fbpx
Cel mai nou proiect rezidențial de lux al grupului InteRo este prezent la TNI

Cel mai nou proiect rezidențial de lux al grupului InteRo este prezent la TNI

InteRo Property Development va fi prezent la Târgul Național Imobiliar între 24-26 MAI, unde va întâmpina oaspeții cu șampanie și va oferi vizitatorilor o experiență captivantă discutând despre cel mai nou proiect de lux din zona Pajura, Bucureștii Noi, numit Pajurei 3 Residence.

Fondată de familia Topolinki (tatăl Michael și cei trei copii ai săi - Michael, Tyler și Ashton), InteRo Property Development este prezentă în România de peste 15 ani, contribuind la stimularea creșterii generale a pieței imobiliare locale în ceea ce privește standardele și responsabilitatea socială corporativă (CSR).

Lista partenerilor dezvoltatorului include startup-ul românesc de proptech Bright Spaces, compania internațională de management imobiliar LGM Group, precum și instituții de top globale precum Skanska, Lidl, Balbec, Libra Bank și investitori privați și fonduri de investiții globale din America de Nord, Asia și țările învecinate.

În 2022, InteRo a devenit primul dezvoltator imobiliar din România care oferă clienților o experiență de cumpărare imersivă cu InteRoVerse. Cumpărătorii interesați din orice parte a lumii pot explora virtual orice apartament dintr-o vedere 2D sau 3D, pot vedea mobilierul și dotările, pot afla despre propunerile de valoare ale proiectului legate de locație, sustenabilitate și factorii de diferențiere cheie care fac proiectul competitiv pe piața din București.

Portofoliul InteRo Property Development include proiecte inovatoare și eficient concepute, având ca scop crearea de spații de locuit și lucru de înaltă calitate: 

  • NorthLight Residence situat în mijlocul naturii în nord-estul Bucureștiului, proiectul se întinde pe aproximativ 13.000 de metri pătrați și include un total de 110 apartamente premium (inclusiv penthouse-uri) cu vedere excepțională la lac, 4.000 de metri pătrați de spații verzi, un loc de joacă pentru copii și o piscină de 320 de metri pătrați.
  • New Confort City. Situat în sud-estul Bucureștiului, proiectul cu 280 de apartamente are o suprafață construită totală de 25.210 metri pătrați. Oferă rezidenților o comunitate accesibilă și liniștită, unde familiile se pot bucura de spații verzi, își pot aduce câinele în parc și pot face cumpărături la piața locală din complex pentru orice nevoie.
  • Pajurei 3 Residence este primul proiect de lux al InteRo, cu 160 de apartamente de lux, o piscină în aer liber cu zonă de grătar, un centru de fitness bine echipat, o sală de petreceri, Curtea Engleză, locuri de joacă pentru copii, parcuri pentru câini și un spațiu de film. Proiectat cu implementarea reducerii emisiilor de carbon, va fi construit pentru a îndeplini standardul clădirilor aproape zero emisii (nZEB), va obține certificarea BREEAM Excelent și va oferi apartamente cu pachet complet de funcționalități Smart Home ca o caracteristică standard. Data estimată de începere a construcției pentru acest proiect cu o suprafață totală construită de 16.960 metri pătrați este T2 2024.
  • SunLight Residence este în Tunari, la doar 5 minute de condus de Pipera, iar suprafața construită totală va fi de 17.238 metri pătrați, cu 180 de apartamente spațioase (apartamente cu 2 camere, 3 camere și 4 camere cu grădină de peste 100 de metri pătrați) și 360 de locuri de parcare. Dezvoltarea este o clădire aproape zero emisii (nZEB), cu costuri reduse de utilități, deoarece are 30% energie regenerabilă produsă de panouri solare pe acoperișurile clădirii.

InteRo Property Development mai are în plan proiecte de mare amploare, SkyLight Residence și birourile Bucureștii Noi. Aceste proiecte sunt noi pe piața imobiliară din București și vor îmbunătăți modul în care oamenii locuiesc și lucrează în oraș.

Aflați mai multe despre InteRo Property Development vizitând site-ul nostru web: https://intero.ro/en/ și urmărind pagina noastră de LinkedIn, pagina de Facebook și pagina de Instagram. Contactați-ne prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. dacă sunteți interesat să intrați în legătură cu echipa noastră de vânzări pentru a discuta despre achiziționarea unui apartament.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI