fbpx
HILS Development, compania care finalizează 1 apartament la fiecare 2 ore lucrătoare, prezentă la TNI

HILS Development, compania care finalizează 1 apartament la fiecare 2 ore lucrătoare, prezentă la TNI

HILS Development, compania de dezvoltări imobiliare, fondată de către Ionuț Negoiță în anul 2018, completează lista de prezență la Târgul Național Imobiliar organizat în perioada 24-26 mai, la Palatul Parlamentului.

Cu o experiență de peste 19 ani în imobiliare și numeroase proiecte rezidențiale construite sub brandurile RIN, Domus, Trend Residence, Confort și Palladium, Ionuț Negoiță a conturat viziunea de dezvoltare a estului Capitalei în noul brand HILS Development. Compania se concentrează pe dezvoltarea proiectelor rezidențiale și mixed use, de mari dimensiuni și promovează un trai de calitate accesibil, remarcându-se pe piață cu un standard de eficiență în construcții de peste 1.000 de apartamente finalizate anual, ceea ce înseamnă 1 apartament finalizat la fiecare 2 ore lucrătoare. În vara anului 2023, compania a înregistrat 10.000 de locuințe construite și vândute, iar în prezent, se îndreaptă către borna de 11.000 de locuințe, cu 2.800 de apartamente în lucru și circa 5.000 în curs de autorizare.

În cadrul TNI, compania vine în întâmpinarea oaspeților cu un portofoliu ce cuprinde 6 proiecte care au contribuit semnificativ la dezvoltarea zonei de est a Bucureștiului, fiind pregătite să găzduiască, pe o suprafață de 30ha, o comunitate de peste circa 30.000 de locuitori. HILS Development va prezenta, de asemenea, ultimele campanii lansate:

  • Susținem, pentru clienți, creșterea de TVA de la 5% la 9% în proiectele HILS Pallady, HILS Brauner si HILS Splai
  • Oferte speciale în funcție de tipul de apartament ales în proiectul HILS Republica
  • Discount de 10% la avansul pentru achiziționarea unui apartament în HILS Sunrise sau HILS Titanium.

În plus, aducem un beneficiu direct celor care ne vizitează la Târgul imobiliar: 500 de euro reducere la achiziția unui apartament, în 30 de zile de la participarea la TNI.

Pentru că vedem viitorul ca pe o oportunitate de a forma comunități durabile în proiecte rezidențiale de calitate, oferim clienților oferte flexibile și personalizate. Poți beneficia de oferte personalizate în funcție de valoarea avansului achitat sau în funcție de tipul de unitate ales. HILS Development pune la dispoziția clienților și soluții de finanțare: venim în ajutorul tău cu sistemul propriu de rate la dezvoltator sau te putem redirecționa către echipa de credite interne.

Viziunea noastră de dezvoltare a estului Capitalei se întinde pe o perioadă de 20 de ani și este susținută de un plan de implementare pe termen lung, modelând cu adevărat zona într-un oraș în oraș cu noi comunități.

Află mai multe despre proiecte HILS Development la TNI, ediția de primăvară sau pe site-ul nostru https://hils.ro/

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI