Târgul Național Imobiliar - TNI

29 septembrie - 01octombrie 2017 - Palatul Parlamentului - Sala Unirea

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare; 10 RON

Detalii concrete - TNI 29 SEPTEMBRIE- 1 OCTOMBRIE 2017

Târgul Național Imobiliar – TNI 29 SEPTEMBRIE- 1 OCTOMBRIE 2017 –

Palatul Parlamentului, Sala Unirea

Târgul recordurilor imobiliare!

 

Târgul recordurilor imobiliare - Târgul Național Imobiliar TNI- începe VINERI, 29 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, în SALA UNIREA. Evenimentul va fi unul de amploare prin numărul record de oferte imobiliare: aproximativ 15.000 de locuințe noi amplasate în ansambluri rezidențiale, din care 3.000 se lansează în premieră la TNI. Cele 110 companii participante au pregătit pentru vizitatorii evenimentului oferte atractive de garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, vile individuale, tip duplex sau înșiruite, terenuri din București, ILFOV, Constanța, Valea Prahovei, Brașov, dar și celelalte zone de interes ale țării.

Prețul minim în cadrul târgului imobiliar este de 14.700 EURO pentru un teren de 550mp situat în stațiunea Predeal, Valea Râșnoavei, iar prețul maxim este de 2,9 milioane EURO pentru un hotel din Sinaia de 4* ce face parte din portofoliul agenției Mervani Invest.

În capitală cele mai mici prețuri pentru locuințele noi fac parte din portofoliul agenției Premier Service, iar costurile sunt următoarele: 24.000 TVA inclus pentru o garsonieră de 29mp din ansamblul Stil Residence, zona Metalurgiei, 39.000 EURO TVA inclus pentru un apartament cu 2 camere, 46mp, amplasat în aceeași zonă, 58.000 EURO TVA inclus pentru un apartament cu 3 camere, 102 mp, în ansamblul Mufty, amplasat pe strada Luică și 64.500 TVA inclus pentru o vilă înșiruită, 120mp + curte, din ansamblul Provis, șoseaua Olteniței.

Continue Reading

Declarație Arcadia Apartments Domenii, partener oficial TNI – 29 septembrie 2017

”Suntem încântați să avem un feedback foarte bun din partea vizitatorilor TNI, în special că ei văd în acest proiect ceea ce vedem și noi: o insulă de fericire, relaxare și confort în agitația orașului, un proiect care creează valoare. Datorită conceptului Arcadia Apartments Domenii, cu care cumpărătorii rezonează atât de bine, după doar o zi de prezență la TNI, 70 de persoane și-au manifestat interesul pentru achiziția unui apartament, dintre care 12 au efectuat deja rezervări. Așteptăm cu bucurie ca în următoarele două zile să prezentăm pe larg proiectul Arcadia Apartments Domenii cumpărătorilor și ne așteptăm la un impact cel puțin la fel de bun ca în această primă zi de expoziție.”

Daniela Barbu, Specialist Comunicare Arcadia Apartments Domenii

Heritage Estates prezintă North One la TNI

Pornind de la sloganul "Enhancing lifestyles", ne-am propus să dezvoltăm proiecte rezidențiale care să transforme viața cotidiană a clienților noștri.

Construim case cu care să ai "chimie" de la prima vizită. Ai venit, ai văzut, ți-a plăcut prea mult ca să îți dorești să mai pleci.

Dezvoltăm un nou concept de case în Nordul Capitalei. North One este un complex rezidențial de vile în Balotești, un spațiu în care designul și atenția la detalii întâlnește nevoile tale, dorința de spațiu și confort. Un loc numit acasă pentru tine și familia ta.

Alege să locuiești într-un complex rezidențial nou, într-o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași valori, apreciază confortul și își doresc un stil de viață echilibrat, departe de agitația și zgomotul orașului. 

Spațiile generoase, lumina și bucuria timpului petrecut în aer liber sunt detalii care definesc acest proiect rezidențial. North One înseamnă case de tip duplex cu 3 dormitoare, curte și 2 locuri de parcare, pază și teren de joacă pentru copii.

Pentru că știm cât de important este ca atunci când deschizi ușa casei să te simți cu adevărat acasă, să te bucuri de spațiul din jur și de toate facilitățile sale, am creat case moderne, în care designul este perfect îmbinat cu cele mai noi tehnici de construcție și amenajare.

Continue Reading

Cartea "Cum să-ți cumperi o casă!", ediția a 3-a, 2017 la Târgul Național Imobiliar TNI


În volumul "Cum să-ți cumperi o casă!" găsiți tips-uri pentru cumpărători, studii de caz și trenduri pentru investitori și consultanți.

Capitolul V este dedicat în totalitate cumpărătorilor de apartamente noi.

Ghidul imobiliar Cum să-ți cumperi o casă! vă ajută să faceți din orice locuință o afacere.

Fie că intenționați să vă cumpărați prima garsoniera sau prima vilă, cea mai bună alegere o veți face atunci când veți ști unde să căutați cele mai bune oferte, de ce să țineți cont la selecția lor și când este momentul potrivit pentru a investi.

Ce taxe trebuie să plătiți la cumpărarea unei locuințe? De ce trebuie ținut cont la alegerea unui apartament nou? Care este diferența între creditele de la Prima casă și creditele ipotecare și cele imobiliare? Ce este sistemul co-living, care ia avânt în țările occidentale? Sunt întrebări la care veți afla răspunsul citind această carte.

 Toate aceste  informații sunt structurate, actualizate și presărate cu multe exemple, cu așa da și așa nu, din experiența a peste 15 ani de jurnalist economic și consultant media în domeniul imobiliar al autoarei Maria Seder Neda.

Acum, în România,  location înseamnă mult mai mult decât pe vremea părinților noștri și chiar mai mult decât acum câțiva ani, mai ales în marile orașe, unde piața s-a dezvoltat accelerat.

Location semnifică zonă, dar și vecinătăți –printre care apropierea de parc este cea mai importantă, nivel al infrastructurii, facilități urbane, facilități sociale, metode de petrecere a timpului liber în apropiere. Mai multe detalii despre alegerea zonei găsiți în capitolul special alocat acestui subiect.

Două ansambluri rezidențiale premium construite în urmă cu 10 ani sunt printre cele mai bine cotate și astăzi în București și chiar depășesc nivelul multora aflate în construcție.  Aflați care sunt acestea și ce criterii respectă ele, pentru ca și ansamblul rezidențial pe care îl veți alege să fie la fel de bun.

Continue Reading

Alaturi de STAGE 2 SELL, puteti vinde proprietatea dumneavoastra Mai Repede si la o Valoare Mai Mare

Home Staging, conform definitiei data de catre RESA® - Real Estate Staging Association, cea mai mare retea de profesionisti in Home Staging dedicata promovarii profesionalismului si excelentei in industria de Home Staging, reprezinta procesul prin care o proprietate, rezidentiala sau comerciala, este pregătita si prezentata pe piata imobiliara in vederea vanzarii, implicand o metodologie sistematică și coordonată în care sunt imbinate cunoștinte privind piata imobiliara, amenajari interioare si principii de design creativ, pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti potentiali.

Indiferent dacă proprietatea este ocupată de catre proprietar sau este vacantă, activitatile de Home Staging sunt recomandate înainte de listarea unei proprietăți pe piata, insa pot fi la fel de eficiente și după ce o proprietate a fost listata pentru o perioadă mai lungă de timp.

Beneficii atat pentru Cumparatorii cat si Vanzatorii de proprietati

Profesonistii implicati in Home Staging sunt de acord că apelarea la astfel de servicii aduce beneficii tuturor celor implicați în vânzarea și cumpărarea acesteia.


Prin Home Staging, cumpărătorul poate vizualiza adevăratul potențial al proprietății. Mai mult decat atat, cumpărătorii nu detin deseori resursele financiare pentru a cumpăra o locuință și pentru a aloca sume suplimentare in vederea executarii lucrarilor de modernizare sau renovare. Cumpărătorii constientizeaza și apreciază astfel avantajele achiziționării unei proprietăți pregatite si prezentate atractiv in vederea vanzarii.

Proprietățile care apeleaza la Home Staging au mai multe sanse de a fi vandute mai repede în comparație cu cele care sunt oferite in stadiul in care se regasesc atunci cand se ia decizia de a fi vandute. Prin Home Staging, se diminueaza intervalul de timp dintre momentul listarii proprietatii pe piata si pana in momentul finalizarii tranzactiei, chiar si pe o piata imobiliara mai putin dinamica.

Intr-o piata imobiliara dinamica, proprietatea care face obiectul unui proces de Home Staging poate primi dupa listare mai multe oferte de cumparare si la un pret mai mare comparativ cu proprietatile care prezinta caracteristici similare.

Cumpărătorii percep proprietatile care apeleaza la serviciile de Home Staging ca fiind "bine întreținute”, in timp ce agenții cumpărătorilor constientizeeaza ca astfel de proprietati se regasesc in situatia de a fi „gata de locuit” si prin urmare sunt mai tentati sa le oferteze si sa aloce resurse mai mari pentu prmoovarea lor pe piata.

Fotografiile prezentand proprietati care au fost anterior pregatite prin Home Staging sunt mult mai atractive, atat in mediul online cat si in materialele de promovare in format tiparit, astfel incat acestea vor iesi in evidenta si vor fi retinute ca distinctive in mintea potențialilor cumpărători.

Continue Reading

Vile la cheie in Corbeanca de la 69.999E pe perioada Targului National Imobiliar.

Shine Residence este amplasat in cea mai buna zona din Corbeanca si este format din 60 de case duplex sau individuale.  Ansamblul residential se intinde pe 19.000mp si dispune de perimetru securizat cu acces controlat, spatiu verde, piscina, parcare pentru vizitatori, cai de acces auto, alei pietonale. Casele sunt construite din caramida pe structura din beton armat.

Promotie TNI:

69.999E Vila P+1+Pod, duplex, 3 camere, 2 dormitoare, 3 bai, optional mansarda locuibila, structura din caramida, supr. totala : 113mp, supr. utila : 91mp, supr. teren : 225mp. Pretul include finisaje la cheie, utilitati si TVA.

74.999E Vila P+1, duplex, 4 camere, 3 dormitoare, 3 bai, optional mansarda locuibila, structura din caramida, supr. totala : 122mp, supr. utila : 98mp, supr. teren : 225mp. Pretul include finisaje la cheie, utilitati si TVA.

Agent exclusiv de vanzari: Aristocrat Imobiliare Corbeanca – 0756.132.620

Vrei să te muți în CENTRU sau în NORD? Află aici prețurile locuințelor din București!

București oferă o plajă largă de oportunităţi imobiliare pentru potenţialii cumpărători. Anul acesta a crescut interesul românilor pentru locuințele din centrul și nordul capitalei. Iată care sunt prețurile din aceste zone, conform HomeZZ.ro:

Cele mai mari preţuri se înregistrează la locuințele din partea de centru-nord a oraşului: Kiseleff–Aviatorilor (2.670 de euro pe metru pătrat util), Herăstrău–Nordului (2.390 de euro pe metru pătrat util) şi Dorobanţi–Floreasca (2.050 de euro pe metru pătrat util).

În ciuda acestor valori, în Bucureşti există şi zone mult mai accesibile. Cele mai ieftine locuinţe, cu preţuri medii mai mici de 1.000 de euro pe metru pătrat util, pot fi găsite în cartiere precum Ghencea (890 de euro pe metru pătrat), Rahova (890 de euro pe metru pătrat), Giuleşti (940 de euro pe metru pătrat) sau Giurgiului (970 de euro pe metru pătrat).  Pe HomeZZ.ro găsești cele mai ieftine apartamente scoase la vânzare din București.

În București diferența de preț dintre o locuință din centrul orașului și una de la periferie este de peste 20.000 de euro. Astfel, un apartament cu 2 camere din centru costă 75.000 de euro, în timp ce la periferie prețurile pornesc de la circa 35.000 de euro. Vezi pe HomeZZ.ro întreaga listă cu cele mai ieftine apartamente de închiriat din centrul capitalei!

Nordul Bucureștiului este una dintre cele mai complexe zone rezidențiale din capitală. Aici poți găsi locuințe accesibile pentru persoanele cu venituri medii, dar și case de lux, perfect distribuite în acest perimetru.

Zona Bucureștii noi a atras interesul cumpărătorilor de apartamente de pe segmentul mediu, datorită localizării, dar și datorită infrastructurii foarte bine dezvoltate. Cartierul oferă locuitorilor toate facilitățile necesare: parcul Bazilescu, piața 16 Februarie, școli, grădinițe, supermarketuri, un hipermarket, trei stații de metrou, două linii de autobuz și troleibuz.

Continue Reading

Arcadia Apartments Domenii – Tărâmul fericirii

Situat în Domenii, una dintre cele mai frumoase și prestigioase zone ale Bucureștiului, Arcadia Apartments Domenii reprezintă o insulă de fericire într-o mare de neliniște. Aici ai posibilitatea de a îmbina două stiluri de viață diferite, trecând oricând de la relaxarea din cadrul complexului și a zonei la dinamica vieții sociale din centrul și nordul orașului și viceversa.

Complexul îți oferă mixul ideal de locuire: este înconjurat de foarte multe spații verzi, case și vile construite în perioada interbelică, dar și de toate facilitățile necesare. În maximum 5 minute de mers pe jos poți ajunge la stația de metrou Grivița. La o distanță de 5-15 minute de mers pe jos se află mai multe grădinițe, școli și spații unde au loc ateliere pentru copii.

Din Arcadia Apartments Domenii poți ajunge rapid în zonele de birouri din Floreasca-Barbu Văcărescu, la birourile, restaurantele și muzeele din Victoriei, la cafenelele și restaurantele selecte din Kiseleff-Aviatorilor, la Arcul de Triumf sau în Parcul Herăstrău, cel mai mare parc din București. Toate punctele de interes sunt chiar lângă tine, astfel că poți avea mai mult timp pentru activitățile care-ți fac plăcere și mai mult timp pentru familia ta!

Continue Reading

PERFORMANȚE DEOSEBITE OFERITE DE YTONG PENTRU MAI MULT DE 2.000 DE APARTAMENTE NOI DIN CAPITALĂ

Zidăria YTONG este soluția preferată de mare parte dintre dezvoltatorii din Capitală care vor sa ofere un standard de locuire modern viitorilor proprietari.  Aceste ansabluri rezindetiale  se adresează segmentului de clienți mediu-superior, persoane care pun un accent deosebit pe costurile de administrare, pe durabilitate și menținerea valorii proprietății în timp. YTONG răspunde acestor criterii permițând dezvoltatorilor construcția unor clădiri durabile, cu rezistență maximă la incendii și un consum minim de resurse pentru încălzirea și răcirea locuințelor. Iată mai jos principalele proiecte rezidențiale realizate cu YTONG în București și avantajele clădirilor din aceste ansambluri!

Proiecte precum Seasons Primăverii, Nusco Premiu, Nifon Apartments sau Cișmigiu House se adresează clienților cu venituri superioare. Aceste clădiri se disting prin localizarea deosebită, dar și prin materialele de construcție alese care oferă locatarilor confort și un mediu sănătos. Pereții perfect drepți construiți cu blocurile de zidărie YTONG permit o ancorare facilă a pieselor de mobilier exclusiviste și o fixare foarte bună a materialelor de finisare de calitate superioară.

Ansamblurile New Point, City Point și Atlantic City din zona de Nord a Capitalei, Nusco Citta și Barcelona Residence din zona de Est, Circului Park Tower din zona Centrală, THE PARK Apartments în Centru-Sud sau Smart City Residence din Sud-Vest se adresează segmentului mediu sau celui mediu-superior. Mare parte dintre clienții acestor ansabluri, antreprenori, angajați în domenii precum cel bancar, IT sau cel medical sunt persoane pragmatice interesate de rentabilitatea investiției realizate și de eficientizarea costurilor uzuale generate de un imobil. Aceștia își doresc ca apartamentul ales să-și păstreze valoarea în timp, să asigure costuri de administrare minime și un mediu cât mai sănătos pentru copii. De aceea analizeaza inclusiv caracteristicile materialelor de zidărie folosite. Solutiile naturale si eficiente energetic raspund acestor cerinte și asigură un mediu plăcut la interior. Multe dintre aceste proiecte sunt amplasate lângă zone importante de verdeață precum Parcul Tineretului, IOR, Parcul Circului, Parcul Titan sau Pădurea Băneasa.

Continue Reading

Olympus Residence Sinaia - Casa ta de vacanță este acasă!

Am plecat de la ideea potrivit căreia natura înseamnă confort, rădăcini, naturalețe. Tocmai de aceea Olympus Residence Sinaia este construit în mijlocul naturii și în același timp în cea mai cunoscută regiune turistică din țară, Valea Pahovei. 

Am proiectat Olympus Residence Sinaia plecând de la ideea că arhitectura complexului trebuie să se încadreze în peisajul natural al zonei, și am îmbinat într-o notă aparte stilurile modern şi montan, astfel încât din locuința ta să ai și o vedere panoramică spre munte.

Am construit în cea mai cunoscută zonă montană, pe Valea Prahovei, plecând de la ideea că locuința trebuie să-ți confere un stil de viață reconfortant și în același timp vibrant, indiferent dacă este casa în care locuiești ori cea de vacanță. Casa ta din Olympus Residence Sinaia îți conferă liniște, dar te conectează și cu exigențele lumii moderne. Tradițional versus modern, două concepte care te vor satisface pe deplin.

Olympus Residence Sinaia reprezintă un cumul de avantaje pentru tine și familie datorită ahitecturii spectaculoase, amplasării strategice, facilităților pe care ți le punem la dispoziție, culorilor inspirate din natură, compartimentărilor optime și spațiilor vitrate imense care-ți oferă o vedere spectaculoasă spre munte, indiferent de apartamentul pentru care optezi. 

73 de apartamente, printre care locuințe cu două și trei camere, garsoniere și două duplexuri (dispuse pe două niveluri), te așteaptă să le treci pragul și să-l descoperi pe cel cu care te identifici cel mai bine.

Continue Reading

Formular de contact

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro