fbpx

Apartamente din ansamblurile rezidentiale din Bucuresti, accesibile si prin programul Prima Casa

Cele mai multe tipuri de apartamente care se incadreaza in programul Prima Casa se gasesc in ansamblul bucurestean Confort City, considera site-ul specializat AnsambluriDeCase.ro
Site-ul a realizat o ierarhie a ansamblurilor de locuinte unde se gasesc cele mai multe apartamente ce ar putea fi achizitionate prin programul Prima Casa.


Pe primul loc se afla ansamblul Confort City, cu un numar de opt apartamente, dintre care doua tipuri de garsoniere garsoniere si sase tipuri de apartamente cu doua camere.

Urmeaza ansamblul Primavara - Lujerului, cu patru categorii de garsoniere si un tip de apartamente cu doua camere.


Cinci tipuri de apartamente cu pretul sub 60.000 de euro se regasesc in Topaz Green Residence - trei categorii de garsoniere si doua de locuinte cu doua camere. In Primavara - Ghencea exista cinci tipuri de garsoniere care se incadreaza in programul guvernamental.

 

Cea mai ieftina garsoniera ce poate fi cuprinsa in programul Prima Casa costa 16.068 de euro, este finalizata, are o suprafata de 35 de metri patrati si face parte din ansamblul Champions Residence, informeaza Agerpres.Cel mai ieftin apartament de doua camere este construit in acelasi ansamblu, este finalizat, costa 46.235 de euro si are o suprafata de 74,5 metri patrati.

Cea mai scumpa garsoniera, situata in Pallady Towers, costa 59.968 de euro. Este in constructie si urmeaza sa aiba 50 de metri patrati.


De asemenea, cel mai scump imobil cu doua camere costa 58.600 de euro si are 60 de metri patrati. Este in stadiu de proiect, urmand a fi finalizat tot in Cartierul Latin.


Pe site-ul AnsambluriDeCase.ro exista 116 ansambluri, dintre care 60 sunt finalizate, 11 sunt partial finalizate, 35 sunt in constructie, doua amanate si opt in proiect.


Cu oferta din acest moment, site-ul AnsambluriDeCase.ro acopera o cota  de piata de aproximativ 75 la suta si in plus este partener media al evenimentul Targul National Imobiliar (TNI) ce va avea loc in perioada 13-16 mai la Palatul Parlamentului.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI