Târgul Național Imobiliar - TNI

29 septembrie - 01octombrie 2017 - Palatul Parlamentului - Sala Unirea

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare; 10 RON

21 Residence Politehnica

În ansamblul 21 Residence Politehnica ești în sfârşit aproape de tot ceea ce te interesează, ai mult spaţiu şi lumină naturală, garanţia unei construcţii sigure, bine păzite, cu o listă completă de dotări şi finisaje de cea mai bună calitate.

Ai la dispoziție 5 imobile, cu un regim de înălţime de S+P+11 etaje fiecare şi un total de aprox. 1470 apartamente ce se desfăşoară pe o suprafaţă de 36.000mp. În faza 1 vor fi livrate două imobile S+P+11 etaje cu termenul estimat de finalizare ianuarie 2018.

21 Residence Politehnica îţi pune la dispoziţie atât locuri de parcare supraterane şi subterane, cât şi un loc de joacă pentru copii dotat cu accesorii moderne ce va ocupa o suprafaţă de 1000mp.

Continue Reading

Laguna Residence participă la TNI

Ansamblul Laguna Residence, amplasat în zona de nord a Bucureștiului, pe malul lacului Tei, este o dezvoltare rezidențială impresionantă cuprinzând 268 de apartamente, 4.800 mp de spații cu funcțiuni comerciale și servicii și peste 10.000 mp de spații verzi, spații de agrement și relaxare.

Aceste apartamente Lacul Tei au o zonă excelentă, poziționate exact lângă lac.

Locația sa exclusivistă face ca ansamblul Laguna Residence să beneficieze de numeroase avantaje. Ansamblul Laguna Residence este situat în zona de business cea mai dezvoltată din capitală, o zonă foarte atractivă atât ca destinație rezidențială, cât și investițională. În acelasi timp, locația este populară pentru cluburile de pe malul lacului Tei (Fratelli, Bamboo, Gaia), o mulțime de baze sportive și de agrement (Pescariu Sport & Spa, Club Moving, Parcul Studențesc Tei). Complexul se află la câteva minute de restaurantele și cafenelele din Parcurile Verdi și Herăstrău, iar în măsura în care distanța față de Promenada Mall poate fi parcursă pe jos, pentru a ajunge în Băneasa Shopping City ar presupune câteva minute de mers cu mașina. Apropierea de stațiile RATB și Metrorex face ca orice punct de interes să fie accesibil, iar pentru a ajunge la aeroportul Henri Coandă din Otopeni sunt necesare doar 20 minute de mers cu mașina.

Continue Reading

Avangarde Forest - vile exclusiviste în Pipera

  • 7 ani de viziune orientată către client
  • 5 ansambluri rezidențiale în topul celor mai cunoscute proiecte din țară
  • 112 case construite
  • 112 familii fericite
  • copiii care trăiesc o copilărie adevărată
  • vecini de nota 10
  • Toate acestea ne-au determinat să mergem mai departe și să împărtășim cu voi pasiunea noastră de a visa, crea și trăi!

Avangarde Forest  este un complex exclusivist de vile cu arhitectură modernă, amplasat în nordul Bucureștiului, în Pipera, în vecinătatea pădurii Boldu-Crețuleasca.

Continue Reading

Trend Residence… tendințe în ton cu așteptările tale!

Tehnologia evoluează, moda vestimentară se schimbă, dar o casă frumoasă, un cămin în adevăratul sens al cuvântului va rămâne tot timpul în tendințe…Trend Residence – investește în familia, confortul și siguranța ta.

Trend Residence îmbină așteptările fiecărui individ privitoare la casa de vis. Dezvoltat în baza unui concept modern, Trend Residence se definește ca un ansamblu rezidențial în care atenția pentru detaliile generatoare de confort și stare de bine au fost duse la stadiul de rafinament. Construit după modelele occidentale de succes, Trend Residence este un spațiu în care timpul, relaxarea, odihna și sentimentul de acasă se redefinesc transformându-se într-o realitate după care tânjeai poate chiar fără să știi!

Incinta securizată situată în Sud-Estul Bucureștiului, transformă ansamblul Trend Residence într-un spațiu protejat, intim, rupt de ritmul și haosul unei metropole în dezvoltare. Proximitatea față de centrul capitalei – doar 10 minute față de Piața Unirii – păstrează totuși conexiunea cu pulsul vibrând al Bucureștiului secolului XXI.

Continue Reading

De ce crește valoarea proprietăților dintr-o zonă a Bucureștiului?

Valoarea proprietăților imobiliare va crește într-o zonă din Sectorul 6 al Bucureștiului după ce primăria va face investiţii pentru implementarea şi dezvoltarea reţelelor de utilităţi. Astfel, Primăria face demersurile pentru a putea demara procedurile legale de expropriere pentru cauză de utilitate publică a porţiunilor de teren proprietate privată ce afectează punerea în aplicare a prevederilor P.U.Z. Coordonator Sector 6.

Continue Reading

Apartamente premium în centrul capitalei

Ansamblul Central Gardens este amplasat la doar 1,5 km de Piata Unirii fiind un proiect exclusivist ce include 31 de apartamente cu 2 și 3 camere, decomandate, spațioase, cu finisaje premium.

Apartamentele de la parter dispun de curte individuală, iar cele de la etaj dețin balcoane sau terase spațioase.

Imobilul este prevăzut cu lift hidraulic de ultimă generație și parcări subterane la demisol.

Construcția are o fundație tip radier general, structură de rezistență proiectată în sistem structural cu stâlpi, grinzi și planșee.

Continue Reading

Star Rezidențial Luică 4 - locuințe spațioase și confortabile

Ansamblul este construit în sectorul  4, situat în apropierea stațiilor de tramvai și de autobuz, fiind foarte aproape de Piața Sudului, și de stația de metrou Brâncoveanu.

Star Rezidențial Luică 4 este realizat folosind sisteme moderne de construcție ( sisteme de cofrare de primă clasă). Blocurile sunt construite din beton și fier de cea mai bună calitate, iar fundațiile sunt continue pentru fiecare bloc.

Dispunem de 75 de unitati pentru vânzare care sunt compuse din apartamente decomandate cu 2 camere si cu 3 camere. Prețurile apartamentelor cu două camere pornesc de la 32.300 EURO, iar apartamentele de 3 camere costă începând cu 60.500 EURO. Beneficiați de o curte interioară și foarte multe avantaje la cumpărarea unui imobil din acest complex rezidențial. Rezervarea din timp a unui apartament vă oferă posibilitatea personalizării unor finisaje interioare după gusturile și nevoile fiecărui client.

Continue Reading

Apartamente noi în Drumul Taberei

Triplea Residence este un proiect rezidențial început în luna Mai 2017 ce va fi realizat în 3 etape, totalizând peste 200 locuinţe, respectiv garsoniere, apartamente de 2 şi de 3 camere. Locuinţele sunt accesibile din punct de vedere financiar şi cu o spaţiere inteligent exploatată de către specialiştii în domeniu.Accesul este foarte facil, având în apropiere centre comerciale precum Kaufland, mallurile Plaza şi Afi Cotroceni, Parcul Brâncuşi şi Drumul Taberei, şcoli şi grădiniţe.

De asemenea, este poziţionat foarte aproape de toate tipurile de mijloace de transport în comun.

Atenţia şi interesul acordat detaliilor, de la proiectul de rezistentă, compartimentarea foarte eficientă a spaţiilor până la finisajele de lux fac din acest ansamblu rezidenţial căminul pe care şi-l poate dori orice persoană care ştie să aprecieze calitatea, dar şi o investiţie ideală într-un proiect sigur. 

Continue Reading

Vacanțe fără sfârșit în Mamaia Nord

Ansamblul rezidențial Building Ștefan Mamaia Nord cuprinde 78 de apartamente și garsoniere „la alb” situate în cea mai căutată zonă a litoralului românesc, ceea ce le face ideale atât pentru escapade de week-end la malul mării, cât și pentru o locuință trainică, confortabilă și sigură.

Apartamentele din cadrul ansamblului Building Stefan sunt spațioase, luminoase și bine compartimentate.  Fiecare apartament este predat la alb și vă oferă la un preț corect avantajul unei locații premium.

Pentru un confort sporit, ansamblul rezidențial Building Stefan Mamaia Nord este prevăzut cu lift de ultimă generație, parcare supraterană și subterană, sisteme de supraveghere video și spațiu verde care amplifică aerul îngrijit și modern al întregului complex.

Continue Reading

Tot ce iubești la oraș, plus natură pură: Adora Pipera!

Mai mult pentru tine – aceasta este promisiunea pe care ți-o face Adora Pipera.

Mai mult spațiu, confort și timp liber, mai multă sănătate și calitate, diversitate și flexibilitate pentru tine și cei dragi. Cum ne îndeplinim promisiunea?

Prin cele 9 principii care au stat la baza construirii complexului rezidențial Adora Pipera:

Mai mult spațiu pentru tine. Știm cât de important este să ai un apartament spațios, în care să te întorci cu drag și nerăbdare și pe care abia aștepți să-l arăți familiei și prietenilor. Așa că îți oferim o cameră extra, pentru confortul tău și al celor dragi, pentru pasiunile tale, pentru planurile tale de viitor..

Continue Reading

Formular de contact

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro