fbpx

Oportunitate de a investi în Franța alături de o echipă de profesioniști!

IIDFromania este o filială a IIDF, companie ce activează în domeniul marketingului imobiliar în Franța de 20 de ani. Guillaume DEFRANCE (CEO) activează și în domeniul hotelier internațional. Acesta este prezent pe piața de business din România de mai bine de 10 ani.

Din Ianuarie 2022, a pus bazele unui proiect ce are ca scop atragerea clienților din România care doresc să-și diversifice activele imobiliare și sunt interesați de piața franceză.

Avem contracte de marketing cu majoritatea dezvoltatorilor din Franța și putem oferi spre vânzare și închiriere proprietăți noi sau renovate.

TNI anunță calendarul evenimentelor imobiliare

Ediția de toamnă a Târgului Național Imobiliar TNI s-a dovedit a fi de mare interes pentru publicul aflat în căutare de locuințe, profesioniștii din domeniu și pentru persoanele ce doresc să investească în această perioadă în proprietăți imobiliare.

„Prezența la TNI a reprezentat pentru participanți o ocazie specială în care  s-au lansat proiecte noi, s-a făcut networking, s-au realizat parteneriate, s-au restabilit trendurile pieței de profil și s-au semnat precontracte. Pasiunea pentru imobiliare o avem de mult timp și încă din anul 2005 echipa BDOBC și-a asumat rolul de a conecta oferta imobiliară cu cererea prin intermediul evenimentelor marca Târgul Național Imobiliar TNI. În toți acești ani ne-a onorat să fim parteneri de business pentru marii jucătorii din imobiliare, rampă de lansare pentru companiile imobiliare aflate la început de drum, sprijin de încredere pentru cei aflați în campanii de brand awareness, colaboratori pentru presa de specialitate și «barometru de încredere» pentru persoanele interesate de achiziții imobiliare.

Black Friday pentru proprietati imobiliare!

Ultima zi de vineri din noiembrie este bine cunoscuta in lumea intrega drept ziua reducerilor, Black Friday. Lucrurile s-au schimbat in ultimii ani, iar ziua reducerilor s-a transformat in luna reducerilor. 

PREMIER Imobiliare iti ofera, astfel, reduceri la zeci de proprietati din toata Zona de Sud in perioada 5 – 20 noiembrie. 

Daca esti hotarat sa-ti cumperi o locuinta in urmatoarea perioada, luna noiembrie este luna perfecta in care poti face acest lucru. 

Webinar TNI: Tehnologii inovatoare și sustenabilitate în dezvoltările imobiliare!

În cadrul acestui nou webinar TNI îl avem invitat pe Constantin Vușcan, Business Development Manager RoomInnovation & Maurer Imobiliare ce ne va vorbi despre tehnologii inovatoare și sustenabilitate în dezvoltările imobiliare.

A început Târgul Național Imobiliar TNI 28-30 octombrie 2022, Palatul Parlamentului 25.000 de oferte imobiliare cu prețuri între 8.120 euro și 6 milioane de euro!

NOUTĂȚI, OFERTE ȘI RECORDURI IMOBILIARE!

Persoanele aflate în căutarea de locuințe, pasionații de real estate, dar și cei care sunt interesați de achiziții imobiliare cu scop investițional sunt invitați să viziteze Târgul Național Imobiliar TNI ce a început vineri, 28 octombrie, ora 10.00, la Palatul Parlamentului. Evenimentul are loc până duminică, 30 octombrie, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 117, 136, 385, stația Casa Academiei), vizitatorii ce se deplasează cu mașina personală având posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Recomandăm vizitatorilor să instaleze aplicația de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact cu participanții târgului în mod rapid și sigur. În plus, vizitatorii au acces gratuit în baza Qr codului generat de aplicația de mobil TNI. Aplicația este disponibilă pe GOOGLE PLAY și APP STORE! Descarcă ACUM aplicația TNI și INTRI GRATUIT!

Descoperă proiectul Elie Saab Towers la Târgul Național Imobiliar

Elie Saab Towers reprezinta un concept pionierat pe piata rezidentiala din Romania, setand un nou reper in materie de lux, rafinament si eleganta prin intermediul parteneriatului exclusiv cu marele designer Elie Saab care si-a transpus maiestria in zona de design interior prin Elie Saab Maison. Astfel, forma arhitecturala futurista, exteriorul complet vitrat, interioarele ce poarta semnatura Elie Saab si facilitatile superioare pozitioneaza acest proiect in liga proiectelor internationale exclusiviste dezvoltate in parteneriat cu branduri consacrate.

PREMIER IMOBILIARE readuce in atentia publicului larg conceptul TOATA ZONA DE SUD INTR-UN SINGUR LOC !

Cu notorietate de aproape 30 de ani in zona de sud a metropolei bucurestene , compania imobiliara PREMIER este incantata sa se alature devizei Targului National Imobiliar 28 – 30 octombrie 2022, NOUTATI, OFERTE si RECORDURI IMOBILIARE.

Un record in sine este chiar longevitatea brandului lansat in anul 1994. Apoi, consecventa cu care s-a consacrat in acest rastimp ca o agentie imobiliara indreptata catre oameni si catre rezolvarea prompta a necesitatilor acestora, aceste deziderate nu se puteau realiza decat printr-o acoperire corecta a creditului printr-o diversitate a tipurilor de oferte si printr-un mix de bunuri existente si viitoare.

Descopera la TNI sisteme eficiente de incalzire pentru casa ta!

Echipa One Concept Distribution te asteapta sa descoperi avantajele pompelor de caldura aer/aer si aer/apa  in perioada 28-30 Octombrie la TNI. Hai sa discutam despre cum poti avea un sistem eficient de racire, incalzire si apa calda menajera cat si un aer interior sanatos si fara poluanti.

Arghezi Park Residence prezent la TNI

Dupa cum se stie, Cartierul Nou Metalurgiei are privilegiul de a se bucura de cel mai nou si modern parc din capitala. Primaria Sectorului 4 va preda locuitorilor din zona Metalurgiei (si nu numai!) un parc de ultima generatie, ce va purta numele Tudor Arghezi.

Ansamblul rezidential pe care il dezvoltam se afla in imediata vecinatate a acestei resurse de prim rang, fapt ce ne-a inspirat in alegerea titulaturii.

Oportunități de investiții în Franța prezentate la TNI

IIDF România este o agenție imobiliară acreditată cu toate certificările și aprobările profesionale franceze pentru piata imobiliară locală.

Reprezentăm investitorii pentru a le găsi proprietatea visurilor lor, oferind suport complet (notar, avocați etc.)

Deținem un portofoliu complex cu proprietăți imobiliare în toată Franța (Paris, Nisa, Montpellier, Bordeaux, Lyon, Marsilia, Biarritz...) de la 1 cameră la o clădire întreagă în Paris, cu prețuri cuprinse între 100.000,00 € și 12.000.000,00 €