fbpx
PREMIER IMOBILIARE  readuce in atentia publicului larg conceptul TOATA ZONA DE SUD INTR-UN SINGUR LOC !

PREMIER IMOBILIARE readuce in atentia publicului larg conceptul TOATA ZONA DE SUD INTR-UN SINGUR LOC !

Cu notorietate de aproape 30 de ani in zona de sud a metropolei bucurestene , compania imobiliara PREMIER este incantata sa se alature devizei Targului National Imobiliar 28 – 30 octombrie 2022, NOUTATI, OFERTE si RECORDURI IMOBILIARE.

Un record in sine este chiar longevitatea brandului lansat in anul 1994. Apoi, consecventa cu care s-a consacrat in acest rastimp ca o agentie imobiliara indreptata catre oameni si catre rezolvarea prompta a necesitatilor acestora, aceste deziderate nu se puteau realiza decat printr-o acoperire corecta a creditului printr-o diversitate a tipurilor de oferte si printr-un mix de bunuri existente si viitoare.

Astfel, la editia din 28 – 30 octombrie 2022 a TNI, compania imobiliara Premier se prezinta cu, probabil, cel mai vast portofoliu cu care a participat la un eveniment de o  asemenea anvergura.

Ca arie de acoperire: vor fi prezentate oferte din toate subzonele sectorului 4 (Giurgiului, Brancoveanu, Alexandru Obregia, Metalurgiei, Aparatorii Patriei, Berceni, Oltenitei) ,  sector 3 ( Mihai Bravu , Unirii , Pallady ),  Popesti – Leordeni, comuna Berceni .

Ca tipuri de oferte: va fi la dispozitie o gama extrem de variata de produse , de la garsoniera ( 37.000 E ) , trecand prin toate tipurile ( apartamente cu 2 , 3 si 4 camere , penthouse , duplex ) pana la o uimitoare vila individuala de 2.000.000 euro. Deasemena ca unicitate compania imobiliara Premier prezinta bunuri viitoare ( ansambluri rezidentiale aflate in diverse stadii de executie ) , imobile noi , dar si imobile din piata veche .

Asadar, doritorii sunt sfatuiti sa investeasca doar cateva ore ( prezenta la TNI si un tur al proprietatilor din portofoliul Premier ) si oferim garantia ca nu vor regreta.