fbpx
TNI anunță calendarul evenimentelor imobiliare

TNI anunță calendarul evenimentelor imobiliare

Ediția de toamnă a Târgului Național Imobiliar TNI s-a dovedit a fi de mare interes pentru publicul aflat în căutare de locuințe, profesioniștii din domeniu și pentru persoanele ce doresc să investească în această perioadă în proprietăți imobiliare.

„Prezența la TNI a reprezentat pentru participanți o ocazie specială în care  s-au lansat proiecte noi, s-a făcut networking, s-au realizat parteneriate, s-au restabilit trendurile pieței de profil și s-au semnat precontracte. Pasiunea pentru imobiliare o avem de mult timp și încă din anul 2005 echipa BDOBC și-a asumat rolul de a conecta oferta imobiliară cu cererea prin intermediul evenimentelor marca Târgul Național Imobiliar TNI. În toți acești ani ne-a onorat să fim parteneri de business pentru marii jucătorii din imobiliare, rampă de lansare pentru companiile imobiliare aflate la început de drum, sprijin de încredere pentru cei aflați în campanii de brand awareness, colaboratori pentru presa de specialitate și «barometru de încredere» pentru persoanele interesate de achiziții imobiliare.

Astfel, suntem bucuroși să anunțăm edițiile TNI de anul viitor, ce vor avea loc în perioadele 19-21 MAI și respectiv 22-24 SEPTEMBRIE 2023, în aceeași locație, Palatul Parlamentului! ” a comunicat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Național Imobiliar TNI.

Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare vă invităm să descărcați GRATUIT aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOSIar dacă sunteți direct implicat în piața imobiliară, contactați organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai bună ofertă de participare la evenimentele din 2023 !

www.TargulNationalImobiliar.RO

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Emax Real Estate Dubai

Parteneri: OBA Different by Luxury, Co-Genergya, Axxis Nova Resort & Spa, EnVogue Residence, Exigent Unique Properties, Imobiliare.ro

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro

Powered by: Storia

Parteneri Media: Titirez.ro; Misiunea Casa; Real Estate Magazin; Casa și grădina; Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; etc.