fbpx
AXXIS Nova Resort & SPA participa la TNI!

AXXIS Nova Resort & SPA participa la TNI!

Suntem încântați să ne anunțăm și în această toamnă participarea la Târgul Național Imobiliar, eveniment de referință din industria imobiliară din România. După o vară extrem de activă, în care am înregistrat un succes remarcabil în vânzări, echipa AXXIS Nova Resort & SPA este bucuroasă să împărtășească cu publicul evoluția proiectului.

Prin locația aleasă pentru complexul rezidențial AXXIS Nova Resort & SPA, am atras un număr impresionant de investitori și cumpărători dornici să facă parte din comunitate şi să se bucure de această oază de frumusețe și confort.
Un alt factor important în creșterea succesului nostru a fost şi numărul ridicat de clienți din Diaspora care au ales să investească într un stil de viață plăcut și relaxant și în proprietăți de calitate superioară, oferite de AXXIS Nova Resort & SPA. Acea stă creștere a reconfirmat atractivitatea poziţiei resortului pentru românii din străinătate care doresc să se întoarcă acasă sau să achiziționeze o a doua casă pe plaja Mării Negre.

De asemenea, suntem bucuroși să constatăm o creștere semnificativă a numărului de familii care au ales AXXIS Nova Resort & SPA pentru achiziționarea unei proprietăți pe malul mării. Această tendință arată că locația noastră oferă toate facilitățile și serv iciile necesare pentru un stil de viață modern și relaxant, potrivit pentru familiile care își doresc ceva cu adevărat special.

Participarea la Târgul Național Imobiliar reprezintă o ocazie de a ne prezenta oferta vastă și de a interacționa direct cu clienții interesați de proprietățile noastre. Vă invităm cu căldură să ne vizitați standul la Târgul Național Imobiliar pentru a desc operi mai multe despre AXXIS Nova Resort & SPA, primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord.

Pentru mai multe informații despre AXXIS Nova Resort & SPA și oferta noastră, vă invităm să ne vizitați website ul www.axxisnova.ro sau să ne contactați la numărul de telefon +40 744 305 050 sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI