fbpx
Villa Nova Residence, un complex de case cu tehnologii pasive

Villa Nova Residence, un complex de case cu tehnologii pasive

Villa Nova Residence, un proiect de 80 de case individuale de tip Parter si P+1, aduce in piata un concept imobiliar autentic prin calitatea constructiei, finisajele premium si elementele de lux, designul modern si tehnologii pasive de ultima generatie (pompa de caldura aer-apa, ventiloconvectoare, panouri fotovoltaice, sistem de ventilatie HVAC cu recuperare de caldura si aport de aer proaspat), ce permit amenajarea unor locuinte unice si eficiente energetic.

Ne dorim sa oferim casa mult visata, un adevarat refugiu elegant si confortabil, intr-un cuvant: acasa, unde povestea ta incepe...

Complexul se afla in localitatea Tunari - Ilfov, la 5 minute de Pipera, pe strada Nordului, unul dintre cele mai conectate locuri cu zona de nord a Bucurestiului, avand acces usor catre aeroport și oras prin patru cai principale: Bd. Pipera, A3, DN1 si A0 - in curand.

Casele din complex sunt încadrate in 10 ansambluri de tip gated community a cate 8 unitati, 4 ansambluri fiind deja locuinte, iar doua in prezent in stadiu avansat de finalizare, disponibile la vanzare. Proiectul continua anul acesta cu constructia urmatoarelor module de locuinte. www.villanovaresidence.ro

Construite dupa norme nZEB (nearly Zero-Energy Building), casele sunt concepute pentru a deveni independente energetic. Sunt dotate cu sistem integrat de incalzire si racire prin pardoseala conectat la pompa de caldura aer-apa, solutie SMART de climatizare cu ventiloconvectoare, panouri fotovoltaice, au pregatita infrastructura trifazica pentru incarcare masini electrice, tehnologii pasive care optimizeaza costurile cu intretinerea lunara si asigura un plus de calitate, sanatate si confort ca beneficii suplimentare in comparatie cu o locuinta standard.

Ca noutate in zona rezidentiala, avem acum disponibile case echipate si cu sistem centralizat de ventilatie HVAC cu recuperare de caldura si aport de aer proaspat, cu filtre pentru polen si praf, care asigura imbunatatirea semnificativa atat a calitatii aerului in interiorul locuintei, cat si a eficientei energetice.

Terasa acestor locuinte este complet amenajata, cu deschideri din sticla tripan si tamplarie din aluminiu, cu incalzire prin pardoseala si sistemele de ventilatie si de climatizare integrate.

Arhitectura cladirii ofera unicitate locuintei prin designul modern, ce imbina armonios aspectele estetice cu cele functionale si tehnice totodata. Cu interioare spatioase și bine compartimentate, living și 3 dormitoare, camere tehnice și camera pentru dressing, cu terasa și gradina generoase, casele se disting prin stil si eleganta.

Si fiindca suntem pasionati de tehnologie, casele sunt Smart Home Ready, pregatite pentru a pune in controlul tau o locuinta inteligenta!

Ne dorim sa oferim calitatea premium si stilul de viaţa confortabil la un pret echitabil, o INVESTITIE SIGURA SI BINE PLASATA intr-un proiect care redefineste standardele pentru comunitate, pregatit pentru viitor.

Va invitam sa ne cunoastem in cadrul editiei de primavara a Targului National Imobiliar ce are loc in perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului si intre timp va stam la dispozitie la numarul de telefon 0748 610 266 pentru informatii si stabilirea de vizionari!