fbpx

Valea Prahovei mai accesibila la inceput de an !

Agentia imobiliara numarul 1 din Valea Prahovei transforma visul : ieftin si bun in

ultracentral...cu vedere la partia de skisi-i pune pretul de  39.000 EURO

 

Aceasta este suma pentru care poti avea propria garsoniera in centrul  Predealului.

Desi pretul e la super oferta nu profiti de teama ca nu-ti ajunge spatiul ca sa-ti inviti si prietenii in weekend ?

Problema e ca si rezolvata, caci desi garsoniera are 50 mp construiti, din care 32 utili, aceasta are posibilitate de extindere de pana la 120 mp, fiind la ultimul etaj ( etaj 4 ).

 

Agentia ce detine aceasta oferta in portofoliu alaturi de altele, la fel de atractive, se bucura de  pozitia intai in randurile agentiilor imobiliare din Prahova si o experienta de 6 ani în crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai.

Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, obiectivul principal al Agentiei Mervani Invest îl reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate.

Pachetul de servicii imobiliare oferit de Mervani este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client.

Chiar daca lucreaza pentru proprietari, chiriasi, cumparatori sau investitori, Mervani ofera servicii imobiliare integrate care cuprind analiza de piata, evaluarea proprietatii, coordonare juridica, analiza taxelor aferente tranzactiilor, analize de risc, planificare strategica si asistenta negociere.

 

Sinaia iti asigura distractia de care ai atat de mult nevoie in weekend, iar....NOU si complet utilat ...reprezinta un must-have ? Este simplu, pretul este de  65.000 EURO si locuiesti in complexul Colina Florilor intr- un apartament de 2 camere ce are o suprafata de 60mp.

 

Pentru detalii referitoare la agentia Mervani Invest si ofertele din portofoliu, puteti accesa pagina de internet www.mervani.ro

 

In plus, pentru a veni si mai aproape de potentialii clienti, Compania Mervani Invest s-a alaturat Targului National Imobiliar (TNI) in calitate de partener al expozitiei, impartasind viziunea definita suscint : RE: Gandeste, RE: Inventeaza, RE: Conecteaza, RE: Investeste, RE: Construieste !

Astfel, Mervani Invest le da intalnire clientilor bucuresteni in cadrul Targului National Imobiliar (TNI) in perioada 13-16 mai 2010 la Palatul ParlamentuluiSala Unirea pentru a discuta despre posibilitatile de a investi in viitor, de a transforma visele in realitate ...si a face acestea la un pret readaptat la noile conditii ale pietii si la posibilitatile fiecaruia.

Abonare Newsletter - acces la ultimele stiri si oferte imobiliare si lista de expozanti TNI