fbpx
CyDubai Vine In Romania, la TNI,  Pentru Tine!

CyDubai Vine In Romania, la TNI, Pentru Tine!

Vrei sa aflii detalii despre piata imobiliara din Dubai si cum poti investi cu o rentabilitate mare si fara riscuri ?

Afla de la CyDubai Properties ca investiile in Dubai devin un trend din ce in ce mai cunoscut in randul oamenilor de afaceri si nu numai, si acest lucru se datoreaza multor beneficii care le ofera Dubai pentru nerezidenti.

Dar cum poti cumpara in Dubai ?

Achiziționarea unui apartament ori a unei case în Dubai nu trebuie să fie o bătaie de cap pentru tine. Investește în imobiliare în Dubai cu ușurință, apelând la CyDubai specialiști în imobiliare la nivel internațional, care te vor îndruma pas cu pas și care vor găsi cele mai bune soluții pentru tine, astfel încât dorința de a deține o proprietate în Dubai să devină realitate rapid.

Oferim proprietati de la 122.000 de euro tip studio pana la proprietati exclusiviste de buget inalt.

De asemenea oferim clientilor proprietati ce se incadreaza intr-un anumit buget chiar si in zone premium. Cei care se inscriu la CyDubai in cadrul targului vor fi primii care vor beneficia de preturi fara concurenta dar si oportunitati de investitii in unele proprietati din Dubai.

Totodata CyDubai este si dezvoltator imobiliar si va construi incepand cu anul 2023 , 6 Cyber Towers in cele mai bune zone din Dubai cu preturi si oferte off-plan.

Primul turn - Cydubai Tower Marina va avea 66 de etaje si 369 de apartamente tip studio, 1 dormitor, 2 dormitoare , 3 dormitoare , 4 dormitoare si Penthhouse-uri de 5 dormitoare.

Concret, compania internațională CyDubai oferă servicii complete în ceea ce privește:

  • Consultanța:

Dacă ai un program încărcat ori pur și simplu îți dorești ca altcineva să se ocupe de această procedură, experții noștri în imobiliare pot căuta și identifica acele proprietăți potrivite pentru tine, ținând cont de parametrii desemnați la început.

Totodată, îți oferă sprijin pe tot parcursul procesului de achiziționare sau închiriere, ghidându-te la fiecare pas și, evident, negociază ofertele pentru tine din dorința de a o găsi pe cea mai avantajoasă.

  • Oferim sprijin în achiziții

Experții CyDubai îți vin în ajutor în timpul procesului de achiziționare a unei proprietăți în Dubai, ocupându-se de toate aspectele financiare, precum deschiderea unui cont bancar, transferul de fonduri, schimb valutar, etc.

Specialiștii noștri vă vor fi alături la fiecare pas în procesul de achiziționare a unei proprietăți, întrucât oferim asistență în ceea ce privește semnarea actelor, verificarea contractelor, asigurându-ne în acest fel că totul are loc într-un cadru legal.

Oferim, de asemenea, asistență în ceea ce privește obținerea unui credit ipotecar ori a unui împrumut pentru locuință, dar și sprijin pentru obținerea tuturor documentelor necesare.

  • Plata în orice monedă sau crypto.

CyDubai este printre puținele companii care accepta plata in orice cryptomoneda , precum si orice valuta, inclusiv RON sau Lira turceasca.

  • Servicii post-vânzare

Odată încheiată tranzacția imobiliară, specialiștii noștri îți pot oferi asistență în ceea ce privește activarea serviciilor utilitare, dar și pentru obținerea vizei de rezident.

  • Servicii VIP

CyDubai oferă și acest tip de servicii, care se adresează fie unei persoane, fi grupurilor restrânse de 2-6 persoane și implică:

  • Preluarea de la hotel sau aeroport cu mașina
  • Prezentarea zonelor de interes din Dubai și turul complet al proiectelor de care sunteți interesat
  • Programarea întâlnirilor și discuțiile cu dezvoltatorii.
  • Finalizarea cu succes a planurilor stabilite intre client – CyDubai.

CyDubai va colabora cu toate agentiile imobiliare din Romania, atat in proiectele off-plan ale partenerilor cat si proiectele exclusiviste CyDubai.

 Va asteptam la Targul National de Imobiliare pentru a discuta detalii.

Relatii la telefon: 0726.369.369 sau pe www.cydubai.ro

Pentru agentiile ce doresc parteneriat de exclusivitate  pot trimite email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

CyDubai Properties.

Powered by Cycoin