranţa nu sunt negociabile pentru nimeni. Toţi ne dorim un cămin care să ne ofere senzaţia de relaxare după o zi stresantă la muncă. Vrem ca grijile noastre, problemele de la job, vremea de afară sau orice altceva ce ne menţine într-o stare de încordare să dispară. Ne dorim să avem un locşor al nostru care să înlocuiască stresul cu relaxarea şi starea de bine şi de confort.

Palladium Residence este un ansamblu rezidenţial relativ nou, care îşi doreşte să fie o alternativă plină de culoare şi eleganţă pe piaţa imobiliară bucureşteană. Proiectul se află în zona Theodor Pallady şi va fi compus din 8 imobile.

Proiectul nostru are acces extrem de facil la zone variate comerciale, sală de sport, teren de sport, locuri de joacă pentru copii, spaţii verzi, filiale bancare şi multe alte facilităţi, care vor transforma Palladium Residence în căminul de vis.

Avantajul major al ansamblului este apropierea de mijloacele de transport, aflându-se la doar 700 de metri de staţia de metrou Nicolae Teclu (fosta Policolor), de tramvai şi autobuz.

Mai mult...

21 Residence Politehnica- investiții pe termen lung

În sfârşit, eşti aproape de tot ceea ce te interesează, ai mult spaţiu şi lumină naturală, garanţia unei construcţii sigure, bine păzite, cu o listă completă de dotări şi finisaje de cea mai bună calitate.

Ai la dispozitie 5 imobile, cu un regim de înălţime de S+P+11 etaje fiecare şi un total de aprox. 1470 apartamente ce se desfaşoară pe o suprafaţă de 36.000mp. În faza 1 vor fi livrate două imobile S+P+11 etaje cu termenul estimat de finalizare ianuarie 2018.

21 Residence Politehnica îţi pune la dispoziţie atât locuri de parcare supraterane şi subterane, cât şi un loc de joacă pentru copii dotat cu accesorii moderne ce va ocupa o suprafaţă de 1000mp.

Dotări:

  • Centrală termică individuală în condensaţie
  • Traseu gata pregătit pentru aerul condiţionat
  • Perimetru securizat: luminat stradal, supraveghere video, control acces cu bariera
  • Parter cu securitate ridicată: tâmplărie securizată şi rulouri exterioare
  • Geamuri panoramice
  • Boxe pentru depozitare
  • Parcare subterană şi exterioară

Localizare: Cora Lujerului, spre Apaca – în imediata vecinătate a Institutului de Cercetări Avansate pentru Materiale, Produse şi Procese Inovative şi a Campusului Politehnica

Adresa complexului 21 Residence Politehnica: Blvd. Iuliu Maniu 15H

Mai mult...

Building Ștefan - locuințe de vacanță cu vedere la Marea Neagră

Ansamblul rezidenţial Building Ștefan Mamaia Nord este cel mai nou proiect imobiliar dezvoltat sub emblema companiei noastre, prin intermediul căruia ne propunem să venim în întâmpinarea clienţilor care îşi doresc un cămin sau o reşedinţă de vacanţă aproape de malul mării.

Ansamblul rezidenţial Building Stefan Mamaia Nord cuprinde 78 de apartamente şi garsoniere "la alb", situate în cea mai căutată zonă a litoralului românesc, ceea ce le face ideale atât pentru escapade de week-end la malul mării, cât şi pentru o locuinţă trainică, confortabilă şi sigură.

Apartamentele din cadrul ansamblului Building Ștefan sunt spaţioase, luminoase şi bine compartimentate, păstrând standardul ridicat de calitate în construcţii cu care v-am obişnuit. Fiecare apartament este predat la alb şi vă oferă la un preţ corect avantajul unei locaţii premium.

Mai mult...

Cel mai mare eveniment imobiliar din România este ACUM și mai MARE!

Înscrierile la edițiile Târgului Național Imobiliar 2018 au început din luna septembrie și primele 15 companii au confirmat deja participarea. Evenimentele se vor desfășura în perioadele 18-20 mai și respectiv 28- 30 septembrie la Palatul Parlamentului. Cu o experiență de 12 ani în organizarea de evenimente imobiliare de succes, Târgul Național Imobiliar este manifestarea cu cel mai mare flux de CLIENȚI TARGETAȚI, fiind unica expoziție de profil ce beneficiază de o campanie de promovare la nivel NAȚIONAL pe un MIX DE CANALE MEDIA DE IMPACT timp de 12 luni calendaristice.

La ediția anterioară ce a avut loc în perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2017 au fost prezente 110 companii imobiliare ce au prezentat vizitatorilor evenimentului și presei de specialitate aproximativ 15.000 de oferte de locuinte noi, din care 3.000 au fost lansate în premieră în cadrul TNI.

Mai mult...

Detalii concrete - TNI 29 SEPTEMBRIE- 1 OCTOMBRIE 2017

Târgul Național Imobiliar – TNI 29 SEPTEMBRIE- 1 OCTOMBRIE 2017 –

Palatul Parlamentului, Sala Unirea

Târgul recordurilor imobiliare!

 

Târgul recordurilor imobiliare - Târgul Național Imobiliar TNI- începe VINERI, 29 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, în SALA UNIREA. Evenimentul va fi unul de amploare prin numărul record de oferte imobiliare: aproximativ 15.000 de locuințe noi amplasate în ansambluri rezidențiale, din care 3.000 se lansează în premieră la TNI. Cele 110 companii participante au pregătit pentru vizitatorii evenimentului oferte atractive de garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, vile individuale, tip duplex sau înșiruite, terenuri din București, ILFOV, Constanța, Valea Prahovei, Brașov, dar și celelalte zone de interes ale țării.

Prețul minim în cadrul târgului imobiliar este de 14.700 EURO pentru un teren de 550mp situat în stațiunea Predeal, Valea Râșnoavei, iar prețul maxim este de 2,9 milioane EURO pentru un hotel din Sinaia de 4* ce face parte din portofoliul agenției Mervani Invest.

În capitală cele mai mici prețuri pentru locuințele noi fac parte din portofoliul agenției Premier Service, iar costurile sunt următoarele: 24.000 TVA inclus pentru o garsonieră de 29mp din ansamblul Stil Residence, zona Metalurgiei, 39.000 EURO TVA inclus pentru un apartament cu 2 camere, 46mp, amplasat în aceeași zonă, 58.000 EURO TVA inclus pentru un apartament cu 3 camere, 102 mp, în ansamblul Mufty, amplasat pe strada Luică și 64.500 TVA inclus pentru o vilă înșiruită, 120mp + curte, din ansamblul Provis, șoseaua Olteniței.

Mai mult...

Declarație Arcadia Apartments Domenii, partener oficial TNI – 29 septembrie 2017

”Suntem încântați să avem un feedback foarte bun din partea vizitatorilor TNI, în special că ei văd în acest proiect ceea ce vedem și noi: o insulă de fericire, relaxare și confort în agitația orașului, un proiect care creează valoare. Datorită conceptului Arcadia Apartments Domenii, cu care cumpărătorii rezonează atât de bine, după doar o zi de prezență la TNI, 70 de persoane și-au manifestat interesul pentru achiziția unui apartament, dintre care 12 au efectuat deja rezervări. Așteptăm cu bucurie ca în următoarele două zile să prezentăm pe larg proiectul Arcadia Apartments Domenii cumpărătorilor și ne așteptăm la un impact cel puțin la fel de bun ca în această primă zi de expoziție.”

Daniela Barbu, Specialist Comunicare Arcadia Apartments Domenii

Heritage Estates prezintă North One la TNI

Pornind de la sloganul "Enhancing lifestyles", ne-am propus să dezvoltăm proiecte rezidențiale care să transforme viața cotidiană a clienților noștri.

Construim case cu care să ai "chimie" de la prima vizită. Ai venit, ai văzut, ți-a plăcut prea mult ca să îți dorești să mai pleci.

Dezvoltăm un nou concept de case în Nordul Capitalei. North One este un complex rezidențial de vile în Balotești, un spațiu în care designul și atenția la detalii întâlnește nevoile tale, dorința de spațiu și confort. Un loc numit acasă pentru tine și familia ta.

Alege să locuiești într-un complex rezidențial nou, într-o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași valori, apreciază confortul și își doresc un stil de viață echilibrat, departe de agitația și zgomotul orașului. 

Spațiile generoase, lumina și bucuria timpului petrecut în aer liber sunt detalii care definesc acest proiect rezidențial. North One înseamnă case de tip duplex cu 3 dormitoare, curte și 2 locuri de parcare, pază și teren de joacă pentru copii.

Pentru că știm cât de important este ca atunci când deschizi ușa casei să te simți cu adevărat acasă, să te bucuri de spațiul din jur și de toate facilitățile sale, am creat case moderne, în care designul este perfect îmbinat cu cele mai noi tehnici de construcție și amenajare.

Mai mult...

Cartea "Cum să-ți cumperi o casă!", ediția a 3-a, 2017 la Târgul Național Imobiliar TNI


În volumul "Cum să-ți cumperi o casă!" găsiți tips-uri pentru cumpărători, studii de caz și trenduri pentru investitori și consultanți.

Capitolul V este dedicat în totalitate cumpărătorilor de apartamente noi.

Ghidul imobiliar Cum să-ți cumperi o casă! vă ajută să faceți din orice locuință o afacere.

Fie că intenționați să vă cumpărați prima garsoniera sau prima vilă, cea mai bună alegere o veți face atunci când veți ști unde să căutați cele mai bune oferte, de ce să țineți cont la selecția lor și când este momentul potrivit pentru a investi.

Ce taxe trebuie să plătiți la cumpărarea unei locuințe? De ce trebuie ținut cont la alegerea unui apartament nou? Care este diferența între creditele de la Prima casă și creditele ipotecare și cele imobiliare? Ce este sistemul co-living, care ia avânt în țările occidentale? Sunt întrebări la care veți afla răspunsul citind această carte.

 Toate aceste  informații sunt structurate, actualizate și presărate cu multe exemple, cu așa da și așa nu, din experiența a peste 15 ani de jurnalist economic și consultant media în domeniul imobiliar al autoarei Maria Seder Neda.

Acum, în România,  location înseamnă mult mai mult decât pe vremea părinților noștri și chiar mai mult decât acum câțiva ani, mai ales în marile orașe, unde piața s-a dezvoltat accelerat.

Location semnifică zonă, dar și vecinătăți –printre care apropierea de parc este cea mai importantă, nivel al infrastructurii, facilități urbane, facilități sociale, metode de petrecere a timpului liber în apropiere. Mai multe detalii despre alegerea zonei găsiți în capitolul special alocat acestui subiect.

Două ansambluri rezidențiale premium construite în urmă cu 10 ani sunt printre cele mai bine cotate și astăzi în București și chiar depășesc nivelul multora aflate în construcție.  Aflați care sunt acestea și ce criterii respectă ele, pentru ca și ansamblul rezidențial pe care îl veți alege să fie la fel de bun.

Mai mult...

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro

Aboneaza-te la newsletter si fii la curent cu ultimele noutati legate de piata imobiliara.