fbpx
Vulcan Residence, cel mai nou proiect imobiliar din zona 13 Septembrie:  confort, accesibilitate și oferte speciale

Vulcan Residence, cel mai nou proiect imobiliar din zona 13 Septembrie: confort, accesibilitate și oferte speciale

NEPI Residential, divizia rezidențială a celui mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, NEPI Rockcastle, anunță finalizarea primului său proiect rezidențial, Vulcan Residence, și prezintă, în exclusivitate, ansamblul finalizat în cadrul Târgului Național Imobiliar. Acest proiect inovator setează noi standarde pentru un stil de viață urban, combinând accesibilitatea, confortul modern și cele mai eficiente soluții de amenajare.

O locație privilegiată: Vulcan Residence se distinge prin oferta sa variată de 254 de apartamente, incluzând studiouri și unități de locuit cu 2, 3 sau 4 camere, duplexuri și penthouse-uri, impartite în două corpuri alipite. Poziția avantajoasă a Vulcan Residence, între două artere principale ale Bucureștiului - străzile Mihail Sebastian și Șoseaua Progresului, asigură accesul rapid la facilitățile zonei, inclusiv la centrul comercial al grupului, Vulcan Value Center, Piața Unirii, Palatul Parlamentului, instituții educaționale și parcuri, precum și la o rețea excelentă de transport public. Aceste caracteristici subliniază angajamentul dezvoltatorului de a oferi locuințe care îmbunătățesc calitatea vieții locatarilor.

Design și sustenabilitate: Fiecare apartament reflectă angajamentul NEPI Rockcastle pentru sustenabilitate și confort oferind compartimentari moderne si eficiente. Construite la standarde nZEB, unitățile Vulcan Residence beneficiază de încălzire in pardoseală și sistemul inovativ de ventilație Prana cu recuperare de căldură, garantând un mediu de viață sănătos și eficient energetic. Complementar, locuitorii beneficiază  de facilități precum locuri de parcare subterane, stații de încărcare pentru vehicule electrice, loc de joacă modern și de instituții educaționale, de la creșe și grădinițe până la licee, în imediata apropiere a complexului rezidențial.

Oferte speciale la Târgul Național Imobiliar (TNI): Vulcan Residence a pregătit o serie de oferte speciale pentru vizitatorii TNI:

- Apartamente de 2 camere cu loc de parcare inclus ce se incadreaza in TVA de 9%

- Discounturi speciale pentru apartamentele de 3 camere, ofertă valabilă exclusiv pentru vizitatorii târgului.

Vă așteptăm la standul Vulcan Residence: Echipa de experți Crosspoint, agent exclusiv de vânzări al proiectului, va fi disponibilă pentru a vă oferi toate informațiile necesare și pentru a vă ghida prin avantajele unice în ceea ce privește achiziția unui apartament în  Vulcan Residence. Vizitatorii sunt invitați să participe la prezentările interactive sau să exploreze macheta detaliată a complexului Vulcan Residence. Astfel, cei interesați vor descoperi de ce Vulcan Residence este mai mult decât un simplu complex rezidențial - este viitorul locuirii sustenabile în inima Bucureștiului.

 

Despre Vulcan Residence

Vulcan Residence se distinge prin oferta sa variată de 254 de apartamente, incluzând studiouri și unități de locuit cu 2, 3 sau 4 camere, duplexuri și penthouse-uri, impartite în două corpuri alipite. Amplasat strategic între străzile Mihail Sebastian și Șoseaua Progresului din capitală, complexul oferă numeroase facilități, printre care locuri de parcare subterane și supraterane echipate cu stații de încărcare pentru vehicule electrice, spații verzi, loc de joacă și spații comerciale la parter.

Poziția avantajoasă a Vulcan Residence asigură accesul rapid la facilitățile zonei, inclusiv la centrul comercial al grupului, Vulcan Value Center, Piața Unirii, Palatul Parlamentului, instituții educaționale și parcuri, precum și la o rețea excelentă de transport public.

**Pentru mai multe informații, vă invităm să ne contactați la  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să vizitați site-ul: https://vulcan-residence.ro/ .

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI