fbpx
10-12 SEPTEMBRIE 2021
6-8 mai și 16-18 septembrie 2022

TÂRGUL NAȚIONAL IMOBILIAR

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00;
Bilet intrare: 20 RON

Program vizitare:
vineri, sâmbătă 10.00- 19.00,
duminică 10.00-16.00;
Bilet intrare: 20 RON
Image
DESCARCĂ APLICAȚIA TNI:
Image
Image

Webinar TNI: Primul iBuyer de apartamente din România!

Te invităm la un nou webinar TNI! Joi, 29 iulie, ora 12:00 îl avem invitat pe Horea Crăciun, CEO al Casta, ce ne va vorbi despre serviciul InstaBuy și avantajele oferite de portalul Casta.eu proprietarilor ce au apartamente la vânzare.

Descoperă și alege să locuiești în EnVogue Residence! (P)

EnVogue Residence este unul dintre cele mai sigure ansambluri rezidențiale din București! 

Te așteptăm să te alături celor peste 600 de familii fericite care au ales să fie #EnVogue.

EnVogue Residence vă pune la dispoziție garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, elegante, la preț atractiv în care vă veți simți ca acasă de îndată.

TNI anunță calendarul evenimentelor imobiliare

Odată cu relaxarea măsurilor de restricție, suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate, iar echipa BDOBC Business Center, cel mai mare organizator de târguri imobiliare, anunță redeschiderea evenimentelor.

Ne bucurăm să vă invităm la primul eveniment imobiliar post COVID-19, Târgul Național Imobiliar TNI unde aveți posibilitatea să vă conectațiîn persoană” cu: potențialii clienți, liderii din industria imobiliară și cu presa de specialitate. Expoziția va avea loc în perioada 10-12 septembrie 2021 la Palatul Parlamentului, respectând legislația și recomandările autorităților. Credem că atâta timp cât sunt respectate toate regulile de protecție și măsurile de siguranță impuse de autorități, persoanele interesate de evoluția pieței imobiliare merită să beneficieze de acces la oportunitățile actuale de investiții.

Bog’Art a demarat dezvoltarea Art City, un proiect rezidenţial de lux în nordul Bucureştiului, în valoare de 20 de milioane de euro

Compania de construcţii Bog’Art a anunţat miercuri că a demarat dezvoltarea Art City, un proiect rezidenţial de lux în nordul Bucureştiului, în valoare de 20 de milioane de euro. Proiectul imobiliar cuprinde 141 de apartamente, 500 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi 180 de locuri de parcare, care vor fi livrate pe piaţă în octombrie 2022.

Produse de curățare profesionale ce au grijă de casa ta și de mediu! (P)

Îngrijește-ți casa cu gama de produse KONGA made by LEBON și scapi de murdărie și virusuri rapid, ușor .... și fără să poluezi mediul!

De peste 20 de ani, compania LEBON este prezentă pe piața locală și internațională oferind soluții profesionale optime în materie de produse chimice de curățare, la prețuri competitive.

Core Timpuri Noi, dezvoltat de Prima Development Group, va fi primul ansamblu rezidenţial cu o garanţie de 5 ani din România

Core Timpuri Noi, proiect dezvoltat de Prima Development Group şi dublu premiat internaţional, va fi primul ansamblu rezidenţial din România ce va beneficia de o garanţie din partea dezvoltatorului de 5 ani de zile, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Impact Developer & Contractor va construi un ansamblu rezidențial în Iași

Dezvoltatorul imobiliar listat la bursa de la București, Impact Developer & Contractor, va demara în a doua jumătate a anului lucrările la un nou proiect rezidențial major, în cartierul Copou din Iași, o locație încarcată de istorie și tradiție, devenită una dintre cele mai dinamice și atractive zone rezidențiale din Moldova.

În deplină armonie cu mediul natural unic în care va fi construit, Greenfield Copou va replica modelul de locuire Greenfield, devenind cel mai mare proiect de clădiri rezidențiale verzi din Iași, certificat BREEAM Excellent.

Nordis Group estimează vânzări de 100 milioane euro în 2021

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group a înregistrat în primele patru luni vânzări de 21 milioane euro, adică aproximativ 50% din valoarea totală vândută în anul precedent, şi estimează vânzări de 100 milioane euro în acest an, când îşi propune să vândă peste 1.400 de unităţi, potrivit news.ro.

"Nordis Group anunţă rezultatele aferente primelor patru luni ale anului. Cifrele sunt valabile pentru vânzările ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale din Mamaia, Sinaia şi Braşov. Estimarea cifrei de afaceri a grupului pentru anul în curs este în creştere, la peste 100 milioane de euro. 2021 este un an care a debutat excelent pentru Nordis Group. În primele patru luni, compania a înregistrat vânzări de 21 milioane euro. Suma reprezintă aproximativ 50% din valoarea totală vândută în anul precedent şi o creştere de 300% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Performanţa este cu atât mai notabilă dacă luăm în calcul impactul negativ al pandemiei de Covid-19 asupra economiei mondiale, cât şi a ţării", a anunţat compania.

Susținem tranzacțiile imobiliare!

TNI susține tranzacțiile imobiliare. În actualul context în care promovarea este foarte importantă, punem la dispoziția vânzătorilor de proprietăți imobiliare o NOUĂ PLATFORMĂ de ANUNȚURI. Agenții imobiliari, dezvoltatorii, promotorii de proprietăți imobiliare, dar și persoanele fizice pot posta anunțurile specifice direct în portalul TNI:  www.targulnationalimobiliar.ro  

Noua platformă TNI Anunțuri are în acest moment următoarele rubrici: apartamente, case, vile, terenuri, spații de birouri, case de vacanță și spații comerciale. Platforma TNI Anunțuri este configurată să susțină anunțuri imobiliare din toată țara, dar și din Grecia, Spania și Cipru.

Oportunități de investiții: Peste 60.000 de proprietăți pe Costa Del Sol

Prime Realty Marbella este o agenție imobiliară de tip boutique cu sediul în Marbella, Spania. Ne concentrăm pe proprietăți selective, suntem susținuți de un portofoliu puternic și, de asemenea, o echipă cu experiență, care trăiește în Marbella de mulți ani.
Prime Realty Marbella se mândrește foarte mult cu furnizarea unui serviciu profesional foarte personal, non-agresiv și în protejarea intereselor clienților noștri, atât pentru cei care doresc să locuiască aici, cât și pentru cei care caută o investiție puternică.

Lucrând cu informații actualizate constant și cu ACCES LA TOATE PROPRIETĂȚILE DIN COSTA DEL SOL (peste 60.000 de proprietăți) și folosind rețeaua noastră locală de contacte pentru consultanță legală, financiară, în domeniul construcțiilor și alți membri ai industriei, echipa noastră profesională este capabilă să ofere clienților noștri cele mai potrivite proprietăți pentru nevoile lor.