fbpx

Solutia pentru “Proprietar, vand apartament in zona, pret avantajos”

Modalitatea optima de a vinde sau o inchiria un imobil fara a apela la serviciile unei agentii imobiliare o reprezinta promovarea prin intermediul unui site imobiliar dedicat ofertelor direct de la proprietari ce se bucura de un numarul mediu de 2.600 de afisari zilnice, si asta doar in saptamana precedenta.
Prin ansamblul de oferte si posibilitati de afirmare, portalul Grandimobiliar.ro vine atat in sprijinul vanzatorului de garsoniere, apartamente, case/vile, spatii birouri, spatii comerciale, terenuri cat si a cumparatorului.
Listarea unei proprietati  pe www.grandimobiliar.ro se face pe o platforma virtuala sub forma unei brosuri complete cu detalii despre imobil si o galerie de fotografii.
Pentru cei care detin garsoniere,apartamente,case/vile, spatii de birouri, spatii comerciale, terenuri, si doresc sa vanda sau sa inchirieze cat mai repede, Grand Imobiliar este solutia perfecta.
Grand Imobiliar sustinut de Targul National imobiliar  pune la dispozitia celor interesati multiple pachete de promovare, pentru ca oferta dumneavoastra sa isi poate gasi in cel mai scurt timp cumparatorul.
O simpla estimare a tranzactiilor imobiliare realizat prin intermediul portalului Grandimobiliar.ro ( aproximativ 867 ce se ridica ca o valoare totala de 142.658.610,10 EURO ) conduce catre economisirea unui comision in valoare de 6.149.598,31 EURO.

 

In plus, echipa Grandimobiliar.RO sustine in calitate de partener media cel mai mare eveniment imobiliar din Romania- Targul National Imobiliar (TNI), impartasind viziunea definita suscint:  RE: Gandeste, RE: Inventeaza, RE: Conecteaza, RE: Investeste, RE: Construieste !

Evenimentul Targul National Imobiliar (TNI) poate fi vizitat in perioada 13-16 MAI 2010 la Palatul Parlamentului.

Costul unui bilet de intrare este de 5 RON.

 

Organizatori: BDOBC Business Center si Centrul International de Conferinte (CIC)

Partener Strategic : IMOPEDIA.RO

Parteneri : RPF Development, Mervani Invest, Apulum 94, Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliar (UNAI),

Eveniment realizat cu sprijinul: Good Homes, Oblique TV Magazin, Agenţia Naţională de Presă AGERPRES

 

Pentru detalii privind cale de acces la expozitie, lista companiilor expozante sau regulamentele de participare la concursuri, accesaţi pagina de internet a evenimentului www.targimobiliar.eu 

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI