fbpx
Webinar TNI: Investiții imobiliare de peste 170 de milioane de euro în nordul Bucureștiului

Webinar TNI: Investiții imobiliare de peste 170 de milioane de euro în nordul Bucureștiului

InteRo Property Development, deținut de familia canadiană de investitori Topolinski, anunță investiții de peste 170 de milioane de euro în trei proiecte rezidențiale în nordul Bucureștiului.Compania este prezentă în România de peste 15 ani, contribuind la stimularea creșterii generale a pieței imobiliare locale în ceea ce privește standardele și responsabilitatea socială corporativă (CSR).

Vă invităm să urmăriți webinarul TNI în care o avem invitată pe Ashton Topolinski Partener, Head of Marketing & Branding și Sustainability Lead în cadrul companiei InteRo Property Development.

Portofoliul InteRo Property Development include proiecte inovative și eficiente prin design, cu viziunea de a crea spații de locuit și de lucru de calitate ce vor fi prezentate în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului.

  • NorthLight Residence. Situat în mijlocul naturii în Nord-Estul Bucureștiului, proiectul se întinde pe 13.000 mp și include un total de 110 apartamente premium (inclusiv apartamente penthouse) cu vedere excepțională la lac, 4.000 mp de spații verzi, locuri de joacă și o piscină de 320 mp.
  • New Confort City. Situat în sud-estul Bucureștiului, proiectul de 280 de apartamente are o suprafață total construită de 210 mp. Oferă rezidenților o comunitate accesibilă și liniștită, unde familiile se pot bucura de spații verzi, parc pentru câini, spațiu comercial în complex.
  • SkyLight Residence. Situat în zona centrală a orașului (Obor), proiectul cu utilizare mixtă de 10 hectare va avea la final 2.200 de apartamente și o suprafață total construită de 450.000 mp (110.000 mp birouri, 340.000 mp rezidențial), plus 2.600 mp spații comerciale. Faza 1 este compusă din puțin peste 500 de apartamente în 7 clădiri, pe o teren cu suprafață de 19.248 mp și suprafață total construită de 87.000
  • Proiectul Bucureștii Noi a fost conceput ca un campus IT prietenos cu mediul, cu tehnologie de ultimă generație, care va fi dezvoltat pe un teren de 5,2 hectare conectat la stația de metrou Proiectul dezvoltat împreună cu Skanska, va avea 7 clădiri de birouri cu o suprafață totală de 197.000 mp (93.000 mp urmând a fi dezvoltate de Skanska Property România, iar restul de InteRo Property Development).
  • Pajurei 3 Residence este primul proiect de lux al InteRo, cu 160 de apartamente de lux, o piscină în aer liber cu zonă de grătar, un centru de fitness bine echipat, o sală de petreceri, English Courtyard, loc de joacă pentru copii, parcuri pentru câini și un spațiu de film. Proiectat cu implementarea tehnologiilor pentru reducerea emisiilor de carbon, va fi construit pentru a îndeplini standardul de clădire cu consum de energie aproape zero (nZEB) și pentru a obține certificarea BREEAM Excellent, oferind apartamente echipate standard cu pachetul complet Smart Home. Demararea acestui proiect cu o suprafață total construită de 16.960 mp este prevăzută pentru al doilea trimestru din 2024.
  • SunLight Residence este poziționat în Tunari, la doar 5 minute de mers cu mașina de Pipera, iar suprafața total construită va fi de 17.238 mp, cu 180 de apartamente spațioase (2, 3 și 4 camere cu grădini de apartament de peste 100 mp) și 360 de locuri de parcare. Proiectul este o dezvoltare cu consum de energie aproape zero (nZEB), cu costuri reduse la utilități, deoarece are 30% energie regenerabilă produsă prin panourile solare de pe acoperișul clădirilor.

 Folosește linkul următor pentru a urmări webinarul TNI : CLICK AICI!

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI