top1i.png

Doar o lună până la TNI, cel mai MARE târg imobiliar din 2008 până astăzi!

Ultima ȘANSĂ de înscriere pentru companii! OFERTĂ RECORD ! 120 de ansambluri imobiliare scoase la vânzare !

Cel mai MARE târg imobiliar din ultimii 10 ani, ACUM este și mai MARE ! Doar o lună a mai rămas până la Târgul Național Imobiliar TNI ce se va desfășura în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. TNI reunește cea mai variată ofertă de locuințe, iar ACUM sunt scoase la vânzare ultimele 6 STANDURI pentru companii. Printre expozanții TNI se numără: Arcadia Apartments Domenii, Afi City, Luxuria Domenii Residence, Pipera Lake, Adora Pipera, La Gloire, Metropolitan Residence, 21 Residence, Amber Gardens, Greenfield, Laguna Residence, Catted Residences Pipera, Trend Residence, Moghioroș Park Residence, Cubic Residence, etc.

Peste 120 de companii active în segmentul imobiliar au ales să participe la ediția TNI din 18-20 MAI  pentru a-și crește notorietarea și a accelera ritmul vânzărilor. Ca și noutate la un târg de profil, evenimentul de luna viitoare va fi de impact atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel OFFICE, reunind pe lângă cele mai atractive oferte de locuințe și spații de birouri.

Cel mai mare și influent eveniment dedicat segmentului imobiliar are deja o istorie de 14 ani și 28 de ediții de succes. Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă expoziția în care dezvoltatorii și agențiile se promovează intensiv, stabilesc contact direct cu publicul interesat de achiziții imobiliare și realizează vânzări chiar pe durata pe celor 3 zile de târg. Participarea la eveniment în calitate de expozant are efecte benefice atât imediate, prin accesul facil la publicul țintă într-un singur loc, utilizând resurse financiare și umane minime, dar și pe termen lung, prin creșterea brand awareness-ului și networking.” declară Cristina BERCEA, PR Manager al evenimentului.

Vă invităm să participați la TNI, 18-20 MAI 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII!

Pentru informații suplimentare și date de contact accesați www.targulnationalimobiliar.ro

Organizator: BDOBC Business Center

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00;

Bilet intrare: 10 RON

 

Partener Oficial: Arcadia Apartments Domenii;

Parteneri: AFI City, AFI Tech Park Business Campus, Imobiliare.ro, Romania Green Building Council (ROGBC), Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR), Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România (AAECR), Asociația Română a Electricienilor (AREL), Mervani Invest;

Eveniment susținut de: HomeZZ.ro;

Parteneri Media: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul Național; Casa Lux; Casa de vacanță; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Știrile Imobiliare.ro; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Arena Construcțiilor; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Lansare în cadrul TNI!

Wave Residence - Apartamente ce privesc către mare, valuri și plajă!

Apartamentele din Wave Residence reprezintă o alegere bună pentru cei care s-au îndrăgostit de mare și vor să petreacă mai mult timp pe litoral, dar și pentru persoanele ce vor să cumpere pentru închiriere.

Fiind amplasat în Mamaia Nord, lângă Kazeboo, la doar la 40 de m de plajă, noul bloc Wave 3 va fi finalizat în decembrie 2019 și va fi format din parter și 5 etaje. În ultimii ani, Mamaia Nord este favorită atât de turiștii români, cât și de străini, iar o investiție imobiliară în această zonă se recuperează repede și apoi se poate trece pe profit.

Apartamentele din Wave Residence au prețul de pornire de 55.000 EURO+ TVA 5% pentru un apartament de 50 mp și se acceptă și plata în rate direct la dezvoltator pe o perioadă de până la 2 ani.

Mai mult...

HOME STAGING- Secretul pentru a închiria mai repede și mai scump un apartament

Daca doriti sa maximizati rata de rentabilitate a investitiei dumneavoastra pentru o locuinta pe care o oferiti la inchiriere si doriti sa obtineti un nivel cat mai ridicat al chiriei, intr-o piata competitiva, sau daca doriti sa prezentati pe piata o proprietate cat mai atragatoare intr-o piata mai putin dinamica, ar trebui sa luati in calcul consultarea unui Profesionist in Home Staging.

Desi un chirias nu urmareste sa cumpere o proprietate, totusi isi doreste sa locuiasca intr-un spatiu cat mai primitor si confortabil. Cu cat locuinta dumneavoastra reuseste sa fie perceputa de catre acesta ca si viitoarea sa casa de care se poate bucura chiar din clipa in care se muta efectiv, cu atat mai mult se va diminua intervalul de timp dintre momentul listarii si momentul finalizarii tranzactiei.

 

Factorii psihologici in pregatirea si amenajarea proprietatii prin Home Staging:

  • Se transmite o imagine mai buna a modului de utilizare a spatiului, mai ales cand se ofera spatii de dimensiuni sau forme atipice;
  • Selectarea pieselor de mobilier de dimensiuni potrivite si a paletei coloristice in mod armonios creeaza senzatia unui spatiu mai mare chiar si pentru locuintele cu suprafata redusa;
  • Adaptarea mobilierului si a altor dotari la profilul demografic al segmentului vizat pot creste gradul de atractivitate a ofertei catre o baza mai larga de clienti potentiali
  • Se creeaza un ambient de care clientii se simt atrasi si cu care se simt conectati emotional;
  • Locuinta se va diferentia fata de alte proprietati similare oferite la inchiriere, ceea ce va determina cresterea cererii si posibilitatea de a obtine un castig lunar mai mare.

 

Beneficii

Desi majoritatea datelor statistice refecta impactul serviciilor de Home Staging pentru proprietatile care sunt oferite la vanzare, beneficii similare se pot obtine si la inchiriere. Prin Home Staging, conform statisticilor, o proprietate este vanduta intr-un timp cu aproximativ 70% mai redus dacat cele care nu parcurg un astfel de proces. Va puteti imagina beneficiile care decurg din reducerea cu pana la 70% a timpului dintre doua inchirieri succesive? Acest lucru semnifica venituri considerabil mai mari in contul dumneavoastra pentru aceeasi perioada de timp si eforturi mai mici privind modul in care ar trebui sa promovati proprietatea.

Mai mult, studiile la nivel international evidentiaza o tendinta a chiriasilor de a opta pentru perioade mai lungi de inchiriere, implicit diminuandu-se fluctuatia si problemele asociate cu fiecare proces de inchiriere. Proprietatea devine mai atractiva pentru o baza mai larga de chiriasi si o veti putea inchiria mai repede comparativ cu proprietatile similare, incluzand aici si perioadele ulterioare dintre doua inchirieri.

Urmatorul testimonial reflecta pe deplin beneficiile percepute de proprietarul unui apartament de doua camere achizitionat de la dezvoltator, dupa ce fost pregatit in vederea inchirierii de catre STAGE 2 SELL:

Mai mult...

Hagag Development Europe prezintă la TNI proiectul H Pipera Lake

O adevărată oază de liniște într-un oraș aglomerat

H Pipera Lake, primul și cel mai mare proiect rezidențial al Hagag Development Europe, parte a cunoscutului Hagag Group din Israel, urmează a fi edificat în zona de nord a Bucureștiului, pe malul lacului Pipera.

Ansamblu va cuprinde 17 imobile totalizând un număr de 1,350 de apartamente, 1,600 de locuri de parcare, un parc amenajat în interiorul complexului, locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, terenuri de sport și o zonă de promenadă special amenajată pe malul lacului.

Investiția se ridică la peste 90 de milioane de euro, iar suprața terenului pe care va fi edificat H Pipera Lake este de 57,000 mp. Aici vor fi construiți peste120,000 mp de apartamente premium.

Proiectul este structurat în trei faze de construcție, prima fază urmând a livra 5 clădiri și un număr de 390 de apartamente. Lucrările pentru primele 2 clădiri vor începe în luna Mai 2018 și vor fi finalizate în termen de 12 luni. Apartamentele vor fi de tip studio,studio dublu, 2 și 3 camere, iar cele localizate la parter vor beneficia de terasă și grădini proprii.

Mai mult...

Tărâmul Fericirii din Domenii se dezvoltă pe zi ce trece

În Domenii, una dintre cele mai frumoase, liniștite și aerisite zone ale Bucureștiului, Tărâmul Fericirii se conturează tot mai mult, în spațiul dintre străzile Copilului, Athanasie Enescu, Sutașului, Rotașului și Siret. Se poate vedea cu ochiul liber cum se înalță primul bloc (scările A, B, C, D) din Arcadia Apartments Domenii, în timp ce se lucrează în ritm susținut la construirea altor două clădiri, din faza a II-a de dezvoltare a complexului.

Cele două clădiri noi ale ansamblului, ca toate clădirile din Arcadia Apartments Domenii, au un concept unitar, cu câte două subsoluri, care vor deservi în totalitate parcarea auto, și 7 etaje. Pentru un nivel ridicat de confort și o bună fluidizare a circulației, clădirile din fiecare fază de dezvoltare a ansamblului au un acces auto distinct.

În noile clădiri, îți punem la dispoziție 225 de apartamente, la care se adaugă cele 300 de locuri de parcare dispuse în totalitate în parcarea subterană. Am pregătit unități de tip studio, apartamente cu două, trei și patru camere, precum și duplex-uri și penthouse-uri. Pentru că suntem foarte atenți la dorințele cumpărătorilor, în această etapă am conceput o și mai mare diversitate de compartimentări, cu 39 de tipuri de apartamente cu suprafețe diverse. Astfel, ai toate șansele să găsești apartamentul potrivit pentru tine. Fiecare apartament este conceput să ofere un nivel înalt de funcționalitate a spațiului, cu numeroase spații de depozitare, amplasate pe holuri, precum și cu spații mari pentru dressing în dormitoare.

În Arcadia Apartments Domenii, punem foarte mare preț pe calitatea locuirii. Știm că spațiile verzi sunt foarte importante pentru oricare dintre noi, motiv pentru care am poziționat primele trei clădiri astfel încât să formeze o gradină interioară lungă de 110 metri și lată de 40 de metri. Aici te vei putea relaxa după o zi de lucru, în timp ce copiii tăi se joacă în siguranță.

Mai mult...

AFI Europe România vine la TNI cu proiect OFFICE

Cu AFI Tech Park, companiile se întorc în proiecte de birouri situate în oraș

Prin campusul de business AFI Tech Park, AFI Europe România pune bazele unei noi zone pentru spații de birouri în București, în zona din apropierea hotelului JW Marriott. AFI Tech Park 1, prima clădire a proiectului, va fi livrată în iunie 2018 și a atins deja un grad de ocupare de 40%.  

Cel mai nou chiriaș este compania Game World Group, lider în organizarea și exploatarea sălilor de jocuri electronice, care a închiriat aproximativ 2.000 de mp în AFI Tech Park 1, după World Class (1.500 mp), Quick Service Restaurant „1 Minute” (110 mp), RTC Proffice Experience și Ecovis (1.000 mp).

„Deoarece în prezent angajații sunt cei care modelează piața de birouri, un timp cât mai scurt petrecut pe drumul înspre muncă și înapoi spre casă reprezintă unul dintre cele mai importante criterii pe care angajații le iau în considerare atunci când se raportează la locul lor de muncă actual sau viitor. Prin AFI Tech Park, punem bazele unei noi zone pentru dezvoltarea de spații de birouri în București. Ne bucurăm să vedem că, din ce în ce mai mult, companiile înțeleg atât oportunitatea de a închiria spații într-o clădire nouă, de Clasa A, în apropiere de centrul orașului, cât și beneficiile relocării activității lor în oraș spre deosebire de zonele mărginașe, care au devenit mai puțin atrăgătoare, angajații alegând chiar să părăsească astfel de companii”, afirmă Tal Roma, directorul de dezvoltare AFI Europe Romania.

Mai mult...

ENGIE Romania participă la târgul imobiliar TNI

Unul dintre cei mai importanţi actori energetici din România- ENGIE-  va fi prezent la cel mai mare târg imobiliar de primăvară oferind servicii de calitate în domeniul gazelor naturale şi al electricităţii.

Ambiţia ENGIE este de a deveni un actor de referinţă pe piaţa energetică românească fiind recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite clienţilor săi şi pentru durabilitatea relaţiilor stabilite cu partenerii de interes (autorităţi locale, furnizori, lideri de opinie, mass-media etc).

Grupul de companii ENGIE Romania este format din:

ENGIE Romania SA – furnizor de gaze naturale, electricitate şi servicii şi producător de electricitate.

Distrigaz Sud Reţele SRL – operator de distribuţie a gazelor naturale în sud-estul ţării; societate înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de comercializare de cea de distribuţie.

ENGIE Servicii  SRL- prestator de servicii pentru utilizarea în siguranţă a instalaţiei de gaze naturale (revizii, verificări, lucrări de întreţinere) creată în octombrie 2009.

Brăila Winds SA- producător de energie eoliană

Alizeu Eolian SRL- producător de energie eoliană

Gazele naturale reprezintă principalul domeniu de activitate al Grupului ENGIE în România, cel în care şi-a consacrat poziţia de lider pe piaţa românească.

Activitatea de înmagazinare de gaze naturale este derulată prin compania Depomureş, primul şi unicul operator privat de înmagazinare subterană gaze naturale, care deţine depozitul din Târgu Mureş cu o capacitate operaţională de 300 milioane mc de gaze naturale.

Consacrat pe piaţa de energie locală drept distribuitor şi furnizor de gaze naturale, ENGIE Romania şi-a diversificat activitatea încă din 2009, odată cu intrarea pe piaţa de energie electrică.

Astfel, un pas important în consolidarea poziţiei sale pe piaţa energetică l-a constituit încheierea de contracte de furnizare de energie electrică cu clienţi importanţi din portofoliul de gaze naturale.

Din 2012, ENGIE şi-a marcat prezenţa şi în sectorul producerii de energie electrică prin construirea a două parcuri eoliene, în judeţele Brăila şi Galaţi, exploatate în prezent prin filialele Brăila Winds şi Alizeu Eolian.

Diversificarea activităţilor a constituit întotdeauna o preocupare importantă pentru ENGIE obiectivul fiind de a oferi clienţilor noştri o gamă extinsă de servicii asociate în domeniul energiei.

Mai mult...

AFI CITY prezent la TNI– POVESTEA TA ÎNCEPE ACASĂ!

Primul proiect rezidențial al AFI Europe Romania, AFI City, va fi dezvoltat într-una dintre cele mai verzi zone ale Bucureștiului, în Bucureștii Noi. Odată finalizat, acest proiect rezidențial planificat la scară largă va fi unul dintre cele mai mari proiecte rezidențiale din București.

Localizat în partea de Nord-Vest a orașului, pe Bulevardul Bucureștii Noi, în sectorul 1 și vizavi de stația de metrou Laminorului, prima faza a proiectului rezidențial AFI City va livra 190 de apartamente, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane.

AFI Europe Romania a primit autorizația de construcție pentru AFI City, iar lucrările sunt programate să demareze în viitorul apropiat. Ansamblul rezidențial a accesat faza de Pre-certificare Green Home și adoptă, prin urmare, politici orientate către protejarea și conservarea mediului înconjurător, lucrările de construcție urmând a fi conduse în manieră responsabilă. Vor fi folosite doar materiale și finisaje premium, iar accentul va fi pus pe facilități moderne, compatibile cu stilul tău de viață.

Proiectat în beneficiul viitorilor săi rezidenți, AFI City întărește idealul de a conviețui într-o comunitate și de a trăi într-un mediu sustenabil, înconjurând complexul de amenajări peisagistice spectaculoase bazate pe spații verzi generoase și locuri de joacă moderne.

Adesea se spune că, pentru a deveni realitate, visurile tale trebuie să se simtă în siguranță, să fie ocrotite, să se simtă “aca”. Fie că ești celibatar sau formezi un cuplu, fie că ești căsătorit sau dorești să investești într-o proprietate imobiliară, AFI City oferă climatul perfect pentru familie, prieteni, viață privată ori investiții. Proiectul înglobează apartamente moderne și funcționale de tip Studio Dublu, 2 și 3 camere și va deveni, cu siguranță, idealul tău de “aca”.

Mai mult...

Investiție imobiliară de 45 milioane de euro prezentată la TNI

Ediția Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului reunește pentru publicul interesat de cumpărarea de locuințe cele mai atractive oferte imobiliare ale momentului.

În contextul creșterii interesului românilor pentru locuințele sustenabile din punct de vedere energetic, Ad Astra Partners dezvoltă primul ansamblu rezidențial cu energie verde din România.

Cartierul Solar reprezintă o investiţie totală de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu rezidenţial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde şi cel mai mare ansamblu din Sud-Estul Europei construit la asemenea dimensiune². declară Adrian Rus, directorul de marketing şi vânzări al proiectului.

Cartierul Solar este situat în sectorul 4 al Bucureştiului si are o suprafaţă totală de 90.000 de metri pătraţi construiţi. Acesta include 15 clădiri de locuinţe în regim de înălţime S+P+5E, cu un număr total de peste 1000 apartamente cu una, două şi trei camere, iar prețurile încep de la 750 EURO/mp.

Compania a instalat panouri solare pentru producerea energiei electrice ce va fi folosită pentru spaţiile comune. Astfel, fiecare bloc al complexului va fi dotat cu un sistem de generare a energiei electrice compus din 120 panouri solare fotovoltaice, plasate în şase şiruri a câte 20 panouri şi un invertor cu ajutorul căruia se realizează conversia din curent continuu în curent alternativ.

Mai mult...

Premieră în ultimul deceniu: Dezvoltatorii români interesați de segmentul rezidențial, cei mai activi cumpărători de terenuri în București.

În premieră în ultimul deceniu, în 2017, dezvoltatorii români interesați în special de segmentul rezidențial au fost cei mai activi cumpărători de terenuri mari în București și în zonele limitrofe ale orașului, potrivit datelor Cushman & Wakefield Echinox.

Suprafața totală a terenurilor tranzacționate în București pe parcursul anului trecut a fost de 116 hectare. Acesta a fost cel mai mare volum înregistrat în ultimii 10 ani.

De menționat este și faptul că valoarea de tranzacționare a terenurilor a fost estimată la 216 milioane de euro, în creștere cu aproape 70% față de anul precedent, aproape 51% din volumul total tranzacționat, cu o valoare cumulată de 110 milioane de euro, fiind reprezentat de tranzacții realizate de firme controlate de investitori români.

Investitorii locali s-au concentrat, pe parcursul anului trecut, pe terenuri pentru proiecte rezidențiale, în timp ce cei străini s-au orientat spre spații pentru noi proiecte de birouri, poziționate în zona de nord și în zona de vest a orașului.

Din volumul total tranzacționat, cea mai mare pondere au avut-o loturile destinate proiectelor rezidențiale, fiind tranzacționate, în 2017, 48 de hectare pentru astfel de proiecte care vor livra 10.000-15.000 de locuințe noi.

Mai mult...

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro