Târgul Național Imobiliar - TNI

19-21 mai / 29 septembrie - 01octombrie 2017 - Palatul Parlamentului - Sala Unirea

Program vizitare: vineri, sâmbătă 10.00- 19.00, duminică 10.00-16.00; bilet intrare; 10 RON

Evoluția prețurilor: se mai temperează scumpirile la apartamente?

În prezent, pretențiile vânzătorilor sunt cu 6,4% mai mari decât în urmă cu 12 luni – în ianuarie, această diferență ajungea la 9,6%.

În ultima lună de iarnă, prețurile locuințelor au continuat să se majoreze – chiar dacă, pe anumite segmente, au avut loc și scăderi. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată de proprietari pentru apartamentele disponibile spre vânzare la nivel național (noi și vechi) a crescut cu 1,5%, de la 1.064 de euro pe metru pătrat util la 1.080 de euro pe metru pătrat. Interesant este că diferența de preț la 12 luni s-a îngustat considerabil luna aceasta, ajungând la 6,4% (față de media de 1.015 euro pe metru pătrat consemnată în urmă cu 12 luni) – spre comparație, ecartul ajungea la 9,6% în ianuarie. Această tendință, ce se resimte și la nivel individual, în marile orașe, poate fi interpretată ca o temperare a ritmului de creștere a prețurilor față de 2016. Rămâne însă de văzut, desigur, dacă trendul se va menține în lunile ce urmează.

Continue Reading

Apartamente noi, spațioase, finisaje premium, zonă ultracentrală, și aproape de parc! Află care este ansamblul unde îți găsești locuința mult visată!

Amplasat la doar 1,4 km de Piața Unirii, între Parcul Carol și Parcul Tineretului, Carol Park Apartments  este alegerea perfectă pentru cei care nu doresc să facă nici un compromis în alegerea locuinței.

Imobilul va avea un regim de înălțime S+P+4E+5R și va include 30 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere cu suprafețe generoase.

Datorită locației centrale și a finisajelor premium, vânzările de locuințe în ansamblul Carol Park Vuetului 12 se desfășoară în ritm alert, iar în momentul de față apartamentele de două camere pornesc de la prețul de 86.335 EURO, apartamentele de trei camere pot fi cumpărate începând cu suma de 111.200 EURO, iar apartamentele cu 4 camere costă 191.270 la care se adaugă TVA.

Continue Reading

Locuințe noi în zona Politehnica de la 55.900 EURO TVA inclus

Într-o zonă apropiată de centrul capitalei, imobilul rezidenţial Splaiul Independenţei Parcul Politehnicii - reprezintă unul dintre proiectele în desfăşurare ale Novum Invest, care păstrează calitatea şi designul modern al tuturor imobilelor puse la dispoziţie de dezvoltatorul imobiliar. Astfel, apartamentele noi din zona Politehnica, beneficiază de numeroase avantaje, astfel încât locuinţele noastre să devină oricând căminul ideal, pentru orice familie sau viitor rezident.

 

Ansamblul rezidențial se construieşte în zona Grozăveşti, pe Splaiul Independenței, la numărul 313 B, lângă intrarea în Politehnica Bucureşti, cu acces imediat spre staţia de metrou Grozăveşti.

În zonă sunt numeroase puncte de atracţie şi petrecere a timpului liber: parcuri, centre comerciale, licee, şcoli, grădiniţe, centre fitness şi wellness, etc.

Poziţionarea ansamblului face ca acesta să fie ferit de zgomotul aglomeraţiei bulevardului, zona fiind foarte liniştită, însă în acelaşi timp accesul către mijloacele de transport se face foarte uşor.

Prețurile locuințelor sunt atractive, garsonierele costă 55.900 EURO TVA inclus, iar apartamentele de două camere pornesc de la prețul de 69.900 EURO TVA inclus.

Ansamblul rezidențial Novum Invest Splaiul Independenței- Politehnica participă în cadrul Târgului Național Imobiliar din perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului- Sala UNIREA.

Continue Reading

APAIR parteneriat de succes cu TNI

APAIR, prima asociație profesională a agenților imobiliari din România, s-a alăturat celui mai mare eveniment de profil de pe piață, TNI- Târgul Național Imobiliar, în calitate de Partener.

Scopul primordial al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) este de a asigura agenților imobiliari membri un alt statut profesional și de a-i ajuta să devină mai profitabili.
APAIR are țelul să devină o forță colectivă care să influențeze și să modeleze industria imobiliară din România.

Continue Reading

Apartamente de nota 10 la prețuri excelente!

Situat pe strada Fabricii Nr. 53, ansamblul rezidențial Exigent Two beneficiază de o poziție privilegiată, cu foarte mult spațiu verde și o priveliște neobturată de alte constucții, situat la numai 3 minute de stația de tramvai 41, autobuz 178 și 7 minute de stația de metrou. Cu acces la una din principalele căi de circulație ale Municipiului, care traversează vestul orașului de la nord la sud, Exigent Two este avantajat și de distanțele mici față de centre comerciale mari ale orașului, piețe agro-alimentare, școli, grădinițe, parcuri, ștrand, lac.

Continue Reading

Apartamente cu vedere la Lacul Morii de la 49.900 EURO!

Novum Invest este unul dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Bucureşti, cu o experienţă de 7 ani pe piaţa din România şi principalul ajutor pentru cei care sunt în cautarea unui cămin mult visat. Cu 326 de apartamente locuite, 8 proiecte finalizate şi 4 in lucru, Novum Invest are o oferta variată de locuinţe, de la garsoniere noi şi până la apartamente decomandate, de 2 şi 3 camere, în diverse zone ale capitalei.

Pentru că suntem tot timpul în căutare de zone şi amplasări care să ofere clienţilor facilităţi de transport, dar în acelaşi timp şi confortul unui cămin liniştit, am ales o nouă locaţie în cartierul Militari, în apropierea Bulevardului Uverturii. Construcţia dispune de o privelişte unică, orientarea acesteia făcând ca majoritatea apartamentelor să aiba vedere spre Lacul Morii.

Continue Reading

HomeZZ.ro susține Târgul Național Imobiliar TNI

Site-ul de anunțuri imobiliare lansat de Antena Group, HomeZZ.ro, s-a alăturat în calitate de partener media al Târgului Național Imobiliar TNI.

Proiectul HomeZZ.ro vine în întâmpinarea nevoilor actuale ale publicului român, printr-o interfață nouă, la zi cu ultimele tendințe. Încă din prima zi, atât vânzătorii cât și cumpărătorii pot accesa HomeZZ.ro de pe toate tipurile de device-uri: desktop / laptop, cât și de pe aplicații mobile (iOS și Android) sau chiar de pe versiunea de mobil a site-ului.

Cumpărătorii interesați au acces deja la peste 200.000 de anunțuri imobiliare, recent postate de către vânzători atât persoane fizice cât și agenții. Pe HomeZZ.ro își pot crea liste cu toate apartamentele de lângă parcul preferat, de exemplu, pot da save anunturilor cu proprietățile care îi interesează, pot cere păreri de la cunoștințe și/sau prieteni și, bineînțeles, îi pot contacta direct proprietarii.

Continue Reading

Două proiecte rezidențiale lansate în premieră la TNI

Star Construct – Biroul de Vânzări Apartamente Noi anunță lansarea a noi ansambluri rezidențiale aflate în exclusivitate sau în vânzare exclusivă.

După succesul vânzării apartamentelor din ansamblului „New World Residence Luică”, se demarează faza a doua a proiectului, alcătuită din 60 de apartamente, urmând ca pe viitor să fie puse în vânzare și cele 100 de apartamente ce formează faza a treia a acestui proiect rezidențial. De asemenea, vânzările începute în luna ianuarie pentru faza a doua a proiectului Star Rezidențial Dristor continuă, fiind în pregătire autorizațiile de construire pentru faza a treia.

"În cadrul Târgului Național Imobiliar TNI din perioada 19-21 mai de la Palatul Parlamentului vom lansa două proiecte noi în Zona de Vest a Capitalei și anume Lake View Lacul Morii 2, o continuare a celui mai de succes ansamblu rezidențial din zona Crângași – Virtuții și nu în ultimul rând Star Rezidențial Grozăvești 1, un imobil foarte bine poziționat în apropierea stației de metrou cu același nume și format din 70 de apartamente spațioase și bine compartimentate", mărturisește Laurențiu Butilică, Manager al agenției imobiliare Star Construct.

Continue Reading

Garsoniere de la 53.600 EURO în Cotroceni Politehnica Residence

Situat pe B-dul Iuliu Maniu, Nr. 6E, Cotroceni Politehnica Residence beneficiază de o poziție privilegiată, lângă Campusul Universitar Politehnica, lângă stația de metrou Politehnica, aproape de Mall Afi Cotroceni și grădina Botanică.

Cu acces la una din principalele căi de circulație ale Municipiului, Cotroceni Politehnica Residence este avantajat de numeroasele mijloace de transport în comun și de distanțele mici față de centre comerciale mari ale orașului, școli, grădinițe, spitale, clinici și parcuri.

Prețurile locuințelor sunt accesibile, iar raportul calitate-preț este excelent! Garsonierele cu suprafață utilă de 40mp costă 53.600, apartamentele de 2 camere au prețul de pornire de 74.600 EURO, iar apartamentele de 3 camere pot fi cumpărate cu prețul de 105.500 EURO.

Continue Reading

Marketing imobiliar eficient!

Târgul Național Imobiliar (TNI) reunește profesioniștii din domeniile imobiliar, financiar-bancar și construcții pe care îi conectează cu potențiali parteneri, investitori, presa de specialitate și end-useri pe durata a trei zile de eveniment.

Edițiile TNI programate în anul 2017: 19-21 mai și 29 septembrie- 1 octombrie la Palatul Parlamentului sunt așteptate cu nerăbdare de către comunitatea de business, ce este interesată de cele mai noi știri și tendințe din domeniu.

“Ne bucurăm de încrederea pe care ne-o oferă expozanții noștri și de fidelitatea de care dau  dovadă de la ediție la ediție și în schimb le mulțumim prin organizarea de manifestări de succes ale Târgului Național Imobiliar, prin care să poată obține rezultatele scontate. Companiile care ni se alătura pentru prima dată primesc și acestea o atenție sporită din partea noastră, suport și consultanță gratuite pentru lansarea de produse și o gamă variată de servicii de mediatizare, atât în timpul expoziției, cât mai ales înainte de eveniment”, a declarat Cristina BERCEA, PR Manager al Târgului Național Imobiliar TNI.

Continue Reading

Formular de contact

Contact

Telefon:            +40 31 430 38 11
Mobil:               +40 0734 344 350

www.targulnationalimobiliar.ro

Aboneaza-te la newsletter si fii la curent cu ultimele noutati legate de piata imobiliara.