fbpx
De ce să faci o investiție imobiliară pe coasta Spaniei?

De ce să faci o investiție imobiliară pe coasta Spaniei?

Proprietățile pe coastă pot avea o valoare în creștere, mai ales în zonele turistice sau în locuri unde cererea pentru astfel de proprietăți este ridicată. Aceasta le face potențiale investiții profitabile pe termen lung. Ele pot varia în funcție de obiectivele și preferințele individuale ale investitorilor.

Investiția imobiliară pe coasta Spaniei poate fi atractivă din mai multe motive:

  • Atracții turistice: Coasta Spaniei este renumită pentru plajele sale frumoase, peisajele pitorești și orașele istorice;
  • Stabilitate economică;
  • Clima plăcută;
  • Diversitatea culturală;
  • Posibilitatea de închiriere pe termen scurt;
  • Relaxare și liniște;
  • Stil de viață activ;
  • Potențialul de apreciere a proprietății: în stațiuni populare sau în apropierea plajelor, există potențialul pentru aprecierea valorii proprietăților pe termen lung, făcând investiția imobiliară atractivă din punct de vedere financiar.

 

Noi proprietăți pe Costa Blanca și Costa del Sol, Spania!

Anul acesta ne-am îmbogățit portofoliul cu imobiliare pe Costa Blanca începând de la 150.000 euro, iar pentru cei care doresc un lifestyle mai luxuriant, ne bucuram să anunțăm ca avem proprietăți și pe Costa del Sol.

Costa Blanca, situată în regiunea Valencia din Spania, este renumită pentru plajele sale frumoase, clima plăcută și stilul de viață relaxat. Este, de asemenea, o destinație populară pentru investitori imobiliari, deoarece oferă oportunități pentru închirierea pe termen scurt sau lung. Apartamentele și casele pot fi achiziționate cu scopul de a fi închiriate turiștilor sau lucrătorilor sezonieri.

Apartamentele cu vedere la mare sunt printre cele mai căutate tipuri de proprietăți pe Costa Blanca. Acestea pot varia de la apartamente mici cu un dormitor până la unități de lux în complexuri rezidențiale exclusiviste, oferind priveliști spectaculoase la Marea Mediterană.

Pentru iubitorii de golf, Costa Blanca oferă oportunități excelente de achiziție a unei proprietăți în apropierea unuia dintre cele mai bune terenuri de golf din Spania. Există complexuri rezidențiale cu facilități de golf și acces la terenurile de joc.

 

Costa del Sol, situată în regiunea Andaluzia din sudul Spaniei, este una dintre cele mai căutate destinații pentru achiziționarea de proprietăți imobiliare de lux.

Costa del Sol este renumită pentru complexurile rezidențiale de lux situate în zonele precum Marbella, Puerto Banus și Estepona. Aceste complexuri oferă apartamente spațioase, cu facilități premium precum piscine, spa-uri, terenuri de tenis și zone verzi bine întreținute.

Pentru cei care caută mai mult spațiu și intimitate, Costa del Sol oferă o selecție largă de vile și case de lux. Acestea pot fi situate pe malul mării, în golfuri exclusive sau în zonele rezidențiale exclusiviste din apropierea orașelor de coastă, cu o priveliște panoramică la Marea Mediterană.

 

Este important să menționăm că orice investiție implică riscuri, și, prin urmare, este recomandat să fie efectuată o cercetare atentă și să se ia în considerare toți factorii relevanți înainte de a lua o decizie de investiție imobiliară. Casa Spania 24 vă ușurează această muncă, vă ghidează în alegerea proprietății potrivite și vă facilitează obținerea actelor necesare pe întreg parcursul achiziționării.

 

Vă invităm pe websiteul nostru unde actualizăm proprietățile săptămânal https://www.casaspania24.ro/listare/ , dar ne puteți urmări și pe conturile de social media:

facebook https://www.facebook.com/CasaSpania24/ ,

instagram https://www.instagram.com/casaspania24/ ,

youtube https://www.youtube.com/channel/UCPCJ68earn7z0L8Zw_3Kd0Q si

tiktok https://www.tiktok.com/@casaspania24 .

 

Nu ratați șansa de a trăi la marginea paradisului pe Costa Blanca și Costa del Sol! Programați acum o vizionare și începeți să vă transformați visul în realitate!

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: +40 743 038 433 /  +34 641 619 323

În plus, echipa Casa Spania 24 va fi aproape de dumneavoastră și în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc între 24-26 mai la Palatul Parlamentului, pentru a vă răspunde la orice întrebare legată de investițiile imobiliare în Spania.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI