fbpx
Image

Începe Târgul Național Imobiliar TNI - 22-24 septembrie 2023, Palatul Parlamentului

Cel mai așteptat eveniment imobiliar din această toamnă începe VINERI, 22 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Târgul Național Imobiliar TNI are loc până duminică, 24 SEPTEMBRIE, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuz 136 - stația Casa Academiei), vizitatorii ce se deplasează cu mașina personală având posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Descoperiți Oportunități la Târgul Național Imobiliar (TNI)

Dacă sunteți în căutarea celei mai mari și complete expoziții imobiliare din România, Târgul Național Imobiliar (TNI) este locul în care trebuie să fiți! Cu un istoric impresionant de succes și experiență în organizarea evenimentelor de acest gen, TNI vă invită să vizitati cea mai așteptata expoziție imobiliara din 2023. 

Detalii Eveniment:

  • Data: 22-24 septembrie 2023
  • Locație: Palatul Parlamentului, Sala Unirii
  • Orar: Vineri si Sambata 10:00 - 19:00 si Duminica 10.00 – 16.00 
Image
Image

Târgul de Joburi în imobiliare la TNI

Cel mai important eveniment de profil imobiliar din țară, Târgul Național Imobiliar, devine în exclusivitate locul de unde începe recrutarea calificată pentru agenții imobiliari. Vineri 22 septembrie, de la ora 12, ABI si TNI organizează Târgul cu Joburi exclusiv din domeniul real-estate.

Pe masura ce sute de mii de absolvenți ies anual de pe bancile facultăților, statisticile arată că piața muncii aferentă fiecărei specializări nu poate absorbi un numar mare de specialiști. În plus, peste jumatate dintre tinerii absolventi cu studii superioare, nu lucrează în domeniile în care s-au specializat.

Conferința Home Staging, duminica 24 septembrie, TNI, Palatul Parlamentului

Casele care beneficiază de home staging petrec, în medie, cu 86% mai puțin timp pe piață decât proprietățile care nu sunt aranjate de un home stager profesionist, potrivit unui studiu realizat de RESA (Real Estate Staging Association).
ABI - Asociația Brokerilor Imobiliari, în parteneriat cu TNI - Târgul Național Imobiliar, vă invită să faceți cunoștință cu Home Staging-ul.

Prin „HOME STAGING“ se urmăreşte dezvoltarea abilităților agenților imobiliari în pregătirea estetică a unei locuințe, pentru o vânzare optimizată!

Image
Image

Începe Târgul Național Imobiliar TNI 19-21 MAI 2023, Palatul Parlamentului

Persoanele aflate în căutarea de locuințe sau oportunități de investiții, profesioniștii din domeniu și cei care prospectează piața imobiliară sunt invitați la Târgul Național Imobiliar TNI ce începe vineri, 19 mai, ora 10.00 la Palatul Parlamentului. Evenimentul are loc până duminică, 21 mai, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 117, 136, 385, stația Casa Academiei), vizitatorii ce se deplasează cu mașina personală având posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Începe Târgul Național Imobiliar TNI 28-30 octombrie 2022, Palatul Parlamentului 25.000 de oferte imobiliare cu prețuri între 8.120 euro și 6 milioane de euro!

Persoanele aflate în căutarea de locuințe, pasionații de real estate, dar și cei care sunt interesați de achiziții imobiliare cu scop investițional sunt invitați să viziteze Târgul Național Imobiliar TNI ce începe vineri,28 octombrie, ora 10.00, la Palatul Parlamentului. Evenimentul are loc până duminică, 30 octombrie, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 117, 136, 385, stația Casa Academiei), vizitatorii ce se deplasează cu mașina personală având posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Image
Image

Începe Târgul Național Imobiliar! RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI

Toți cei interesați să afle noutăți, oferte imobiliare deosebite și oportunități de investiții sunt invitați la Târgul Național Imobiliar TNI ce începe vineri, 6 mai, ora 10.00 la Palatul Parlamentului. Ediția este una RECORD, deoarece proiectele prezentate în cadrul evenimentului au o valoare totală de peste 2 miliarde de euro, iar ofertele imobiliare si oportunitățile de investiții la care au acces vizitatorii TNI sunt fără precedent!  Evenimentul are loc până duminică, 8 mai, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 362, 136, 385), vizitatorii ce se deplasează cu mașina personală având posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului. 

Începe Târgul Național Imobiliar TNI 10-12 septembrie 2021 Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Primul târg imobiliar organizat în ultimii 2 ani începe VINERI, 10 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala UniriiTârgul Național Imobiliar TNI are loc până duminică, 12 SEPTEMBRIE și reunește peste 20.000 de oferte imobiliare de locuințe noi și vechi, vile, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, ILFOV, Constanța, Timișoara, Valea Prahovei, Dubai, Spania și Cipru.

Image
Image

TNI a sărbătorit 15 ani de evenimente de succes!

În weekendul ce tocmai a trecut, a avut loc la Palatul Parlamentului ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar TNI 15 ani. Evenimentul a reunit 107 companii expozante și s-a bucurat de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: FIABCI- Federația Internațională Imobiliară și NAR - National Association of REALTORS®, în calitate de Parteneri Internaționali.

Începe ediția ANIVERSARÃ a Târgului Național Imobiliar TNI, 15 ani! 4-6 OCTOMBRIE 2019 Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar TNI, 15 ani începe VINERI, 4 OCTOMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expoziția are loc până duminică, 6 OCTOMBRIE și reunește reprezentanții a 107 de companii ce scot la vânzare peste 30.000 de oferte imobiliare: locuințe noi, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, ILFOV, Constanța, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Bulgaria, Spania și SUA.Brandul autohton TNI a devenit internațional, Președintele mondial FIABCI, domnul Walid Moussa deschide ediție aniversară a Târgului Național Imobiliar! 

Image
Image

Descarcă aplicația mobilă TNI și intri gratuit!

Cel mai asteptat eveniment imobiliar al anului are loc intre 4 si 6 octombrie la Palatul Parlamentului, iar vizitatorii au ACCES GRATUIT cu aplicatia de mobil “TNI" ce tocmai s-a lansat!
“TNI" este PRIMA APLICATIE MOBILA dedicata unui eveniment imobiliar, prin care organizatorii vin in ajutorul VIZITATORILOR cu ULTIMELE NOUTATI SI INOVATII, ajutandu-i pe acestia sa aiba acces cat mai facil la informatii si la contacte nemijlocite cu dezvoltatorii imobiliari de interes.

Președintele mondial FIABCI deschide Târgul Național Imobiliar TNI!

Cel mai așteptat eveniment imobiliar al anului, Târgul Național Imobiliar,  începe în data de 4 octombrie la Palatul Parlamentului, iar cu ocazia aniversării a 15 ani de evenimente marca TNI avem deosebita onoare ca expoziția să fie inaugurată de către domnul Walid Moussa, Președintele Federației Internaționale Imobiliare - FIABCI.

Image

EVENIMENTELE TNI SUNT PROMOVATE PE UN MIX DE CANALE MEDIA DE IMPACT:

ImageReclamă plătită, știri și transmisiuni în direct la principalele posturi tv:

Comunicate pe fluxuri de știri: