fbpx
SudRezidențial prezintă la TNI cele mai atractive oferte de locuințe noi din Sectorul 4 al Capitalei

SudRezidențial prezintă la TNI cele mai atractive oferte de locuințe noi din Sectorul 4 al Capitalei

Principalul promotor imobiliar al zonei de sud a Bucureștiului, SudRezidențial a confirmat prezența în cadrul ediției de primăvară a Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului. Gestionând un portofoliu cu mii de apartamente ce au o valoare totală a investiției de peste 500 de milioane de euro, SudRezidențial vine în întâmpinarea persoanelor interesate de achiziții imobiliare cu oferte de locuințe noi și spațioase în 50 de ansambluri moderne, bine construite și optimizate din punct de vedere al raportului calitate/preț, amplasate în sudul Bucureștiului.

Printre proiectele prezentate de echipa SudRezidențial în cadrul TNI se numără: Vienna Parkside Residence, The Grand Kristal Residence, Galaxy Park Residence, Venus Residence 4, Cavar Residence Grand Arena Brâncoveanu, Confort Urban Park Residence, Primera Park Residence, Studio Plus Ideal Residence, Top House Residence, Bucuria Residence Brâncoveanu, Cavar Residence Odei Tower, Smart Residence Premium Apartments, Viva Residence, Vision Plus Boutique Apartments, Sabina’s Residence Brâncoveanu, etc. Prețurile locuințelor noi din portofoliul companiei pornesc de la 40.280 euro+tva pentru garsoniere,  63.350euro+TVA pentru apartamentele de 2 camere și respectiv 85.000 euro+TVA pentru apartamentele de 3 camere. De asemenea, în cadrul ediției Târgului Național Imobiliar din 24-26 mai vizitatorii vor avea acces și la oferte de case modulare prin intermediul Quantum Premium Modules Group, ce reprezintă un grup de lucru în industria imobiliară, un parteneriat pentru investiții în acest domeniu, realizat de către managementul companiei SudRezidential.ro.

În plus, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, soluțiile de finanțare sunt puse la dispoziție de Credit24h.ro, divizia financiară a companiei ce are parteneriate realizate cu majoritatea instituțiilor financiar bancare din România.

Echipa SudRezidential.ro vă invită în perioada 24-26 mai la cel mai mare târg imobiliar al primăverii și între timp vă stă la dispoziție pentru informații și stabilirea de vizionări.

Telefon: 0729 572 570

Email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.sudrezidential.ro

 

 

 

 

 

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI