top1i.png

Tărâmul fericirii prinde contur

Primul ansamblu rezidențial de anvergură din zona Domenii a Capitalei, Arcadia Apartments Domenii prinde contur. Tot așa cum în Grecia antică – Arcadia era tărâmul fericirii într-o mare de războaie, acest ansamblu rezidențial este gândit, de la bun început, ca o insulă de liniște și fericire în mijlocul unui București zbuciumat.

"În 2017, piața imobiliară din România a cunoscut o evoluție ascendentă. În condițiile în care mediul economic va rămâne predictibil, estimarea realistă este că trendul ascendent se va menține și anul 2018.

În ceea ce privește proiectul Arcadia Apartments Domenii, acesta evoluează frumos, din toate punctele de vedere. Lucrările de construcție la faza I se desfășoară conform graficului de execuție, în prezent depășindu-se cota 0 și ajungându-se la suprastructură. Vânzările de la începutul anului sunt, ca până acum, conform așteptărilor tuturor stakeholderilor implicați, de la acționari până la banca investitoare. Tărâmul Fericirii prinde, astfel, contur și vom continua să-l definim prin faza a II-a a proiectului, pe care o pregătim." declară Daniela Barbu, director de marketing și comunicare Arcadia Apartments Domenii.

Mai mult...

Triplea Residence participă la TNI

Triplea Residence Drumul Taberei va fi finalizat in vara acestui an, oferind clientilor săi garsoniere,  apartamente de 2 şi de 3 camere, foarte spațioase. Accesul este foarte facil, având în apropiere centre comerciale precum Kaufland, mallurile Plaza şi Afi Cotroceni, Parcul Brâncuşi şi Drumul Taberei, şcoli şi grădiniţe.

Poziţionat într-un cartier de vile, Triplea Residence este foarte aproape de toate tipurile de mijloace de transport în comun, la doar 5 minute de mers pe jos de viitoarea stație de metrou Valea Ialomiței.

Atenţia şi interesul acordat detaliilor, de la proiectul de rezistență, compartimentarea foarte eficientă a spaţiilor până la finisajele de lux fac din acest ansamblu rezidenţial căminul pe care şi-l poate dori orice persoană care ştie să aprecieze calitatea, dar şi o investiţie ideală într-un proiect sigur.  Cea mai ieftină garsonieră este de 42.900 Euro +TVA, apartamentele cu doua camere pornesc de la 65.900 Euro+TVA, iar cele de trei camere pornesc de la 79.900 Euro+TVA.

Mai mult...

Investiție de 16 milioane de euro în apartamente noi lângă Parcul Carol

Aproape 100 de familii au ales să cumpere deja un apartament în ISG RESIDENCE III, în doar 4 luni de la lansarea oficială a proiectului.

După succesul înregistrat cu proiectele imobiliare ISG RESIDENCE și ISG RESIDENCE II, constructorul IMOBILIARE SOLUTIONS GROUP (”ISG”) și grupul de investitori ai ISG RESIDENCE II a lansat pe piață, la sfârșitul lunii Octombrie 2017, următorul proiect imobiliar ISG RESIDENCE III, ce se edifică în zonă centrală, lângă Parcul Carol.

Ansamblul imobiliar ISG RESIDENCE III este estimat la o valoare investițională de aproximativ 16.000.000 euro. Acesta va cuprinde 235 de apartamente, dispuse în 4 imobile cu un regim de înălțime de P+9 etaje.  În cadrul ansamblului se găsesc garsoniere și apartamente de 2 și 3 camere, ce se remarcă prin stilul arhitectural modern. Având în spate o experiență de 12 ani pe piața construcțiilor civile, constructorul IMOBILIARE SOLUTIONS GROUP vă propune o nouă abordare: apartamente decomandate, amenajate modern și branșate individual. Accentul construcției se pune pe costuri mici de întreținere, finisaje de calitate și dotări cu echipamente de la cei mai buni producători pentru asigurarea confortului fiecărui locatar.

ISG RESIDENCE III se dezvoltă pe o suprafață de teren de 5.341 mp și include spații comerciale, grădiniță, magazin Shop&GO, locuri de parcare supraterane (la nivelul solului și  sistem Klaus) și subterane și loc de joacă pentru copii.

Ansamblul rezidențial se va construi în două etape, prima etapă cuprinde Corpul 1 și Corpul 2 cu termen de finalizare în al doilea trimestru din 2018, iar cea de-a doua etapă cuprinde Corpul 3 și Corpul 4 cu termen de finalizare în primul trimestru din 2019.

Mai mult...

Al doilea concept rezidențial BOUTIQUE accesibil din România

La GLOIRE Pipera Toma Caragiu nr. 23 este al doilea concept rezidențial boutique din România prin care demonstrăm că se pot face locuințe bune, frumoase și în același timp accesibile. 
Ansamblul rezidențial este situat pe strada Toma Caragiu nr. 23, Pipera, Voluntari.

Fiecare proiect imobiliar în care ne implicăm poartă amprenta calității și nu vom face niciodată rabat de la criteriile care ne-au motivat în demararea conceptului rezidențial boutique: apartamente confortabile, compartimentări moderne si dotări premium, parcare subterană, grădini private la parter și terase spațioase pentru apartamentele de la etaj, toate la un preț accesibil.

Am urmărit cu mare atenție solicitările dumneavoastră și ale clienților cu care ne-am întâlnit pentru Ansamblul rezidențial La GLOIRE situat pe Strada Vlad Țepeș nr. 4-6 din Pipera și de aceea am proiectat ansamblul rezidențial La GLOIRE Pipera Toma Caragiu nr. 23 astfel încât să satisfacă cât mai multe dintre aceste dorințe.

Una dintre solicitările care s-a regăsit în multe dintre cereri, a fost aceea de maximizare a suprafeței spațiului verde. Suntem foarte bucuroși că 60% din suprafața ansamblului rezidențial La GLOIRE Pipera Toma Caragiu nr. 23 este verde și la apartamentele amplasate la parter veți avea grădini private cu suprafețe cuprinse între 11 și 138 metri pătrați. Aceste grădini vă permit să petreceți momente de relaxare cu întreaga famile în aer liber și totodată să beneficiați de costuri de întreținere reduse.

Mai mult...

Palladium Residence și poți spune #SuntACASA

Ansamblul rezidențial Palladium Residence se află în zona Theodor Pallady și este format din 8 imobile înconjurate de spații verzi, locuri de joacă și facilități diverse, ce vor asigura confortul și starea de bine a locatarilor.

Variantele de compartimentare a apartamentelor sunt variate, de la garsoniere și până la apartamente cu 3 camere, astfel încât oricine poate găsi la noi ceea ce își dorește.

De curând, am inaugurat parcarea subterană din cadrul ansamblului, o parcare la cele mai înalte standarde de calitate, ce respectă toate criteriile PSI și legislația în vigoare.

Un plus major al proiectului este faptul că se află la 700 metri de toate mijloacele de transport în comun: tramvai, autobuz și metrou. În plus, ansamblul rezidențial Palladium Residence are acces direct la o zonă diversificată de centre comerciale de interes zilnic. Acest lucru înseamnă o foarte bună mobilitate, dar și mai puțin timp petrecut pe drum.

Mai mult...

Primul ansamblu rezidențial BOUTIQUE este prezent la TNI

La GLOIRE Pipera Vlad Țepeș 4-6 este primul concept rezidențial boutique din România prin care demonstrăm că se pot face locuințe bune, spațioase și frumoase, în același timp foarte accesibile. Complexul rezidențial boutique se află pe Strada Vlad Țepeș nr. 4-6, Pipera, Voluntari.

Ansamblul La GLOIRE Pipera este amplasat în zonă de vile liniștită, sigură, verde, la cațiva metri distanță de stația de autobuz, de Carrefour Pipera și de BRD Pipera. Cuprinde 31 de apartamente confortabile cu suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, cu parcare subterană și două lifturi, cu grădini private la parter și cu terase foarte mari, utilizând în mod inteligent spațiul verde adiacent, care reprezintă peste 50% din suprafata ansamblului, fiind adaptat stilului de viaţă modern.

Poziția excepțională, în zona de nord a capitalei este un avantaj important, fiind extrem de aproape de toate obiectivele importante din nordul Bucureștiului (Zona de Birouri Aviației, Promenada, Zona de Birouri Pompeiu, Zona Birouri Nord, Mall Băneasa, Aeroportul Otopeni, etc.), zonă în proces de dezvoltare continuu, care va deveni în viitorul apropiat cea mai mare arie comercială din sud-estul Europei.

Accesul către ansamblul rezidențial se face pe Bulevardul Pipera, care face legătura cu aeroportul și cu centrul orașului.

Suprafața desfășurată totală a ansamblului este 4032,60 metri pătrați și este compus din:

  • 17 apartamente de 2 camere
  • 13 apartamente de 3 camere
  • 1 apartament de 4 camere

Proiectul nostru boutique se remarcă prin design de la prima vedere și regimul mic de înalțime îl integrează mai degrabă în arhitectura caselor de lux, excluzându-l din rândul construcțiilor înalte tip bloc, conferind un plus de intimitate, liniște și de confort, numărul de locuitori fiind cu mult mai restrâns.

Fiecare apartament este prevăzut cu terase foarte mari, cu suprafețe variabile între 15 metri pătrați si 103 metri pătrați, acestea cu siguranță vor fi spațiile ideale, unde veți putea savura micul-dejun, cafeaua sau veți putea citi cartea preferată.

Terasele fiind atât de ample, se pot amenaja cu flori, plante, arbuști, mobilier de grădină, aducând aerul curat și mai aproape de locuința dvs.

La parter, un avantaj pentru locuințele de tip apartament, sunt grădinile private foarte mari, care ajung chiar și la 150 metri pătrați, devenind astfel case în toată regula, dar beneficiind de costuri de întreținere reduse. Cu siguranță, grădinile vor fi un remediu garantat de relaxare, locul în care vă veți bucura de prospețimea și de verdele crud al ierbii, de culorile vii ale plantelor si veți vedea cum de la un anotimp la altul, curtea dumneavoastră devine locul de creație a naturii.

Pentru a păstra cât mai liberă și verde împrejmuirea imobilului, parcarea auto este concepută complet subteran, astfel, autoturismele dvs. vor fi mai curate, mai protejate de praf, de soarele arzător, de ploi sau de ninsori, și cel mai important accesul se face direct din parcare cu cele două lifturi către locuință, iar în curtea ansamblulului veți beneficia de mult spațiu verde și de cât mai mult aer curat.

Mai mult...

Oferta de spatii noi de birouri, aproape integral absorbita

Oferta de spatii noi de birouri de clasa A livrate anul trecut in Bucuresti a fost absorbita aproape in totalitate de cerere, arata raportul CBRE privind piata de birouri din 2017.

Potrivit acestui raport, 90% din suprafata finalizata anul trecut este deja inchiriata. Anul trecut, aproximativ 70% din cererea totala de spatii de birouri a fost reprezentata de cererea neta (din care sunt excluse tranzactiile de tipul reinnoiri/renegocieri). Cererea totala a depasit pragul de 350.000 mp, fiind mai mare cu 30% comparativ cu 2015 si mai mare cu 22% fata de anul 2014.

Cererea noua de spatii de birouri pe piata imobiliara din Capitala, care cuprinde intrarile noi pe piata, extinderile companiilor cu divizii noi si extinderea de spatiu) a reprezentat 28% din cererea totala, mai indica raportul CBRE. Astfel, peste 10,000 de noi locuri noi de munca au fost create in 2017 in Bucuresti.

Mai mult...

La mulți ani 2018!

Mulțumim pentru încrederea acordată și vă dorim să aveți parte de Sărbători Fericite alături de cei dragi și un AN NOU plin de împliniri!

Ce se întâmplă cu programul Prima Casă de la 1 ianuarie 2018

Noi criterii de evaluare a modului de utilizare a plafoanelor de garantare din cadrul Prima Casă vor fi introduse de la începutul anului viitor pentru ca programul să își atingă principalul scop, respectiv oferirea unui sprijin categoriilor sociale care au nevoie de acesta pentru a-și cumpăra o casă.

Modificări Prima Casă

Noua procedură va avea în vedere reducerea graduală a intervenției statului prin garantare asumând că piața creditului ipotecar se va dezvolta concomitent cu creșterea accesibilității populației la produsele standard ale băncilor, se arată într-un comunicat de presă publicat de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (FNGCIMM).

Evaluarea se va face la începutul fiecărui an, în funcție de ponderea garanțiilor acordate de fiecare finanțator în totalul garanțiilor acordate în cadrul programului în anul precendent.

Mai mult...

Day Residence Dristor - Apartamente premium cu bucătării mobilate

Day Residence este alegerea perfectă pentru cei ce își doresc o locuință care să iasă din tiparul proiectelor imobiliare prezente în acest moment pe piață.

Imobilul are o foarte bună poziționare pe harta Bucureștiului, la doar 300m de stația de metrou Dristor, 800 m de mall Vitan, cca 1 km fata de noul Park Lake Plaza, cca 3 km de Piața Unirii, cu acces facil către importante puncte de interes din oraș (Parcul Tineretului, parcul Titan, centrul orașului). În apropierea imobilului se află centre comerciale (Kaufland la cca 500 m, Piata Rm Sărat la cca 800 m), școli (cca 800 m), grădiniță (la 300 m).

Day Residence- Dristor  va include 111 studiouri, apartamente cu 2, respectiv 3 camere și penthousuri, dispuse pe 10 niveluri, cât și 3 niveluri de parcări subterane.

Apartamentele au balcoane și terase generoase, suprafețe vitrate mari și compartimentări elegante.

Mai mult...

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro