Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

Image

2019

4-6 Octombrie

20208-10 mai2-4 octombrie

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare: 20 RON

DESCARCĂ APLICAȚIA TNI ȘIINTRI GRATUIT!

Descarca din Google Play
Descarca din App Store
TNI a sărbătorit 15 ani de evenimente de succes!

În weekendul ce tocmai a trecut, a avut loc la Palatul Parlamentului ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar TNI 15 ani. Evenimentul a reunit 107 companii expozante și s-a bucurat de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: FIABCI- Federația Internațională Imobiliară și NAR - National Association of REALTORS®, în calitate de Parteneri Internaționali.

"Suntem bucuroși că a 30a ediție a Târgului Național Imobiliar TNI s-a încheiat cu succes. Evenimentul a fost unul deosebit, deoarece a marcat 15 ani de când evenimentul TNI este alături de români în achiziții imobiliare de succes.  Mulțumim dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor, instituțiilor financiar-bancare și colaboratorilor noștri pentru încrederea acordată în tot acest timp și îi asigurăm că și pe viitor le vom fi alături, organizând ediții TNI care să fie din ce în ce mai aproape de nivelul expozițiilor internaționale de profil.

Trendul “second home”

Conceptul de aparthotel este unul nou in Romania si vine in intampinarea celor care isi doresc o investitie sigura si profitabila in real estate. La Targul National Imobiliar din acest weekend, Nordis, dezvoltator imobiliar in Bucuresti si in tara, a prezentat cele doua proiecte de acest tip, Nordis Residence Mamaia Beach si Nordis Residence Sinaia Forest.

Avantajul locuintelor din cele doua ansambluri este ca imbina armonios dorintele viitorilor proprietari. Reprezinta locuinte de vacanta in care pot beneficia de serviciile si facilitatile unui hotel de 5 stele sau pot reprezenta o investitie cu un randament care depaseste cu mult dobanda unui depozit bancar. In cazul celor doua ansambluri Nordis de tip aparthotel, randamentul garantat poate ajunge la 10% pe an”, ne-a declarat Robert Morel, Partener Nordis.

Trend nou în comunitățile urbane!

Comunitățile urbane din ansamblurile rezidențiale evoluează, de la a împărți banii pentru o saună comună, la rețele de social media pe bloc și aplicații de mobil

Costurile pornesc de la 50 euro/lună pentru o garsonieră sau un preț mai ridicat cu 10-25%.

Ansamblurile noi creează comunități de locatari, cu interese comune, atrași de facilități care sunt importate din țările vestice, rând pe rând: paza privată, locuri de joacă pentru copii, sălile de fitness, saune, parcări cu prize de încărcare pentru mașini electrice și trotinete, camere de socializare, de evenimente, grădini interioare amenajate, piscine și supermarket.

INEDIT LA TNI

"Ai un apartament VECHI si vrei sa il schimbi cu unul nou?! Sistemul BUY-BACK imobiliar oferit de compania Premier te asteaptă in standurile TNi"

Un serviciu atât de căutat si eficient, dar totusi atat de puțin promovat! Schimbul de locuințe VECHI cu cele NOI, așa-numitul BUY-BACK imobiliar, este practicat cu succes de Compania Premier încă din anul 2008.
Sistemul este copiat dupa buy-back-ul auto, dar au fost înlăturate ingenios impedimentele ce derivau din subevaluarea proprietății vechi, a creditării necesare pentru noua proprietatea si a timpilor de așteptare.
Cu o informare corectă privind pașii necesari, oferită de brokeri specializați, sistemul devine brusc atractiv!

Apartamentele de vacanță pe litoral sunt la mare căutare

Românii sunt foarte atrași de investițiile pe litoralul românesc, mai ales că din ce în ce mai mulți dezvoltatori imobiliari construiesc proprietăți în stațiunea preferată de români și străini:Mamaia Nord.

Potențialii cumpărători în Casa del Mar, Mamaia Nord preferă garsoniere și apartamente cu 2 camere și sunt foarte interesați de facilitățile complexului, iar ansamblul nostru beneficiază de piscină, servicii de administrare și o locație de excepție, foarte aproape de mare. Dotările smart house și suprafețele generoase ale locuințelor noastre sunt foarte apreciate de clienți.

Preferințele actuale ale cumpărătorilor de locuințe

A doua zi a Târgului Național Imobiliar TNI, ediția aniversară 15 ani, a început, iar vizitatorii sunt invitați la eveniment să profite de ofertele cu reduceri speciale pregătite de participanții la expoziție.

”Piața imobiliară din România se situează pe un trend ascendent și observăm cum, în ultima perioadă, atenția clienților se îndreaptă către brandul de dezvoltator. Un brand puternic le oferă certitudinea că investiția lor este sigură. Această evoluție a pieței se reflectă și în sfera preferințelor clienților: locația (la mare căutare sunt zonele centrale, ultracentrale și zona de nord a orașului), calitatea construcției și a finisajelor, alături de facilitățile de care pot dispune în proximitatea viitoarei lor locuințe sunt primele repere care se regăsesc pe lista scurtă a clienților.

Cel mai lung imobil din Bucuresti este prezent la TNI cu preturi speciale!

185 de metri lungime are cel mai lung imobil construit in Bucuresti, se afla in Militari Uverturii, este construit de catre Ideal Residence si prezentat in cadrul editiei aniversare a Targului National Imobiliar TNI.

Uverturii Residence este cel mai lung imobil din Bucuresti si cu ocazia Targului National  Imobiliar ai acces la preturi speciale!

Acelasi dezvoltator a venit cu ceva nou pe piata imobiliara, proiectand un  penthouse in varianta duplex cu scara interioara: cele cu 2 camere au o suprafata  de 76 de  mp utili , costa 71.900 euro cu tva 5% inclus, iar

 cele cu 3 camere au o suprafata de 112 mp utili, costa 107.900 euro si se regasesc in Drumul Taberei Residence.

Descopera la TNI case mobile VAGOON

Ocean Art Design prezinta in cadrul editiei aniversare a Targului National Imobiliar case mobile VAGOON!

De ce o casa mobila?

Atunci cand esti un spirit liber ce nu vrea sa investeasca prea mult in lucruri materiale, Casa Mobila este o solutie ieftina, eficienta si accesibila, pentru zona ta de confort, in comparatie cu o locuinta imobila.

Nu vrei sa te legi de un loc anume, nu vrei rate la banci si multe formalitati pentru o casa mare, dar iti doresti o casuta accesibila la curte.

Iti place sa mergi in vacante, sa calatoresti, sa nu depinzi de cazare. Ia-ti casa si du-te, ramai unde iti place, chiar in pustietate, iar cand te saturi intoarce-te!

Vă invităm la CONFERINȚELE TNI!

Târgul Național Imobiliar este cel mai mare eveniment imobiliar din România și  unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, iar anul acesta sărbătorește 15 ani de tradiție.  TNI marchează tendințele în imobiliare, creează oportunități de afaceri și oferă o platformă unică pentru expozanți prin care își pot promova și dezvolta activitatea, care și-a dovedit eficiența în cele 30 de ediții ale TNI. 

Ediția ANIVERSARĂ TNI 15 ani are  loc în perioada 4-6 octombrie  la Palatul Parlamentului și se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: FIABCI- Federația Internațională Imobiliară și NAR - National Association of REALTORS®, în calitate de Parteneri Internaționali.

Prin aceste colaborări ne dorim promovarea oportunităților de investiții în afara țării și ridicarea standardelor pieței imobiliare din România la nivel internațional.

Vă invităm să participați la conferințele TNI din perioada 4-6 octombrie 2019!